One Direction
2012. augusztus 30. 14:13
Nekem sem töltötte be.
Idióta karbantartás miatt (vagy mi a csoda), lemaradni.
Idióta karbantartás miatt (vagy mi a csoda), lemaradni.
2012. augusztus 30. 14:26
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Idézet (Lisa2000 @ 2012.08.30. 14:08)
Valhol majd újra lehet nézni a mai TwitCam-ot?
http://www.youtube.com/watch?v=pWMb0ITlhFo
http://www.youtube.com/watch?v=igy3T16kVTI&feature=youtu.be
2012. augusztus 30. 14:49
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
*-*
Éééés még mindig: Szavazzatok, gyerünk, gyerünk. Nyerjük meg ezt is a fiúknak, mert igazán megérdemlik!
http://www.mtv.com/ontv/vma/2012/most-share-worthy-video/
Éééés még mindig: Szavazzatok, gyerünk, gyerünk. Nyerjük meg ezt is a fiúknak, mert igazán megérdemlik!
http://www.mtv.com/ontv/vma/2012/most-share-worthy-video/
17 felhasználónak tetszik:
laura96,
Lolla,
Ashleys.,
zsurika9899,
Lisa Veronicas,
Diinaa,
Virág..,
riri17,
Amcs28,
one direction zoé,
Lady Suzy,
LadyAlexa,
kesty,
FruzShina.,
Small Selena .,
atticusfan-noncsi,
pink_bunny
2012. augusztus 30. 16:19
|
|
Virág..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 470 Csatolások: 9 Azonosító: 182791 offline
|
11 felhasználónak tetszik:
Diinaa,
Lolla,
riri17,
Amcs28,
one direction zoé,
Rebus0312,
Ayame.01,
zsurika9899,
Small Selena .,
atticusfan-noncsi,
pink_bunny
2012. augusztus 30. 18:03
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
ahha, perszeee..

Liam, Zayn és Niall feje az albumról.
19 felhasználónak tetszik:
Ashleys.,
LadyAlexa,
laura96,
kesty,
Lolla,
BichGirl,
LULUPeas,
Virág..,
niki62,
FruzShina.,
esszti,
Ayame.01,
one direction zoé,
zsurika9899,
Lisa Veronicas,
Molnár Renáta,
Small Selena .,
atticusfan-noncsi,
pink_bunny
2012. augusztus 30. 19:02
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
26 felhasználónak tetszik:
kesty,
twilightgirl0910,
Diinaa,
Lolla,
BichGirl,
Amcs28,
laura96,
Ashleys.,
LULUPeas,
LadyAlexa,
esztie35,
Virág..,
niki62,
Galexa93,
FruzShina.,
esszti,
Barbii,
Ayame.01,
one direction zoé,
Lisa Veronicas,
Molnár Renáta,
Small Selena .,
riri17,
harry.styles98,
atticusfan-noncsi,
pink_bunny
2012. augusztus 30. 19:15
18 felhasználónak tetszik:
laura96,
Lolla,
selena arwa,
Diinaa,
kesty,
Rebus0312,
esztie35,
niki62,
Amcs28,
FruzShina.,
Barbii,
Ayame.01,
one direction zoé,
zsurika9899,
Small Selena .,
riri17,
atticusfan-noncsi,
pink_bunny
2012. augusztus 30. 19:47
Idézet (Lisa Veronicas @ 2012.08.30. 14:01)
De legalább te egy kicsit láttad őket. Én mint mindig f@szán lemaradtam.
Ja, és ha valakit érdekel, egy csaj lefényképezte azt a könyvet, amiben interjúk és fényképek vannak, ITT megtudjátok nézni, csak hát angolul van ugye.
2012. augusztus 30. 19:52
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2012.08.30. 19:47)
De legalább te egy kicsit láttad őket. Én mint mindig f@szán lemaradtam. 
Most én is! Mert karbantart... hát beszarok! Pont most mikor mind az 5-en ottvannak! Ilyen nincs! Komlyan mikor nincs ott senki és nincs semmi izgi akkor van! De mikor csinálják ezt? És miért pont velem? tízezrek láthatták és akkor én nem? Ez nem FAIR!
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2012. augusztus 30. 20:09
Hírek:
A fiúk új albuma a 'Take me home' címet kapta, és amint azt már néhány héttel ezelőtt is írtuk, november 12-én jelenik majd meg. Hétfőtől pedig elő is rendelhetjük majd!
Olyan pletykákat hallottam, miszerint az album címét a menedzsment találta ki, de ez nem igaz, ugyanis a fiúk együtt találták ki az album címét!
Amint azt már többször is írtuk, a LWWY-ot szombaton hallhatjátok majd először a BBC Radio 1-on!
A srácok a pletykák szerint együtt fognak majd dolgozni Taylor Swift-el.
Az NRJ bejelentette, hogy a fiúknak lesz egy privát koncertjük Párizsban néhány hét múlva.
Niall-t tegnap látták Fulham-ben, majd pedig este néhány barátjával és Hazza-val egy kocsmában volt.
Harry ruhákat és karórát vett Liam szülinapjára.
Louis és Zayn tegnap együtt voltak a Milkshake City-ben.
forrás: onedirection.gportal.hu
A fiúk új albuma a 'Take me home' címet kapta, és amint azt már néhány héttel ezelőtt is írtuk, november 12-én jelenik majd meg. Hétfőtől pedig elő is rendelhetjük majd!
Olyan pletykákat hallottam, miszerint az album címét a menedzsment találta ki, de ez nem igaz, ugyanis a fiúk együtt találták ki az album címét!
