One Direction
2012. augusztus 27. 16:13
Felirattal
15 felhasználónak tetszik:
Virág..,
kesty,
Lolla,
zsurika9899,
ItsLénaa,
Kiaraa,
Niky_Love Taylor L.,
esszti,
Small Selena .,
Amcs28,
one direction zoé,
Ayame.01,
riri17,
esztie35,
atticusfan-noncsi
2012. augusztus 27. 18:17
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyen hülyeséggel jövök, de van egy Facebookos rajongói oldalam, amit nvirággal szerkesztek közösen, és most pont egy ilyen játék szerűség van, tehát ha bekülditek nekünk a képeteket, akkor megmondjuk, hogy szerintünk kihez illetek a bandából, valamint a többiek véleményét is kikérjük. Örülnénk ha páran küldenétek képeket!
Előre is köszönjük!
Oldal: http://www.facebook.com/pages/Fans-of-One-Direction/343860438979667
Bocsi, hogy ilyen hülyeséggel jövök, de van egy Facebookos rajongói oldalam, amit nvirággal szerkesztek közösen, és most pont egy ilyen játék szerűség van, tehát ha bekülditek nekünk a képeteket, akkor megmondjuk, hogy szerintünk kihez illetek a bandából, valamint a többiek véleményét is kikérjük. Örülnénk ha páran küldenétek képeket!
Előre is köszönjük!
Oldal: http://www.facebook.com/pages/Fans-of-One-Direction/343860438979667
2012. augusztus 27. 20:17
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Perrie mint egy KECSKE...
19 felhasználónak tetszik:
Ashleys.,
twilightgirl0910,
Rebus0312,
Virág..,
Small Selena .,
BichGirl,
Eszty99,
ItsLénaa,
anna21,
Amcs28,
Sugarbabes,
Lolla,
Ayame.01,
riri17,
Lisa Veronicas,
FruzShina.,
Ariana,
tbdodo,
atticusfan-noncsi
2012. augusztus 27. 20:22
Hírek:
A VMA magyar idő szeptember 7-én lesz hajnali négy órától, és ha esetleg lemaradnátok róla, akkor szombaton visszanézhetitek online az olasz MTV-n, 21:10-től! Amint tegnap írtuk, az afterparty-n Danielle, Eleanor és Perrie is ott lesz majd...
Egyes hírek szerint a fiúk vendégmentorok lesznek az olasz X Factor-ban, és az élő adások egyikén fel is lépnek majd!
A LWWY videóklipben szereplő modellek mindegyike brit! A dalról állítólag azt pletykálják, hogy csak Niall nem fog benne szólózni...
A fiúknak ma is szabadnapjuk volt.
Nemrég megtudtam, hogy a fiúknak az olimpiai záróünnepséges fellépésért mindössze 7.50 fontot, ami körülbelül 2650 forintnak megfelelő összeg...
Mark megerősítette, hogy a The Adventurous Adventures of One Direction 2.-t nem mutatják be szeptember 14-én.
A One Direction november 22-én az Ellen Show vendége lesz.
Danielle tegnap szervezett egy meglepetésbulit Liam-nek, ahová az énekes minden barátját meghívta, ezen kívül egy gyönyörű tortát is süttetett neki.
A buli az All Star Lanes-ben volt, ahol bowlingozni, és kajálni is lehet.. És itt bowlingozott Danielle&Liam Louis-val&Eleanor-ral, és mint kiderült, Louis ebben nem túl jó...
Niall elérte a 6 millió követőt Twitter-en!
Niall 5 dalt írt az új albumra.
Louis-t és El-t tegnap, és ma is látták Doncaster-ben.
Zayn talán tegnap elment a Little Mix koncertjére, a lányok ugyanis a JLS előtt léptek fel a nyári turnéjukon.
Zayn pedig ma valószínűleg egy családtagjuk esküvőjén van.
Harry tegnap éjjel bement egy boltba, és csak egy banánt vett.
A VMA magyar idő szeptember 7-én lesz hajnali négy órától, és ha esetleg lemaradnátok róla, akkor szombaton visszanézhetitek online az olasz MTV-n, 21:10-től! Amint tegnap írtuk, az afterparty-n Danielle, Eleanor és Perrie is ott lesz majd...
Egyes hírek szerint a fiúk vendégmentorok lesznek az olasz X Factor-ban, és az élő adások egyikén fel is lépnek majd!
A LWWY videóklipben szereplő modellek mindegyike brit! A dalról állítólag azt pletykálják, hogy csak Niall nem fog benne szólózni...
Nemrég megtudtam, hogy a fiúknak az olimpiai záróünnepséges fellépésért mindössze 7.50 fontot, ami körülbelül 2650 forintnak megfelelő összeg...
Mark megerősítette, hogy a The Adventurous Adventures of One Direction 2.-t nem mutatják be szeptember 14-én.
Danielle tegnap szervezett egy meglepetésbulit Liam-nek, ahová az énekes minden barátját meghívta, ezen kívül egy gyönyörű tortát is süttetett neki.
A buli az All Star Lanes-ben volt, ahol bowlingozni, és kajálni is lehet.. És itt bowlingozott Danielle&Liam Louis-val&Eleanor-ral, és mint kiderült, Louis ebben nem túl jó...
Zayn talán tegnap elment a Little Mix koncertjére, a lányok ugyanis a JLS előtt léptek fel a nyári turnéjukon.
20 felhasználónak tetszik:
ItsLénaa,
Lolla,
esszti,
Virág..,
LadyAlexa,
laura96,
Small Selena .,
pink_bunny,
BichGirl,
anna21,
Amcs28,
Sugarbabes,
Ayame.01,
riri17,
zsurika9899,
iannina,
Lisa Veronicas,
mikeyla,
Diinaa,
atticusfan-noncsi
2012. augusztus 27. 21:57
|
|
Rebus0312♥....♥....szőke herceg....♥....♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.09. Hozzászólás: 3080 Csatolások: 1093 Azonosító: 161867 offline
|
Idézet (Briguss0205 @ 2012.08.27. 10:27)
Hát ez aztán tényleg igaz:

Ez nagyon szép, és aki elkészítette annak nagyon köszönöm és jól meg csinálta ezt a videót. És aki zongorázott az nagyon szépen tud zongorázni...
2012. augusztus 27. 22:04
|
|
Virág..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 470 Csatolások: 9 Azonosító: 182791 offline
|
Idézet (kesty @ 2012.08.27. 20:17)
Perrie mint egy KECSKE...
Ezt én is láttam, nagyon nagy!!
Idézet (Ashleys. @ 2012.08.27. 20:22)
Hírek:
És a forrás ugye: onedirection.gportal.hu
7 felhasználónak tetszik:
Ashleys.,
BichGirl,
Niky_Love Taylor L.,
Amcs28,
Lilike14,
riri17,
zsurika9899
2012. augusztus 28. 12:48
|
|
Lilike14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 184821 offline
|
Sziasztok, én is Directioner vagyok, egyszeűen imádom őket...
Minden linket, és videót, meg mindent láttam róluk...
Ez a fanatikusság nyár elején kezdődött, de nem tuok leállni velük...
VAlaki itt fog menni valamilyen koncertre??? Mert én nagyon szeretnék... És ide tartozik, nem tudjátok, hogy a koncert 013-ban, vagy 2014-ben lesz_???
Minden linket, és videót, meg mindent láttam róluk...
Ez a fanatikusság nyár elején kezdődött, de nem tuok leállni velük...
VAlaki itt fog menni valamilyen koncertre??? Mert én nagyon szeretnék... És ide tartozik, nem tudjátok, hogy a koncert 013-ban, vagy 2014-ben lesz_???
2012. augusztus 28. 12:54
|
|
Lilike14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 184821 offline
|
Talán kicsit régi... de ki ír neki ilyeneket, mert
esküszöm...
http://starity.hu/videok/14827-harry-styles-crying-magyar-hd-one-direction/
A másik... Harry mosolya... Ahhhww... Imádom:
http://www.youtube.com/watch?v=JGYS7N8KPjQ&feature=player_embedded
És az uccsó:
Aki szereti Niallt, annak ez is tetszeni fog... :
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=tl5K_E1MQwM&NR=1
Nekem ez az egyik kedvenc videóm...
http://starity.hu/videok/14827-harry-styles-crying-magyar-hd-one-direction/
A másik... Harry mosolya... Ahhhww... Imádom:
http://www.youtube.com/watch?v=JGYS7N8KPjQ&feature=player_embedded
És az uccsó:
Aki szereti Niallt, annak ez is tetszeni fog... :
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=tl5K_E1MQwM&NR=1
Nekem ez az egyik kedvenc videóm...
