doriella írta:
Úgy sajnálom azt a kislányt...
Nagyon kedves dolog volt Selenától, hogy meglátogatta!
És utálhatja bárki, de azt el kell ismerni, hogy ilyet nem minden sztár csinálna meg (főleg nem úgy hogy nem kap érte pénzt)!
>>Egyetértek.
Selena Gomez meglátogatta halálos beteg rajongóját
2011. december 16. 14:32
2011. december 16. 14:35
Sokszor csodálkozom azon hogy azt mondják Selenára hogy nyalizik meg hogy undok meg minden.Na mától ez nem mondható el róla.A kislányt meg nagyon sajnálom én is mert hát eLtudom képzelni milyen kínokat él át.
2011. december 16. 14:36
Nagyon rossz hogy nem tudják megmenteni ettől a betegségtől.
2011. december 16. 14:40
Én is pontosan ezért szerettem Selenát.Mert neki is van szíve
2011. december 16. 14:40
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
Nagyon kedves dolog volt tőle! Szegény lány 13 éves és így néz ki, mikor ránéztem a képre hirtelen nem is tudtam mit mondani, és minden tiszteletem Selenáé, hogy elment hozzá és legalább ezzel örömet tudott neki okozni!
2011. december 16. 14:45
Nagyon rendes volt Selenától hogy akkor abban a percben abbahagyta amit csinált és inkább a kislányt választotta.Lehet hogy nem a legjobb hangú énekes de neki van szíve.
2011. december 16. 14:58
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Így kell ezt csinálni!
2011. december 16. 15:01
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Én még mindig gyülölöm Őt, de ez nagyon édes dolog volt és pont. Erre nem lehet negatívan reagálni, még akkor sem ha a legtöbb ember/sztár elment volna akár magától akár "muszájból". Szerintem ez nemcsak a lánynak de Selenának is jót tett lelkileg.
2011. december 16. 15:06
Jaj szegéény...
( amúgy tényleg rendes volt Seltől
2011. december 16. 15:08
|
|
standorkiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 159056 offline
|
szegény kislány
2011. december 16. 15:09
Istenem! :'( Szegény kislány, úgy sajnálom!!!!!
Nagyon-nagyon kedves dolog volt Selenától. Egyet értek Ryannel.
2011. december 16. 15:10
Jujj,nagyon sajnálom szegény Hanát
nem tehet róla h ilyen betegségben szenved..és ráadásul kigyógyulni sem tud belőle..
Am tényleg nagylelkű volt h Sel elment hozzá
Nagyon kedves volt tőle
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: