Starity

Interneten árulják Lady Gaga aktját

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 17. 18:57 #61
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Nem tudom, ki az a hülye, aki egy aktfotó vázlatát vásárolja meg milliókért (forintba), de a lényeg az, hogy nemes cél érdekében. Nemde?
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. december 19. 07:06 #62
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Holly Keller @ 2011.12.15. 18:01)
Úgyhogy szakmailag nem igazán tudok érvelni, mindössze annyit, hogy Picasso művei szerintem katasztrófálisak, és mégis mindenki azt mondja rá, hogy művész. Hogy miért, azt nem tudom, pedig én egy nagy összecsapott dolgot láttam, amikor kémleltem egy Picasso festményt. Semmi érdemlegeset nem találtam benne.

Picassónak nem csak egy korszaka volt... Gondolom a kubista képeire gondolsz, amikor ezt mondod. Nézz meg tőle más képeket is, meg fogsz döbbenni, milyen tehetséges!
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88, Fruzsi26, janet7
2011. december 27. 15:02 #63
- törölt felhasználó -    
ezhüjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjje
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok