Feró berágott Gesztire és utcai kampányba kezdett
2011. december 15. 16:02
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Feró csak fél attól,hogy idén nagyobb esélye van Gergőnek vagy Tibornak,Muri Enikőnek így is az előző széria végett sokkal jobban ismerik mint Gergőt vagy Tibort.Igaz ők ketten is jelentkeztek valami show műsorra de az nem olyan nagy színvonalú mint az X-Faktor.Egyébként Ildikó is nagyon félős mert,ő is csak azért akarta,hogy Tomi menjen haza,hogy az ő mentoráltjának jobb legyen.Én már észrevettem,hogy Feró és Ildikó nagyon félősek ezért mindent megtesznek azért,hogy az ő mentoráljtjuk legyen az első.Ezért is bírom jobban Geszti Pétert és Malek Miklóst mert,ők legalább nem a maguk érdekét nézik.Egyébként szerintem kicsi rá az esély,hogy idén egy lány nyerje meg.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 15. 16:03
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Egyébként Gesztinek tavaly a Domokos Fanni helyett kellet volna választania Enikőt.
selena_taylor_fan
2011. december 15. 16:12
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Enikő a legjobb,ez nagyon is igaz,de kicsit visszafoghatta volna magát.
Hajrá Enikő,te vagy a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá Enikő,te vagy a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. december 15. 16:34
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
tényleg Enikő a legjobb csak az a baj hogy van egy csomo p***a aki arra a gergőre szavaz
selena_taylor_fan
2011. december 15. 16:47
Én nem 'a legjobbnak' Enikőnek szurkolok.-.-"
Oké-oké..mindenki,tudja h ő nyer..szwal ezért nem naon szurkolok neki.
Oké-oké..mindenki,tudja h ő nyer..szwal ezért nem naon szurkolok neki.
2011. december 15. 16:50
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Hangilag szerintem is Enikő a legjobb, na meg Tibor. Enikő tényleg győzni jött. Viszont Baricz akármennyire is irritáló valakiknek, -amit tök megértek
- előtte is nagy jövő állhat még, ha valaki felkarolja (csak ne Ildi
) mert nem kell a legjobbnak lennie, de tehetséges. Viszont szerintem Enikő nyerje meg!
2011. december 15. 17:22
|
|
Punkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 415 Csatolások: 1 Azonosító: 139694 offline
|
geszti idén is folyamatosan lehzza encit, sztem féltékeny, hogy nem az ő mentoráltja lett! 
hajrá enikő!!!!!!!
hajrá enikő!!!!!!!
selena_taylor_fan
2011. december 15. 17:23
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Gesztinek igaza van pedig. Mondjuk szerintem nem feltétlen azzal az indokkal, de igaz. Enikő egész X-Faktoros szereplése arra van felépítve, hogy tavaly kiesett. Ne mondja nekem senki, hogy akkor is ennyi rajongója lenne és ennyire felkapott lenne, ha most látnák először az emberek. De persze, hogy Feró nem ismeri el, senki sem ismerné el a helyében. Ettől még a tények tények.
Running Fool
2011. december 15. 17:59
Imádom Ferót is meg Enikőt is!
De Gesztit is nagyon szeretem!
És nagyon remélem,hogy Enikő fogja megnyerni az X-Faktort!
De Gesztit is nagyon szeretem!
És nagyon remélem,hogy Enikő fogja megnyerni az X-Faktort!
2011. december 15. 18:10
|
|
nda.cicushúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 162299 offline
|
kedves Ferótól,hogy így kampányolja Enikőt
2011. december 15. 19:34
Lehet jót tett Enikőnek hogy tavaly nem jutott be,de Geszti akkor is színesít a dolgon.
selena_taylor_fan
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.