Lady Gaga a leggazdagabb híresség 2011-ben
2011. december 17. 11:03
Na és hova lett Beyoncé vagy Christina Aguilera? Vagy esetleg a mai előadók közül Bruno Mars vagy Adele? Mert ők azok, akiknek kijárna az első hely. Oprah-t még csak-csak elnézem, na de Bíboros meg Lédi Gyagya?!
Gaga mindenhova a botrányaival kerül be, mert a kutya sem venné a sz@r lemezeit, ha nem lennének extrém klipjei, és nem népszerűsítené magát mindenhol. Az a gond, hogy csak kevesen látnak át a szitán, viszont a többség lábadozik az olyanok előtt mint Bíboros, közben meg fogalmuk sincs róla mi is az igazi zene. Bírom, hogy a fél tini társadalom el van butítva az Amerikai tucat-előadók által. Miért mondjam, hogy meglepett, hogy Gaga lett az első, amikor nem igaz?
Nem lepődtem meg, az viszont szégyen, hogy a 'littlömonszterek' sosem fogják megtudni mi is az az igazi zene, ha csak vonagló, szexuálisan túlfűtött Gaga-klipeket és dalokat néznek/hallgatnak.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 17. 13:02
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Gratula!! Én szeretem Gagát és Justin-t is!! Justin-t jobban, de ez mindegy!! Oprah-t nem nagyon szoktam nézni, de gratu mindenkinek!!
2011. december 17. 22:18
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ki gondolta volna?! Amúgy grat neki!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.