8 felhasználónak tetszik:
Virág..,
kesty,
Small Selena .,
Amcs28,
itscandice,
one direction zoé,
atticusfan-noncsi,
BichGirl
2012. augusztus 28. 12:56
|
|
Lilike14új tag |
|
Idézet (Reb_ @ 2012.08.28. 12:50)
sziaa. ha jól tudom 2013 ban lesz. de sztem inkább 014 ben sajnos.
Köszsönöm szépen...
Mert cssak egyik oldal ezt írta, másik meg azt... És nem tudtam...
Asszem elkezdem a jegyet szerválni a pesti rokonokkal...
Alig várom már... <3 <3 <3
2012. augusztus 28. 19:55
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Idézet (LadyAlexa @ 2012.08.28. 16:26)
Twitter-esek, ne felejtsétek el, hogy fél 5-kor trendelés lesz, és lehetséges, hogy 300-nál többen leszünk! Hungary is hungry for 1D
Ez mikor lett megbeszélve?
1 felhasználónak tetszik:
Niky_Love Taylor L.
2012. augusztus 28. 20:45
Hírek:
A LWWY előzetesét valószínűleg most szombaton hallhatjuk a BBC Radio 1-on magyar idő szerint 11 órától, de ez csak pletyka.
Egy tampa-i rádióállomás szeptember 24-én lejátsza a teljes LWWY-ot.
Niall a mai napot Tulisa-val töltötte.
Niall-t tegnap délután látták London-ban biciklizni...
Ott volt a JLS tegnapi koncertjén Brighton-ban, ezután pedig Dynamo-nál töltötte az estét, ahol biliárdoztak, és Niall győzött.
Liam a tegnapi és a mai napot is Andy-vel töltötte, ma pedig Maz is csatlakozott hozzájuk...
Andy pedig valószínűleg ott marad Liam-nél, és együtt ünnepelik majd a szülinapját!
Harry állítólag ma a régi sulis barátaival találkozott.
Zayn-t ma látták Newcastle-ben.
Tudom, hogy több oldalon is olvasható az a hír, miszerint Eleanor terhes, de ezek a pletykák nem igazak!
Louis-ék amúgy tegnap egész nap a Harry Potter-t nézték.
Ma pedig látták őket együtt vásárolni London-ban.
forrás: onedirection.gportal.hu
A LWWY előzetesét valószínűleg most szombaton hallhatjuk a BBC Radio 1-on magyar idő szerint 11 órától, de ez csak pletyka.
Egy tampa-i rádióállomás szeptember 24-én lejátsza a teljes LWWY-ot.
Niall a mai napot Tulisa-val töltötte.
Niall-t tegnap délután látták London-ban biciklizni...
Ott volt a JLS tegnapi koncertjén Brighton-ban, ezután pedig Dynamo-nál töltötte az estét, ahol biliárdoztak, és Niall győzött.
Liam a tegnapi és a mai napot is Andy-vel töltötte, ma pedig Maz is csatlakozott hozzájuk...
Andy pedig valószínűleg ott marad Liam-nél, és együtt ünnepelik majd a szülinapját!
Harry állítólag ma a régi sulis barátaival találkozott.
Zayn-t ma látták Newcastle-ben.
Tudom, hogy több oldalon is olvasható az a hír, miszerint Eleanor terhes, de ezek a pletykák nem igazak!
Louis-ék amúgy tegnap egész nap a Harry Potter-t nézték.
Ma pedig látták őket együtt vásárolni London-ban.
forrás: onedirection.gportal.hu
Lolla,
Virág..,
Ayame.01,
Amcs28,
Diinaa,
atticusfan-noncsi,
Small Selena .
2012. augusztus 28. 20:49
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Idézet (kesty @ 2012.08.28. 19:55)
Ez mikor lett megbeszélve? 
Meg volt beszélve egy jó ideje.
2012. augusztus 28. 20:58
|
|
NikiBlackD a r e T o D r e a m |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 1021 Csatolások: 415 Azonosító: 157599 offline
|
Twitteresek!!! Mindenki minél többszőr írja ki, hogy #VoteOneDirection ! Pénteken lesz vége a szavazásnak, de le kell győznünk a beliebereket!! Én már limitet kaptam, de megtudjuk nyerni ezt a fiúknak.
http://www.mtv.com/ontv/vma/2012/most-share-worthy-video/
http://www.mtv.com/ontv/vma/2012/most-share-worthy-video/
Virág..,
iannina,
Kiaraa,
zsurika9899,
Amcs28,
atticusfan-noncsi,
Small Selena .
