Feró berágott Gesztire és utcai kampányba kezdett
2011. december 15. 20:35
Jajj, Feró, egyem meg azt a lelkes fejedet
, de ez akkor se változtat azon tényen, hogy rajtad is kezd kialakulni az "agyonistenítem-a-mentoráltjaimat"-komplexus, amit Keresztes Ildikónál már diagnosztizáltak nem hivatalosan
Tünetek:
1. Első döntő, amikor Bagosi Alexa előadja Madonna You'll See című dalát. A mentorok azt mondják, hogy korrektül elénekelte, viszont semmi különöset nem éreztek. Feró reakciója: "mit akartok, Madonna ennél rosszabbul énekli".
2.Ötödik döntő, Robbie Williams Feel című számát halhattuk Muri Enikő előadásában. Feró azt nyilatkozta az After X-ben, hogy Enikő ezerszer jobban adta elő a dalt, mint Robbie. He?
3. Ötödik döntő, Bagosi Alexa búcsúzik. Feró haragszik mentortársaira, mivel szerinte 'irigykedtek, amiért nekem még mindhárom mentoráltam versenyben van'. (Hát persze...)
Kedves Feró, felőlem addig haragudhatsz Gesztire, ameddig csak akarsz, de azt azért ne felejtsd el, hogy NEKI köszönheted, hogy most az egyik mentoráltad bent van a legjobb háromban. Ha tavaly nem küldte volna el, most nem lenne ez a nagy hűhó körülötte, hogy "wááá, tavaly nem kértek belőle, idén azonban visszatért, hogy NYERJEN!" (ami valljuk be, az ő malmára hajtja a vizet), és most nem lenne akkora az arcod (már elnézést), hogy "háhá, az én lányom benn van a legjobb háromban, ellentétben Geszti lányaival, mert Janicsák Veca is csak negyedik lett".
Szép kis bagázs, szó se róla. Ami már itt folyik, az már gáz (nemcsak a Fluor Tomika). Malek Miklóst meg sajnálom, hogy ebbe belecsöppent.
1. Első döntő, amikor Bagosi Alexa előadja Madonna You'll See című dalát. A mentorok azt mondják, hogy korrektül elénekelte, viszont semmi különöset nem éreztek. Feró reakciója: "mit akartok, Madonna ennél rosszabbul énekli".
2.Ötödik döntő, Robbie Williams Feel című számát halhattuk Muri Enikő előadásában. Feró azt nyilatkozta az After X-ben, hogy Enikő ezerszer jobban adta elő a dalt, mint Robbie. He?
3. Ötödik döntő, Bagosi Alexa búcsúzik. Feró haragszik mentortársaira, mivel szerinte 'irigykedtek, amiért nekem még mindhárom mentoráltam versenyben van'. (Hát persze...)
Kedves Feró, felőlem addig haragudhatsz Gesztire, ameddig csak akarsz, de azt azért ne felejtsd el, hogy NEKI köszönheted, hogy most az egyik mentoráltad bent van a legjobb háromban. Ha tavaly nem küldte volna el, most nem lenne ez a nagy hűhó körülötte, hogy "wááá, tavaly nem kértek belőle, idén azonban visszatért, hogy NYERJEN!" (ami valljuk be, az ő malmára hajtja a vizet), és most nem lenne akkora az arcod (már elnézést), hogy "háhá, az én lányom benn van a legjobb háromban, ellentétben Geszti lányaival, mert Janicsák Veca is csak negyedik lett".
Szép kis bagázs, szó se róla. Ami már itt folyik, az már gáz (nemcsak a Fluor Tomika). Malek Miklóst meg sajnálom, hogy ebbe belecsöppent.
2011. december 15. 20:44
|
|
berniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.23. Hozzászólás: 844 Csatolások: 0 Azonosító: 151631 offline
|
Ez a Feró egyre gázabb
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 15. 20:54
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Running Fool egyetértek,Keresztes Ildikóval íme egy szinten van.Egyébként Miki is reklamálhatna,hogy kiesett a 2.versenyzője mert,Nagy Feró elégé nagy hisztit csapott mikor Bagosi Alexát küldték haza.Ennyi erővel Miki is reklamáhatna.Tényleg csak Péternek köszönheti,hogy Muri Enikő ideáig jutott mert,ha tavaly nem ismerték volna akkor most biztos,hogy valahol úgy 6.helyezés táján tartana.Egyébként Enikővel nincs semmi bajom csakc a mentorokkal.Komolyan én kezdem uni Keresztes Ildi és Nagy Feró reklamálását.Érdekes,hogy Geszti Péter és Malek Miklós nem szállt el így magától...ja persze az ő mentoráltjuk tavaly nem volt itt a 3-ba.
selena_taylor_fan
2011. december 15. 21:12
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (devilrose @ 2011.12.15. 21:11)
Nem unják még, hogy folyton berágnak egymásra mondva csinált okok miatt? Én már rohadtul.
