na igen .
Ezt fészbúkon eljátszották már több csoportban is . Köztük a fent látható HUNGARIAN DIRECTIONERS - ben .
Mindenkinek más fővárost vagy várost ír oda a rendszer vagy a gép .
Nem lesz koncert , amíg mindenkinél nem lesz ugyanaz .
még a tegnap előtti hírek:
Rengeteg pletyka kering arról, hogy a srácok 2014-ben Magyarországra jönnek... Ezek csak pletykák, és szerintem ne éljétek még magatokat túlságosan bele, mert ez egyáltalán nem biztos...
Ma este a srácok ismét lesznek a Nickelodeon-on... Ma sportvideókat fognak bemutatni!
A HMV szeptemberben rengeteg új 1D-s terméket dob piacra. Többek között a 2013-as naptárt, matricáskönyvet, és poszterkönyveket!
A srácok már teljesen biztosan fellépnek az Olimpia záróünnepségén, és negyedikként lépnek színpadra!
A srácok nagyon izgatottak az Olimpia miatt.. Erről árulkodnak Niall és Zayn mai tweetjei, amit a saját Twitter-ükön visszaolvashattok!
Amint mondtam, Niall, Liam és Harry ott voltak Marvin és Rochelle esküvőjén tegnap, és állítólag Niall és Hazza nagyon berúgott!!
Amúgy a srácok ezeket a gratulációkat küldték az ifjú házasoknak:
Liam és Danielle:
"Kedves Marvin és Rochelle! Gratulálunk! Gyönyörűek vagytok együtt, és sok együtt töltött boldog évet kívánunk nektek! Szeretettel Liam (1D) és Danielle xxx"
Niall:
"Marv és Roch, remélem csodás napotok lesz! És hosszú, boldog házasságotok! Mindketten kedves emberek vagytok, és csodás barátaim! Sok szeretettelxx"
Harry:
"Gratulálok! Remélem, hogy hosszú és boldog házasságotok lesz! Szeretettel Harry x"
A srácok ma stúdióban voltak...
Zayn hamarabb távozott, Harry pedig elhagyta egy kis időre a stúdiót, és elment a Westfield-be vásárolni.
Harry kiment, hogy találkozzon a fanokkal. A biztonságiak azt mondták nekik, hogy legyenek csendben, és álljanak sorba, de a fanok lökdösődni kezdtek, így Harry nemsokára visszament...
Valaki, aki a srácoknak dolgozik, 5 táska Nandos kajával ment vissza a stúdióba ma délután.
xDDD ez annyira jó xDDD :
Paul:Oké srácok itt vannak az étlapok,ki kér először?
Niall:Majd én!Kérek gyümölcs levest sok-sok meggyel,zöldség krémlevest,húslevest.,főételnek pedig...
Paul:Niall ennyi elég le..Zayn hol van?
Liam:Ki ment a mosdóba.
Harry:Louis,menjünk ki mi is és zárjuk magunkra az ajtót!
Louis:Oké!!
Paul:Fiúk semmi ilyesmi!
Niall:Fish and chips-et,Lasagne-t,sült csirkét főtt krumplival,csirke mell filét..
Paul:Niall,ennyi már tényleg elé..Liam,te meg mért reszketsz?
Liam:SOK KANÁL!!! o.O SEGÍTSÉG!!! --bebújt az asztal alá--
Louis:Nem bírok ellenállni azoknak a göndör fürtjeidnek..
Harry:Tied vagyok!
Paul:Fiúk elég lesz!Étteremben vagyunk próbáljatok meg viselkedni!Liam te meg gyere i az sztal alól..Zayn már régóta a mosdóban van!
Harry:Menj és nézd meg,majd én vigyázok erre a kis csíkoskára.
Paul:Na nem,Harry velem jössz!
*A mosdóban Zayn ájultan fekszik*
Paul:Zayn kelj fel!Mi történt?
Zayn:Valami gyönyörűt láttam a tükörben! *__*
Paul:Micsodát??
Zayn:Magamat!! :$
Paul:Na jó..inkább menjünk vissza az asztalhoz.
Liam:Buzz kérlek tüntesd el a kanalakat!!
Niall:Desszertnek meg francia krémest,kókusz kockfánkotát,3 darab barack lekvárral és egy diétás cola-t..tudja éppen diétán vagyok!
Paul:Mire vállalkoztam???
xDDD ez annyira jó xDDD :
Paul:Oké srácok itt vannak az étlapok,ki kér először?
Niall:Majd én!Kérek gyümölcs levest sok-sok meggyel,zöldség krémlevest,húslevest.,főételnek pedig...
Paul:Niall ennyi elég le..Zayn hol van?
Liam:Ki ment a mosdóba.
Harry:Louis,menjünk ki mi is és zárjuk magunkra az ajtót!
Louis:Oké!!
Paul:Fiúk semmi ilyesmi!
Niall:Fish and chips-et,Lasagne-t,sült csirkét főtt krumplival,csirke mell filét..
Paul:Niall,ennyi már tényleg elé..Liam,te meg mért reszketsz?
Liam:SOK KANÁL!!! o.O SEGÍTSÉG!!! --bebújt az asztal alá--
Louis:Nem bírok ellenállni azoknak a göndör fürtjeidnek..
Harry:Tied vagyok!
Paul:Fiúk elég lesz!Étteremben vagyunk próbáljatok meg viselkedni!Liam te meg gyere i az sztal alól..Zayn már régóta a mosdóban van!
Harry:Menj és nézd meg,majd én vigyázok erre a kis csíkoskára.
Paul:Na nem,Harry velem jössz!
*A mosdóban Zayn ájultan fekszik*
Paul:Zayn kelj fel!Mi történt?
Zayn:Valami gyönyörűt láttam a tükörben! *__*
Paul:Micsodát??
Zayn:Magamat!! :$
Paul:Na jó..inkább menjünk vissza az asztalhoz.
Liam:Buzz kérlek tüntesd el a kanalakat!!
Niall:Desszertnek meg francia krémest,kókusz kockfánkotát,3 darab barack lekvárral és egy diétás cola-t..tudja éppen diétán vagyok!
Paul:Mire vállalkoztam???
Hála Istennek a legjobbarátnőmtől/legnagyobb fantól ismertem meg őket.Egész jó számokat énekelnek Csak kicsit sok már hogy egésznap a számukat hallgatom Kedvencem pedig Liam
na igen . Ezt fészbúkon eljátszották már több csoportban is . Köztük a fent látható HUNGARIAN DIRECTIONERS - ben .
Mindenkinek más fővárost vagy várost ír oda a rendszer vagy a gép .
Nem lesz koncert , amíg mindenkinél nem lesz ugyanaz .
:-)