A Kardashian lányok beismerték, hogy nem tehetségesek
2011. december 16. 15:50
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Na, ilyet is ritkán olvashatok...
De legalább van egy kicsi önkritikájuk... Nem mintha nagyra tartanám őket, de ez egy plusz pont. Emellett messziről sugárzik az értelem Kim üres fejéből..
De legalább van egy kicsi önkritikájuk... Nem mintha nagyra tartanám őket, de ez egy plusz pont. Emellett messziről sugárzik az értelem Kim üres fejéből..
2011. december 16. 15:58
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
de most komolyan van aki tehetségesnek gondolja őket? nem csinálnak az égvilágon semmit és ezt a semmit felveszik kamerával, és pár unatkozó ember ezt nézi. ez nem sztárság
2011. december 16. 16:18
Hurrá,micsoda felfedezést tettek magukról.A fél világ tudta eddig is hogy tehetségtelenek..
2011. december 16. 18:33
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Tényleg nem tehetségesek, és én eddig három részt láttam összesen a VIVA-n ebből a valamiből, és mindegyikben veszekedtek, és inden harmadik szavuk ki lett sípolva...
(A káromkodásban igazán tehetségesek!
)
Jah és egyikőjük sem szimpatikus, főleg nem a két szélső (a képen).
(A káromkodásban igazán tehetségesek!
Jah és egyikőjük sem szimpatikus, főleg nem a két szélső (a képen).
2011. december 16. 20:43
És lőn világosság!
Jobb később, mint soha..................
Jobb később, mint soha..................
2011. december 17. 14:22
|
|
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline
|
Szórakoztatnak ???! Még is kit ? mert szerintem szánalmasak és én nem tudok azzon nevetni ,hogy szidják a saját tesójukat és ,hogy milyen ügyesek ezért mert Nem tudnak elmondani egy mondatot se csúnya szavak nélkül.Nem értem ki nézi őket .
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 17. 22:09
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
„De ennek ellenére is szórakoztatunk!” – vágott vissza Khloé.
Már akit...
Már akit...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.