One Direction
2012. augusztus 16. 20:13
Harry új tetkója.Szerintem ezt csinálta Ed.Bár nem vagyok benne biztos.
15 felhasználónak tetszik:
kesty,
LadyAlexa,
one direction zoé,
zsurika9899,
atticusfan-noncsi,
laura96,
Small Selena .,
anna21,
riri17,
Lolla,
Diinaa,
Ayame.01,
iannina,
Lisa Veronicas,
Amcs28
2012. augusztus 16. 20:29
ezzel a képpel egyetértek
11 felhasználónak tetszik:
Amcs28,
kesty,
one direction zoé,
zsurika9899,
atticusfan-noncsi,
Virág..,
Small Selena .,
riri17,
Diinaa,
Ayame.01,
iannina
2012. augusztus 16. 20:32
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (Amcs28 @ 2012.08.16. 13:41)
Happy Birthday Felicite Tomlinson!
A képen Lottie van.
2012. augusztus 16. 20:38
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Idézet (x Maite_Sandra x @ 2012.08.16. 20:13)
Harry új tetkója.Szerintem ezt csinálta Ed.Bár nem vagyok benne biztos.
Bárcsak ennyivel beérné... ha tudná hogy ez mennyivel jobban néz ki mint az a nagy sz*r... Kérlek Harry jöjjön elő az OKOS éned!
2012. augusztus 16. 20:55
|
|
Amcs28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 149847 offline
|
Idézet (MycySmiley @ 2012.08.16. 20:32)
A képen Lottie van. 
Na én érzetem, hogy Lottie..nem voltam benne 100% köszi hogy szóltál
2012. augusztus 16. 21:08
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Hírek:
A srácok tegnap és ma is a stúdióban voltak, ahol a második albumon dolgoztak London-ban, és állítólag szeptember 5.-ig a brit fővárosban maradnak majd.
A srácok ma állítólag szereplőválogatást tartottak az új kliphez London-ban, ami dél körül kezdődött, fiúk és lányok egyaránt jelentkeztek. A klip várhatólag szeptember közepén jelenik majd meg.
De vannak olyan pletykák is, hogy a srácok már forgattak Emily Murray-vel, Olivia Cooke-al, Ellie Preston-nal és Jenny W-vel.
Bruno Mars nagyon szívesen dolgozna a srácokkal, és állítólag már igent is mondott egy felkérésre, ami a 1D-től érkezett.
A srácok hivatalos Instagram neve a 1dagram.
A rajongók már reggel óta sorban állnak a Nottingham-be szóló jegyekért, amit holnap kezdenek majd árusítani.
A 1D állítólag az Új Évet Új-Zélandon ünnepeli majd a Rhythm and Vines fesztiválon tölti majd, ugyanis fellépnek.
Elounor-t egy magazinban a legédesebb szerelmespárnak választották, míg Liam és Dani a 3., Zayn és Perrie a 6. helyen végzett!
Zayn nemsokára ismét újabb tetkót csináltat majd.
Pezz és Zayn nem költözik össze!
Perrie egy interjúban megerősítette, hogy Zayn nem az ő kalapját viselte a záróünnepségen.
Ma van Louis tesójának, Fizzy-nek a szülinapja, úgyhogy nagyon boldog születésnapot kívánunk neki! Fizz amúgy egy csivavát kapott ajándékba.
Louis hétvégén néhány barátjával együtt a V Festival-ra megy.
Tommo tegnap otthon volt Doncaster-ben, de csak pár óráig.
Niall állítólag szintén elmegy majd a V Festival-ra.
Liam is hazament tegnap egy rövid időre.
Harry állítólag flörtölt ezzel a norvég modellel, akit Daratu-nak hívnak, de ez valószínűleg csak egy pletyka.
Harry állítólag flörtölt ezzel a norvég modellel, akit Daratu-nak hívnak, de ez valószínűleg csak egy pletyka.
Ezek a fülhallgatók ősszel kerülnek majd piacra:
A srácok tegnap és ma is a stúdióban voltak, ahol a második albumon dolgoztak London-ban, és állítólag szeptember 5.-ig a brit fővárosban maradnak majd.
A srácok ma állítólag szereplőválogatást tartottak az új kliphez London-ban, ami dél körül kezdődött, fiúk és lányok egyaránt jelentkeztek. A klip várhatólag szeptember közepén jelenik majd meg.
De vannak olyan pletykák is, hogy a srácok már forgattak Emily Murray-vel, Olivia Cooke-al, Ellie Preston-nal és Jenny W-vel.
Bruno Mars nagyon szívesen dolgozna a srácokkal, és állítólag már igent is mondott egy felkérésre, ami a 1D-től érkezett.
A srácok hivatalos Instagram neve a 1dagram.
A rajongók már reggel óta sorban állnak a Nottingham-be szóló jegyekért, amit holnap kezdenek majd árusítani.
A 1D állítólag az Új Évet Új-Zélandon ünnepeli majd a Rhythm and Vines fesztiválon tölti majd, ugyanis fellépnek.
Elounor-t egy magazinban a legédesebb szerelmespárnak választották, míg Liam és Dani a 3., Zayn és Perrie a 6. helyen végzett!
Zayn nemsokára ismét újabb tetkót csináltat majd.
Pezz és Zayn nem költözik össze!
Perrie egy interjúban megerősítette, hogy Zayn nem az ő kalapját viselte a záróünnepségen.
Ma van Louis tesójának, Fizzy-nek a szülinapja, úgyhogy nagyon boldog születésnapot kívánunk neki! Fizz amúgy egy csivavát kapott ajándékba.
Louis hétvégén néhány barátjával együtt a V Festival-ra megy.
Tommo tegnap otthon volt Doncaster-ben, de csak pár óráig.
Niall állítólag szintén elmegy majd a V Festival-ra.
Liam is hazament tegnap egy rövid időre.
Ezek a fülhallgatók ősszel kerülnek majd piacra:
12 felhasználónak tetszik:
LadyAlexa,
Amcs28,
Virág..,
zsurika9899,
atticusfan-noncsi,
FruzShina.,
Small Selena .,
anna21,
NikiBlack,
riri17,
Ayame.01,
pink_bunny
2012. augusztus 16. 21:27
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Idézet (kesty @ 2012.08.16. 14:03)
Őrült ötlet!
Sziasztok! Kérlek ne jelentsétek amit írok de szerintem fontos! Szóval miután nem egyszer sikerült hogy a trend között szerepelt valamilyen módon kishazánk úgy gondolom hogy ez most is összejöhet majd... Engem nagyon idegesít az a tudat hogy Harry össze vissza akarja magát varratni mindenféle sz*rral... csakhogy nagyobban vagy akármi másnak látszon! Mivel láttam hogy itt is elég sokan elborzadtak attól amit göndör hajú kedvencünk akar tenni az az ötlet futott át az agyamon hogy mi lenne ha trendelnénk valami olyasmit hogy ne legyen több tetovállása vagy valami hasonlók! Én mindenre nyitott vgayok! Csak komolyan nem szeretném ha csinálna valamit amiben szinte 100%-ig biztos vagyok hogy x év múlva nagyon meg fogja majd bánni... (ahogy azok is akik már megcsináltatták) és akkor nem lesz már visszaút... vga yha lesz nem fogja azt választani!
Szóval azért jutott ez az eszembe mivel nem egyszer mondta hogy érdekli hogy mint mondanak róla az emberek és ha sikerülne hogy trend legyen lehet hogy végiggondolná mégegyszer!
Aki jó ötletnek tartja az írjon és itt monst mindenkire szükség lenne akinek van Twittere és szereti a srácokat! Illetve természetesen egyetért velem!
Sziasztok! Kérlek ne jelentsétek amit írok de szerintem fontos! Szóval miután nem egyszer sikerült hogy a trend között szerepelt valamilyen módon kishazánk úgy gondolom hogy ez most is összejöhet majd... Engem nagyon idegesít az a tudat hogy Harry össze vissza akarja magát varratni mindenféle sz*rral... csakhogy nagyobban vagy akármi másnak látszon! Mivel láttam hogy itt is elég sokan elborzadtak attól amit göndör hajú kedvencünk akar tenni az az ötlet futott át az agyamon hogy mi lenne ha trendelnénk valami olyasmit hogy ne legyen több tetovállása vagy valami hasonlók! Én mindenre nyitott vgayok! Csak komolyan nem szeretném ha csinálna valamit amiben szinte 100%-ig biztos vagyok hogy x év múlva nagyon meg fogja majd bánni... (ahogy azok is akik már megcsináltatták) és akkor nem lesz már visszaút... vga yha lesz nem fogja azt választani!
Szóval azért jutott ez az eszembe mivel nem egyszer mondta hogy érdekli hogy mint mondanak róla az emberek és ha sikerülne hogy trend legyen lehet hogy végiggondolná mégegyszer!
Aki jó ötletnek tartja az írjon és itt monst mindenkire szükség lenne akinek van Twittere és szereti a srácokat! Illetve természetesen egyetért velem!
Harry már nem egy kisgyerek, ahogyan Zayn se, amiért magára tetováltatta a ZAP feliratot. Nem befolyásolhatjuk a döntésüket, és amúgy is hazugság szerintem. Nem hiszem, hogy valóban megtenné ezt, ő nem olyan. Valamint az a Directionerek feladata, hogy még ezekkel együtt is elfogadják őket. Amúgy is csak bele kell gondolni. Ha az egész karját eltakarja, akkor miért csináltatta oda a vállfát, a csillagot, és az idézetet tök feleslegesen?!