2012. augusztus 28. 22:21
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Egy angol 1D oldalon ezt a hírt találtam. Miszerint Eleanor terhes. De szerintem hülyeség..hisz bárkié lehet az a gyerek.
Rumors:
Eleanor Calder is pregnant! A fan has felt Paul and Louis of this fact speak, Louis you/he/she has confirmed that Eleanor is pregnant.
And to be sure of it that the news is true, the couple has shown the ecografia made Thursday 2 August.
Rumors:
Eleanor Calder is pregnant! A fan has felt Paul and Louis of this fact speak, Louis you/he/she has confirmed that Eleanor is pregnant.
And to be sure of it that the news is true, the couple has shown the ecografia made Thursday 2 August.
2012. augusztus 28. 22:23
|
|
Virág..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 470 Csatolások: 9 Azonosító: 182791 offline
|
Idézet (iannina @ 2012.08.28. 22:21)
Egy angol 1D oldalon ezt a hírt találtam. Miszerint Eleanor terhes. De szerintem hülyeség..hisz bárkié lehet az a gyerek.
Rumors:

Rumors:

Igen, az... Ő nem terhes.
1 felhasználónak tetszik:
one direction zoé
2012. augusztus 28. 23:21
Ezt facebook-on találtam! Remélem tetszik!
*KE* (képzeld el)
Kirándulás a hegyekben a fiukkal.
Zayn:Paul hol vannak a tükrök és hol van a fésüm???
Paul:Zayn itt nincsenek tükrök és fésü se.
Niall:Nincs kaja!Elfogyott most mi lesz velem?!!-monta szinte sírva
Paul:Biztos van...-nem tudta befejezni mert Louis közbe vágott
Louis:Hol a répa???Miért nem találom??-kutattot a földön a levelek alatt maj sírni kezett
Paul:Ne sírj Loui!-probálta vigasztalni
Harry:Holvan a pici cicám és hol van az a hölgy akit az elöbb néztem??
Paul:A macskád otthon van és az elöbb nem volt itt semmilyen hölgy!-kezett ieges lenni mikor Liam odabújik mögé.
Liam:Paul ugye itt nincsenek kanál szörnyek??!!Ááááááá hallotam h jön!!
Paul:Nincsenek kanál szörnyek csak Louis keresi a répáit.
Liam:És ha még is??-ekkor Paul megfogja a cuccát és hátat fordit
Paul:Ezeket a hülyéket többet nem viszem sehova.
Forrás: http://www.facebook.com/OneDirectionKepek
*KE* (képzeld el)
Kirándulás a hegyekben a fiukkal.
Zayn:Paul hol vannak a tükrök és hol van a fésüm???
Paul:Zayn itt nincsenek tükrök és fésü se.
Niall:Nincs kaja!Elfogyott most mi lesz velem?!!-monta szinte sírva
Paul:Biztos van...-nem tudta befejezni mert Louis közbe vágott
Louis:Hol a répa???Miért nem találom??-kutattot a földön a levelek alatt maj sírni kezett
Paul:Ne sírj Loui!-probálta vigasztalni
Harry:Holvan a pici cicám és hol van az a hölgy akit az elöbb néztem??
Paul:A macskád otthon van és az elöbb nem volt itt semmilyen hölgy!-kezett ieges lenni mikor Liam odabújik mögé.
Liam:Paul ugye itt nincsenek kanál szörnyek??!!Ááááááá hallotam h jön!!
Paul:Nincsenek kanál szörnyek csak Louis keresi a répáit.
Liam:És ha még is??-ekkor Paul megfogja a cuccát és hátat fordit
Paul:Ezeket a hülyéket többet nem viszem sehova.
Forrás: http://www.facebook.com/OneDirectionKepek
10 felhasználónak tetszik:
one direction zoé,
kesty,
Ayame.01,
Rebíí97,
Amcs28,
Virág..,
esztie35,
niki62,
Miley-fan09,
Small Selena .
2012. augusztus 29. 01:00
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
A legboldogabb születésnapot kívánom az egyetlen és pótolhatatlan Liam James Payne-nek!
20 felhasználónak tetszik:
anna21,
one direction zoé,
zsurika9899,
FruzShina.,
Ashleys.,
Barbii,
Virág..,
kesty,
laura96,
pink_bunny,
Ayame.01,
Lolla,
Rebíí97,
Amcs28,
Diinaa,
esztie35,
niki62,
tbdodo,
LULUPeas,
Small Selena .
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.