Tudom, hogy nem vagyok ismert a topikban, de úgy érzem, ehhez a Perrie-s dologhoz hozzá kell szólnom. Nem ítélem meg a csajt, mert nem ismerem, de lesüt róla, hogy egy rib@nc

A fején vastagon a vakolat, plusz nekem ez a festett szőke haj sem jön be. Tudom, nem ismerem, de látom, nem én vagyok az egyetlen, akinek nem szimpatikus. Első ránézésből megállapítható, hogy szörnyű a csaj. Az még elmegy, hogy nem a legszebb, de egy számító nőnek tűnik. Az meg a másik, hogy nem épp szép dolgokat művelt Zayn-nel annakidején.

Mondom, semmi gondom azzal, hogy barátnőik vannak, hisz Eleanor és Danielle is egy tündér, gyönyörűek és rettentő aranyosnak tűnnek

Viszont én nem értem, hogy Zayn és Harry miért mindig ilyen szöszi plázap*cs@ csajokat szednek össze – bár Caroline nem az volt, Ő szimplán csak nagymama volt, de nem tudom, hallottatok már-e arról, hogy Emily Atack-kel randizgat Harry. Csak ennyit akartam mondani, és
nem a féltékenység beszélt belőlem, mert én örülök a legjobban, haa srácok boldogok!