Teljes mértékben egyetértek az idei listával!
Lady Gaga a leggazdagabb híresség 2011-ben
2011. december 16. 16:16
Gagán nem lepődök meg elég sokat dolgozik.De Justin feleennyi pénzt se érdemelne..
2011. december 16. 16:23
Hát elhiszem..De az nem semmi, hogy Beyoncé tavaly második volt, most meg huszadik...o.O
2011. december 16. 16:59
Ez a sok negatív hozzászólás, hogy nemérdemelné meg stb. stb, én sem szeretem az "arany hangú csodagyereket", de veszik a lemezét, a sok üres fejű tini lány ugye bár, megnéztem, kb 10 ezer forintért vesztegetik a karácsonyi lemezét, amit kb 5 perc alatt töltöttem le.(Persze nem helyeslem a fájlcserélő oldalakat és tartalmakat, de nem fogok pénzt kidobni olyanért, amit két hallgatás után úgy is letörlök, mert nem tetszett.), nem is hiszem el, hogy van Mo-n is van vevője. Egy szó mint száz, lehet utálni, meg irigykedni, de amig veszik a lemezét, és lesznek tini lányok, akik oda lesznek ezért a tacskóért, addig Justin nem kis összeget fog keresni. Ezek csak tények és adatok, nincs mit boszankodni rajtuk.
2011. december 16. 17:40
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
csak, h amit megkeres azt kb ugyan olyan gyorsan el is költi, mert a show, a jelmezek, a ruhák, és még számos dolog eszik a pénzt, és szerencsére ő erre nem is sajnálja!
2011. december 16. 18:21
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Imádunk Gaga...*.*
2011. december 16. 21:06
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ahogy sokan írták, elég alaptalan egy lista/cikk lett... nagyon nem stimmel az egész, elég hülye sorrendbe vannak a nevek.
És amúgysem tetszik a lista.. bár ez ellen nem lehet tenni, wrestlingfan-nak igaza van. Ezeknek az embereknek vannak rajongóik akik veszik a lemezeket, hiába van sok utáló velük együtt.
És amúgysem tetszik a lista.. bár ez ellen nem lehet tenni, wrestlingfan-nak igaza van. Ezeknek az embereknek vannak rajongóik akik veszik a lemezeket, hiába van sok utáló velük együtt.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 16. 21:24
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Hát érdekesen van összeállítva a lista de sztem is úgy van ahogy _ToTo_ mondta.Nem feltétlenül úgy állították össze a listát,hogy a legtöbb pénzt kereső van az első stb helyen
Amúgy durva ,hogy Justin a harmadik amikor tavaly rajta sem volt
Jó sok pénze és rajongója lehet
2011. december 16. 22:01
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Nem csodálom, hogy Miley és Britney eltűnt hiszen playbackelés nem érdekli az embereket!-.-" Justinnak szerintem nullát ér az 5 millió akárhány sikítozó sötét kiscsaj, mert azok azt sem tudják mi az a Budapest!xd GaGa nagyon megérdemli nem is csodálkozok!!
Mondjuk itt beszélnek, hogy nem is Gaga kereste a legtöbbet vagy mi?! Nem tudom most hogy van de amúgy sem a vagyonától lesz jó egy sztár!
És ToTo szerint Gaga 8. és az is jó!
2011. december 16. 23:18
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Nem vagyok Gaga rajongója, de a tehetsége ellen nincs is kifogásom
gratula neki
(Y)
2011. december 17. 01:04
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Több hozzászólást elrejtettünk, ne keressétek. Aki a cikk eredeti verziójához szólt hozzá olyan formában ami vitára vagy félreértésre adhat okot, azokat rejtettük el. A cikk módosítva, javítva lett, hogy megfeleljen a valóságnak.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.