VV5: Veronika megy párbajozni Csabával
2011. december 15. 16:36
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nem bírom egyiket sem. Egyik villalakó sem érdemelné meg a nyereményt.
2011. december 15. 17:09
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Várjunk csak!Bátor húzásnak?A csipet-csapat fele védettséget szerzett,köztük az "erős egyéniségek" is...Akkor,most kit hívjon ki? -.-"
Áhh,Veronikát remélem kiejti a Csabi.Különben is mit keres itt?Hát igen...Alekosz exe.Végül is,eléggé buta ahhoz,hogy azt hiszi,még egy showt megnyerhet...Bár,nem hinném,hogy ők indultak volna,de Veronikából kinézem...
Áhh,Veronikát remélem kiejti a Csabi.Különben is mit keres itt?Hát igen...Alekosz exe.Végül is,eléggé buta ahhoz,hogy azt hiszi,még egy showt megnyerhet...Bár,nem hinném,hogy ők indultak volna,de Veronikából kinézem...
2011. december 15. 17:26
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Remélem CSABA megy vissza a Való Világ Villába!
Nagyon jó ötlet volt Veronikát kivinni és az indok is jó volt!Hajrá CSABA!^^
1 felhasználónak tetszik:
Eszter655
2011. december 15. 17:42
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Remélem Veronika jön vissza , szerintem értelmes lány.Direkt viselkedik úgy mint egy óvodás én szerintem.Mellesleg milyen jó hogy fél cikk róla szól és nincs megjelenítve oldalt a neve.
2011. december 15. 18:15
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Na ki drukkol Veronikának ?? Én sztem senki -.- Hajrá Csabaa
Ég veled Donáld kacsa xDD
1 felhasználónak tetszik:
Eszter655
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.