Feró berágott Gesztire és utcai kampányba kezdett
2011. december 16. 11:31
|
|
vandacyprusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 70958 offline
|
A Gesztinek 100%-san igaza van...Annyira mü az a csaj, hogy jobban mar nem is lehetne...Tavaly besetalt abban a falusi ruhaban, most meg jatsza a DIVAt..Nagyon messze van tole, es szinesznek i egy nagy nulla. Ha jol csinalna, akkor elhinnem, hogy erdemes ra, hogy megnyerje a versenyt.. DE NEM ERDEMES RA!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. december 16. 15:40
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
Épp az a baj, h nem fér bele! Úgy értem, ha Feró még az lenne aki akkor nem szerepelne az X Faktorban. Nem magával a műsorral van bajom, én is nézem, csak Feróhoz annyira nem illik ez a celeb szerep. Engem legalább is nagyon irritál..
selena_taylor_fan
2011. december 16. 18:26
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.12.15. 12:49)
Érdekes de jó meglátás, viszont valamiért nem tartom elképzelhetőnek. Jobban jár az X-Factor, ha Gergőt hozza ki nyertesnek, rászabadítják a zenei csatornákra stb. Enikő meg úgyis valami musicalben kapott szerepet, azért biztosan kiejtetik, nekem ez a meglátásom. Színház és a túlfeszített X-Factor tempó együtt nem okés az pedig ilyen szempontból lényegtelen, hogy mikortól játszana a színházban, elfogadta az ajánlatot, kacsingat más irányba és ez szerintem megkérdőjelezheti a sorsát a jövőt illetően. Én úgy gondolom, hogy Tibit ejtik ki, így két 'szép' emberke marad a színpadon, szexisnek meg macsónak beöltöztetik őket és a végén kinyögik, hogy Gergő nyer. Szerintem. 
A B verzió nekem is ez lenne, mivel nő egyszer sem nyert semmit az RTL-nél, akkor most miért nyerne? Bár, én még titkon reménykedek. Szerintem a Kicsikocsi esélye a nyerésre maximum 1%...
ophely88
2011. december 17. 09:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (prézli @ 2011.12.16. 18:26)
A B verzió nekem is ez lenne, mivel nő egyszer sem nyert semmit az RTL-nél, akkor most miért nyerne? Bár, én még titkon reménykedek. Szerintem a Kicsikocsi esélye a nyerésre maximum 1%...
Énis 1% körül tippelek. Nincs az az Isten, hogy ő nyerjen. Gergő fog, tuti biztos
2011. december 17. 15:55
|
jen43visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 145692 offline
|
Remélem Tibi nyer, az meg manipuláció, hogy mivel lány nem nyert, annak kell, miért muszáj? Tibi a legjobb, de Enikő nyer, mivel már ki is kiáltották győztesnek, minek akkor a verseny, nem kell, már tudjuk, nem, ki nyer!!!! Itt nem azt kell nézni, csaj vagy hím, hanem ki az igaz tehetség!!!! és az Tibi, de mivel szegény fiú, nem nyerhet!!!! Azért reménykedek, de felesleges, le van zsírozva!!! Gratulálok Enikő, meg van az X Faktor győztese!!!!
ophely88
2012. január 06. 17:34
Nagyon imádom Ferót!!!!Olyan kis aranyos, hogy kiáll minden mentoráltjá
ért!
ért!
2012. augusztus 14. 08:50
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Kíváncsi vagyok mit művel jövőre a mentoráltjaiért!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.