2012. augusztus 16. 21:37
I wish♥
Akkor 3 az 1 millióhoz esélyem lenne
Ti is a hangjukon olvastátok?:DDD
Én: Bárcsak kedvelne engem egy fiú.
Fiú: Kedvellek.
Én: Úú nem te. Nem vagy a One Directionben, menj innen.
xD
forrás: Niall Horan Magyarország
21 felhasználónak tetszik:
one direction zoé,
Virág..,
zsurika9899,
Lolla,
Amcs28,
atticusfan-noncsi,
FruzShina.,
DiscoDiva,
laura96,
Small Selena .,
anna21,
niki62,
Kikiih,
Rebíí97,
NikiBlack,
riri17,
Borcoskaa,
Diinaa,
Ayame.01,
pink_bunny,
Lisa Veronicas
2012. augusztus 16. 22:12
Ti is a hangjukon olvastátok?:DDD
Én is a hangjukon olvastam, ez vicces!
2012. augusztus 16. 23:21
Idézet (x Maite_Sandra x @ 2012.08.16. 21:37)
én is a hangjukon olvastam
2012. augusztus 17. 10:25
Virág..,
one direction zoé,
kesty,
FruzShina.,
Small Selena .,
anna21,
laura96,
Kikiih,
Rebíí97,
Lady Suzy,
Lolla,
NikiBlack,
riri17,
LadyAlexa,
Borcoskaa,
Diinaa,
atticusfan-noncsi,
Ayame.01,
pink_bunny,
Lisa Veronicas,
Amcs28
2012. augusztus 17. 10:44
xD
24 felhasználónak tetszik:
Ashleys.,
one direction zoé,
kesty,
Virág..,
FruzShina.,
Small Selena .,
anna21,
laura96,
Kikiih,
Rebíí97,
Lady Suzy,
Lolla,
NikiBlack,
riri17,
LadyAlexa,
Diinaa,
atticusfan-noncsi,
Ayame.01,
twilightgirl0910,
BichGirl,
Borcoskaa,
LULUPeas,
Lisa Veronicas,
Amcs28
2012. augusztus 17. 13:43
|
|
Virág..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 470 Csatolások: 9 Azonosító: 182791 offline
|
Háá de cuki.
laura96,
Kikiih,
Small Selena .,
kesty,
zsurika9899,
one direction zoé,
Rebíí97,
Lady Suzy,
Lolla,
Eszty99,
NikiBlack,
riri17,
LadyAlexa,
esztie35,
Diinaa,
atticusfan-noncsi,
Ayame.01,
pink_bunny,
Lisa Veronicas,
FruzShina.,
Amcs28
2012. augusztus 17. 14:09
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Ha nem láttátok volna...Szegény Harry...
7 felhasználónak tetszik:
Small Selena .,
Virág..,
kesty,
one direction zoé,
Rebíí97,
atticusfan-noncsi,
Amcs28
2012. augusztus 17. 14:17
|
|
Virág..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 470 Csatolások: 9 Azonosító: 182791 offline
|
Idézet (Niky_Love Taylor L. @ 2012.08.17. 14:09)
Már jó párszor láttam, magyar felirattal pedig pont tegnap néztem. De nagyon durva...
2012. augusztus 17. 15:23
|
|
Rebíí97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 696 Csatolások: 8 Azonosító: 155442 offline
|
Idézet (Niky_Love Taylor L. @ 2012.08.17. 14:09)
Niall: Nem az én gyerekem, nem az én gondom.
eeez.
már sejthet valamit.
de Harry, istenem az az arc.
2012. augusztus 17. 17:42
Tegnap
23 felhasználónak tetszik:
Rebíí97,
Lolla,
laura96,
NikiBlack,
Virág..,
riri17,
Kikiih,
LadyAlexa,
zsurika9899,
Diinaa,
one direction zoé,
kyrah62,
atticusfan-noncsi,
Ayame.01,
Small Selena .,
BichGirl,
pink_bunny,
iannina,
Lisa Veronicas,
Molnár Renáta,
anna21,
FruzShina.,
Amcs28
2012. augusztus 17. 18:25
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (Kikiih @ 2012.08.16. 18:34)
már nem azért, de szerintem eléggé valószínű, hogy az nem az a tetkó. a képen ami van a pasi egész karján végigfut, Harrynek meg az alsó karján nincs kötés vagy mi az. És szerintem még szarabbul nézhet az ki ami a képen van, ha nem megy végig az egész karon..
Drága, azt később fogják felvarrni, mivel elég nagyméretű a tetoválás így több alkalom kell hozzá.
Egyébként szerintem felesleges trendelést indítani ez ellen...Harry már felnőtt férfi, szerintem Paul is tudja a dolgot, szóval szerintem nem kéne ebbe beleszólni...
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.