Interneten árulják Lady Gaga aktját
2011. december 15. 16:33
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ki az a hülye aki fizet érte? :S
2011. december 15. 16:34
milyen nyomott feje lett gagának XD
én még akkor sem hoznám haza ha fizetnének. XD
én még akkor sem hoznám haza ha fizetnének. XD
2011. december 15. 17:16
Idézet (divaft @ 2011.12.15. 16:07)
Fruzsi26 gondolom te Pablo Picasso vagy hogy így beszélsz egy művészi képről. Ez művészet, és nem a tökéletességre kell utalnia, de te is egy hétköznapi ember vagy aki nem tudja mi is az a művészet!
Ha te ilyen jól tudod, légy oly' szíves, és mond már el, nekünk, egyszerű földi halandóknak, mi is az a művészet. Mert te aztán rohadtul tudhatod.
Először is leszögezném, hogy mint énekest, elismerem Tony-t, de ezt nem kéne erőltetni. (És mielőtt nekem esnétek, igen, rajzoltam, kb. 5-6 évig és nem azért hogy fényezzem magam, de nem is rosszul) Nekünk is kellett embereket ábrázolnunk, és nekem is mondták, de én is csak megerősíteni tudom, hogy ez a legnehezebb. Persze van, akinek zsigerből megy, na Tony nem ilyen. Teljesen aránytalan a rajz, a fejétől elkezdve a karjáig - pont a könyökénél a legvékonyabb a karja, holott ott kéne a legvastagabbnak lenni -, aztán folytatva a csuklójával és az ujjaival, és szerintem akkor sem lenne ilyen vékony dereka, ha akarná.
Ja, és drága litölmánsztörök - csak aki nekiesik azért a másiknak mert nem tetszik neki, a többinek nem szól - nem a ti drága Gagátokat fikázzuk - kivételesen - hanem Tony munkáját.
2011. december 15. 17:19
mindenre azt mondják, hogy művészet még a barlangrajzok is érdekesebbek (bocs)
2011. december 15. 17:31
Szerintem meg annyira nem rossz ez a rajz! Én is nagyon szeretek rajzolgatni, de mit meg nem adnék, ha legalább ilyen szinten tudnék portrékat rajzolni. Oké, rendben, hogy nem a legszebb és nem a legjobb, de Tony neve is a zenéhez köthető, nem pedig az olajvászonhoz. Szóval, ahhoz képest szerintem nagyon jó a rajz. Oké, hogy aránytalan egy kicsit, de szerintem itt sokan még ehhez hasonlót sem tudnak rajzolni. Persze, hogy vannak emberek, akik ezzel foglalkoznak, de, mint ahogy Grace Benning is írta, ez is megint csak marketing. Korunk egyik leghíresebb sztárját örökítették meg, és higgyétek el, több milliót fognak érte majd fizetni. Úgyhogy szerintem ez sem igazán a művészetről szólt, hanem a pénzcsinálásról. A művészetre visszatérve pedig az igen relatív dolog. Részben én is művésznek érzem magamat, mert imádok regényeket írni, elvégre ez is egy fajta művészet, ahogyan Picasso is egy művész. Habár sosem láttam a műveiben a művészetet, de biztos az volt. Kinek ez a művészet, kinek az. Persze mindenkinek más a véleménye, hiszen emberek vagyunk, de mindenkinek a maga kis szívében egy művész lakozik. Nem a megjelenítés esztétikája a lényeg, hanem az, hogy azzal mit akart elmondani. Legyen az szép, csúnya, absztrakt stb., ha valamit ki akar fejezni vele. Petőfi a verseivel, Van Gogh a festményeivel, Kosztolányi regényeivel, Shakespeare pedig drámáival fejezte ki önmagát. Ők mind művészek voltak, csak a kérdés az, hogy a megjelenített érzelmek, gondolatok, képek át-e jöttek annak, aki olvassa a művet vagy nézi a képeket. Szóval néhányan itt azért elég szubjektívak a művészetet illetően.
2011. december 15. 17:38
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.12.15. 17:31)
Szerintem meg annyira nem rossz ez a rajz! Én is nagyon szeretek rajzolgatni, de mit meg nem adnék, ha legalább ilyen szinten tudnék portrékat rajzolni. Oké, rendben, hogy nem a legszebb és nem a legjobb, de Tony neve is a zenéhez köthető, nem pedig az olajvászonhoz. Szóval, ahhoz képest szerintem nagyon jó a rajz. Oké, hogy aránytalan egy kicsit, de szerintem itt sokan még ehhez hasonlót sem tudnak rajzolni. Persze, hogy vannak emberek, akik ezzel foglalkoznak, de, mint ahogy Grace Benning is írta, ez is megint csak marketing. Korunk egyik leghíresebb sztárját örökítették meg, és higgyétek el, több milliót fognak érte majd fizetni. Úgyhogy szerintem ez sem igazán a művészetről szólt, hanem a pénzcsinálásról. A művészetre visszatérve pedig az igen relatív dolog. Részben én is művésznek érzem magamat, mert imádok regényeket írni, elvégre ez is egy fajta művészet, ahogyan Picasso is egy művész. Habár sosem láttam a műveiben a művészetet, de biztos az volt. Kinek ez a művészet, kinek az. Persze mindenkinek más a véleménye, hiszen emberek vagyunk, de mindenkinek a maga kis szívében egy művész lakozik. Nem a megjelenítés esztétikája a lényeg, hanem az, hogy azzal mit akart elmondani. Legyen az szép, csúnya, absztrakt stb., ha valamit ki akar fejezni vele. Petőfi a verseivel, Van Gogh a festményeivel, Kosztolányi regényeivel, Shakespeare pedig drámáival fejezte ki önmagát. Ők mind művészek voltak, csak a kérdés az, hogy a megjelenített érzelmek, gondolatok, képek át-e jöttek annak, aki olvassa a művet vagy nézi a képeket. Szóval néhányan itt azért elég szubjektívak a művészetet illetően.
Utolsó mondataiddal azért én nem értek egyet. Művészeti suliba jártam, ilyen szemmel nézem a dolgokat. Az önkifejezés önmagában még nem művészet. Hány olyan zenészt ismerünk manapság is, akik maguk írják a dalaikat, még is csak silány dolgokat tudnak összehozni. A művészethez tehetség kell, nem elég a vágy, hogy kifejezzük vele önmagunkat. Ha nincs tehetséged, legfeljebb műkedvelő vagy, nem művész. Évek óta írok, több díjam is van, de sosem mertem magamat művésznek hívni. Semmilyen formában, mert nem vagyok az. Azt majd a halálom után megállapítják rólam mások, de én nem jelölöm ki magam annak.
Ez a rajz szórakozásból készült, maga Bennett sem hiszem, hogy olyan nagyra lenne vele. Csak rajzolt és közben jól érezte magát. Ismétlem, ez még nem művészet, csak önkifejezés, ami szintén jó dolog, de azért ne keverjük össze valami magasabb rendűvel.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 15. 17:47
Ne vitázzatok már!. Ízlés kérdése akinek tetszik tetszen, de értsék meg, hogy van akinek nem jön be. Nekem se nagyon. Hiszen csak kezdetleges firkálmány/oké nem tehetségtelen!/ de messze van a művészettől....
2011. december 15. 17:50
Zseniálisan rajzol ez a Tony Bennett, de muszáj volt pont Gyagyát???
2011. december 15. 17:51
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
pfújjjjjjjjjjjjjjjj
2011. december 15. 18:01
Idézet (Grace Benning @ 2011.12.15. 17:38)
Utolsó mondataiddal azért én nem értek egyet. Művészeti suliba jártam, ilyen szemmel nézem a dolgokat. Az önkifejezés önmagában még nem művészet. Hány olyan zenészt ismerünk manapság is, akik maguk írják a dalaikat, még is csak silány dolgokat tudnak összehozni. A művészethez tehetség kell, nem elég a vágy, hogy kifejezzük vele önmagunkat. Ha nincs tehetséged, legfeljebb műkedvelő vagy, nem művész. Évek óta írok, több díjam is van, de sosem mertem magamat művésznek hívni. Semmilyen formában, mert nem vagyok az. Azt majd a halálom után megállapítják rólam mások, de én nem jelölöm ki magam annak.
Ez a rajz szórakozásból készült, maga Bennett sem hiszem, hogy olyan nagyra lenne vele. Csak rajzolt és közben jól érezte magát. Ismétlem, ez még nem művészet, csak önkifejezés, ami szintén jó dolog, de azért ne keverjük össze valami magasabb rendűvel.
Igazából én ezt úgy mondtam, hogy nem vagyok valami művész-zseni.XD Szóval nem jártam művésziskolába, sőt művészettörténelmet is általános iskola hatodik osztályában tanultam. Úgyhogy szakmailag nem igazán tudok érvelni, mindössze annyit, hogy Picasso művei szerintem katasztrófálisak, és mégis mindenki azt mondja rá, hogy művész. Hogy miért, azt nem tudom, pedig én egy nagy összecsapott dolgot láttam, amikor kémleltem egy Picasso festményt. Semmi érdemlegeset nem találtam benne. Persze a művész akkor művész, hogyha tehetsége is van ahhoz az adott dologhoz, és én nem feltétlenül Tony rajzára értettem ezt a dolgot, hanem úgy általánosságban. Amit te rajzolsz szerintem arra is lehet mondani, hogy művészet részben, mert mégis csak szavak nélküli önkifejezésre törekedtél. Vagyis lehet, hogy neked művészet és másnak nem. Pont ezért relatív fogalom a művészet szó is, mert eléggé tág és megint csak ember válogatja. Sokan csak azért művészek a mai 21.-dik században, mert azt mondják rá. Mikor Gagára olyan jelzőt aggatnak, hogy "előadóművész", na akkor tudom a hajamat tépni. Míg másnak művészet az, amit csinál, az nekem egyáltalán nem az. Sosem voltam nagy művész-búvár, és ezt is úgy tudom mondani, mint egy külső szemlélő. Van pár olyan művész, akiknek a munkájában semmit sem látok, mégis azt mondják rájuk. Kinek ez a véleménye, kinek az, emberek vagyunk, mint ahogyan az is, hogy mindenkinek más tetszik és mindenki mást tart művészetnek.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.