Amint azt már többször is írtuk, a LWWY-ot szombaton hallhatjátok majd először a BBC Radio 1-on!
A srácok a pletykák szerint együtt fognak majd dolgozni Taylor Swift-el.
Az NRJ bejelentette, hogy a fiúknak lesz egy privát koncertjük Párizsban néhány hét múlva.
Niall-t tegnap látták Fulham-ben, majd pedig este néhány barátjával és Hazza-val egy kocsmában volt.
Harry ruhákat és karórát vett Liam szülinapjára.
Louis és Zayn tegnap együtt voltak a Milkshake City-ben.
forrás: onedirection.gportal.hu
11 felhasználónak tetszik:
Lolla,
Diinaa,
Virág..,
niki62,
Amcs28,
Ayame.01,
zsurika9899,
Small Selena .,
riri17,
atticusfan-noncsi,
pink_bunny
2012. augusztus 30. 20:37
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
15 felhasználónak tetszik:
LadyAlexa,
Lolla,
Amcs28,
laura96,
Ayame.01,
one direction zoé,
FruzShina.,
zsurika9899,
Lisa Veronicas,
Molnár Renáta,
Small Selena .,
riri17,
atticusfan-noncsi,
pink_bunny,
BichGirl
2012. augusztus 30. 20:41
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Zerrie a Tesco-ban
ez tényleg kicseszett jó kép
13 felhasználónak tetszik:
Rebus0312,
Virág..,
Amcs28,
laura96,
Ayame.01,
one direction zoé,
SzanduSs98,
zsurika9899,
Lisa Veronicas,
Small Selena .,
riri17,
atticusfan-noncsi,
pink_bunny
2012. augusztus 30. 21:21
Hihiihii
kicsit homályos :/
7 felhasználónak tetszik:
Ashleys.,
Amcs28,
Ayame.01,
one direction zoé,
Small Selena .,
riri17,
atticusfan-noncsi
2012. augusztus 30. 22:28
|
|
kestyDreamer |
|
Megy ez a "hiszti" az MTV music Awards miatt hogy szavazzunk a 1D-re... persze hogy szavaztam ez nem kérdés vagy 100x de a nagy "harc" ugyebár a Belieberekkel megy...
erre kedves naív társain a nagyvilágból trendelik hogy Mi szeretjük őket... és ezzel nincs is baj hisz egyel együtt is élek... majd a bunkók ezt úgy hálálják meg hogy #BeliebersHateDirectioners ...
Erre nem tudok szépet mondani! Mindenek esetre JB büszke lehet a zombi hadseregére (és saját magára is) hogy a kedvességet is kiírtotta belőlük és szánalmas utálkozásba kezdenek! De hát mit várunk egy olyan rajongótábortól akik nagyon nem ismerhetik a viccet hisz nem a One Direction-hoz tartoznak... Míg a kedves Directionerek nem azt mondják hogy kapják be hanem csak annyit mondanak: ha te így boldog vagy akkor jó!
De ez hülyeség! Hisz köztudott hogy a Belieberek fele mind Directioner... ezt onann is tudom hogy a húgom team JB én team 1D és mégis jobban szereti Lou-t mint JB-t...
Ne utáljatok ki de ezt most muszáj volt megosztanom! Kicsit unatkoztam és úgy érzem hogy a Directioner tábor ma is nagyot alkotott hisz a szavazás eddig a mi oldalunkok áll! Bunda ide vagy oda! XD
Erre nem tudok szépet mondani! Mindenek esetre JB büszke lehet a zombi hadseregére (és saját magára is) hogy a kedvességet is kiírtotta belőlük és szánalmas utálkozásba kezdenek! De hát mit várunk egy olyan rajongótábortól akik nagyon nem ismerhetik a viccet hisz nem a One Direction-hoz tartoznak... Míg a kedves Directionerek nem azt mondják hogy kapják be hanem csak annyit mondanak: ha te így boldog vagy akkor jó!
De ez hülyeség! Hisz köztudott hogy a Belieberek fele mind Directioner... ezt onann is tudom hogy a húgom team JB én team 1D és mégis jobban szereti Lou-t mint JB-t...
Ne utáljatok ki de ezt most muszáj volt megosztanom! Kicsit unatkoztam és úgy érzem hogy a Directioner tábor ma is nagyot alkotott hisz a szavazás eddig a mi oldalunkok áll! Bunda ide vagy oda! XD
9 felhasználónak tetszik:
esztie35,
FruzShina.,
Amcs28,
Eszty99,
Ayame.01,
Ariana,
melody1Dfan,
riri17,
atticusfan-noncsi
2012. augusztus 30. 22:45
Idézet (kesty @ 2012.08.30. 22:28)
Megy ez a "hiszti" az MTV music Awards miatt hogy szavazzunk a 1D-re... persze hogy szavaztam ez nem kérdés vagy 100x de a nagy "harc" ugyebár a Belieberekkel megy...
erre kedves naív társain a nagyvilágból trendelik hogy Mi szeretjük őket... és ezzel nincs is baj hisz egyel együtt is élek... majd a bunkók ezt úgy hálálják meg hogy #BeliebersHateDirectioners ...
Szia(sztok)!
Most azt hiszem ezt így kötelességem leírni.
Csak ennyi lett volna. És amit írtam senki ellen, vagy senki mellet sem szól!
8 felhasználónak tetszik:
trina,
Virág..,
Amcs28,
Ayame.01,
kesty,
zsurika9899,
riri17,
atticusfan-noncsi
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.