Olyanok mint két óvodás
selena_taylor_fan
2011. december 15. 21:27
Idézet (devilrose @ 2011.12.15. 21:11)
Nem unják még, hogy folyton berágnak egymásra mondva csinált okok miatt? Én már rohadtul.
Valamivel fel kell dobni a műsort, nehogymá' úgy teljen el egy nap, hogy róluk ne beszéljenek.
Ja, és nem kéne az óvodásokat sértegetni
2011. december 15. 21:29
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Running Fool @ 2011.12.15. 21:27)
Ja, és nem kéne az óvodásokat sértegetni
Sorry
Running Fool
2011. december 15. 21:40
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Ha emlékeztek Feró,amikor kiesett Alexa elkezdett cirkuszolni,hogy csak taktikából ejették ki,és,mert irígyek voltak rá,hogy neki még mindárom versenyzője bent van.Akkor most ennyi erővel Malek Miklós is cirkuszolhatna,hogy taktikából ejették ki Tarány Tamás,vagy mert irígyek voltak rá,hogy neki még két versenyzője is bent van.Viszont Feróval ellentétben ő azt nyilatkozta,hogy elfogadja és tiszteletben tartsa a döntésüket,és nem haragszik rájuk.Látszik,hogy a mentorok közül egyedül Malek Miklós normális,a többi csak bazári majom.Sajnálom,hogy berakták a három ripacs közé.Nem lepne meg,ha jövőre nem vállalná,ilyenek mellett.És még azt tegyük hozzá,hogy a Keresztesben,a Gesztiben és a Feróban együttvéve fele annyi szerénység sincs,mint Malekban.
2011. december 15. 21:55
Idézet (selena_taylor_fan @ 2011.12.15. 21:40)
Ha emlékeztek Feró,amikor kiesett Alexa elkezdett cirkuszolni,hogy csak taktikából ejették ki,és,mert irígyek voltak rá,hogy neki még mindárom versenyzője bent van.Akkor most ennyi erővel Malek Miklós is cirkuszolhatna,hogy taktikából ejették ki Tarány Tamás,vagy mert irígyek voltak rá,hogy neki még két versenyzője is bent van.Viszont Feróval ellentétben ő azt nyilatkozta,hogy elfogadja és tiszteletben tartsa a döntésüket,és nem haragszik rájuk.Látszik,hogy a mentorok közül egyedül Malek Miklós normális,a többi csak bazári majom.Sajnálom,hogy berakták a három ripacs közé.Nem lepne meg,ha jövőre nem vállalná,ilyenek mellett.És még azt tegyük hozzá,hogy a Keresztesben,a Gesztiben és a Feróban együttvéve fele annyi szerénység sincs,mint Malekban.
Érdekes módon tavaly egyáltalán nem bírtam Malek Mikit, nekem valamiért az jött le, hogy ő is csak egy "Amerikából-gyüttem oszt én mondom meg a frankót" - kaliberű beképzelt hülyegyerek (elnézést a szóhasználatért). Most viszont őt tartom a legnormálisabb mentornak (amikor mutatták, hogy megkönnyezte Tarány Tamás kiesését, még rokonszenvesebb lett számomra) és remélem jövőre nem vállalja, különben még a végén összeszed valami "nyavalyát" ettől a három jómadártól.
selena_taylor_fan
2011. december 15. 22:11
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Running Fool @ 2011.12.15. 21:55)
Érdekes módon tavaly egyáltalán nem bírtam Malek Mikit, nekem valamiért az jött le, hogy ő is csak egy "Amerikából-gyüttem oszt én mondom meg a frankót" - kaliberű beképzelt hülyegyerek (elnézést a szóhasználatért). Most viszont őt tartom a legnormálisabb mentornak (amikor mutatták, hogy megkönnyezte Tarány Tamás kiesését, még rokonszenvesebb lett számomra) és remélem jövőre nem vállalja, különben még a végén összeszed valami "nyavalyát" ettől a három jómadártól.
Tavaly én se szerettem annyira.És eleinte idén se nagyon bírtam,a válogatókon.Viszont az élő show-ban adásról-adásra egyre szimpatikusabb lett.Ma már a mentorok közül ő a kedvencem.És számomra is még szimpatiusabb lett,amikor megsíratta Tarány Tamást.Az X-faktor ugye bizonyos szempontból a mentorok versenye is,hát ha ezt nézzül,akkor a mentorok közül ő érdelmi meg a győzelmet.
2011. december 15. 22:34
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Feró egyre gyerekesebb...
De erre az egészre inkább nem mondok semmit...Hosszú lenne...
De erre az egészre inkább nem mondok semmit...Hosszú lenne...
selena_taylor_fan
2011. december 16. 09:45
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
Fu, de elegem van már a Feróból, annyira szánalmas, h így eladta magát.. x(
selena_taylor_fan
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.