Feró berágott Gesztire és utcai kampányba kezdett
2011. december 15. 14:36
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
ez butaság.
feró mindig kiborul ha bármilyen rossz dolgot mondanak a mentoráltjaira, pedig mindenkinek szabad véleménye van ez a lényege, és oké védje meg őket, de kicsit messze megy..
feró mindig kiborul ha bármilyen rossz dolgot mondanak a mentoráltjaira, pedig mindenkinek szabad véleménye van ez a lényege, és oké védje meg őket, de kicsit messze megy..
2011. december 15. 14:43
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Én elismerem Nagy Ferót,de szerintem idén túlzásba esett,miután tavaly megnyerették a Csabikájával.Most nem azért,de ezzel nem megy semmire,aki szerti Enikőt,az úgyis szavazni fog rá.Egyébként szerintem már eldöntötték,hogy ki nyeri meg.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 15. 14:56
Hát ez is csak Feró lehet! Kedves hogy kiáll a mentoráltjaiért, hiszen ez a dolga. Végülis nekem aztán tök mindegy ki nyer, az első 5-6 már úgyis be fog futni. De azért hajrá Enci!
2011. december 15. 15:00
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Elnézést a rajongóktól,nem akarok megbántani senkit.De szerintem hatalmas szégyen lenne,ha a Baricz nyerné meg.
SmileyZ
2011. december 15. 15:15
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Én Kocsis Tibóóónak drukkolok.!
d ♥♥
Remélem nyer Tibóóóóó.
Remélem nyer Tibóóóóó.
2011. december 15. 15:20
|
|
lilykee97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 159132 offline
|
ez kedves tőle (mármint h így kiáll Enikőért). Geszti meg nézzen már magára attól még senki nem lett híresebb vagy jobb hogy kirúgták.
Szerintem meg a Muri Enikő-Tarány Tamás összecsapást a döntőben kellett volna játszani, nem párbajban! Ők a legjobb énekesek ma Magyarországon!
Szerintem meg a Muri Enikő-Tarány Tamás összecsapást a döntőben kellett volna játszani, nem párbajban! Ők a legjobb énekesek ma Magyarországon!
2011. december 15. 15:29
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (selena_taylor_fan @ 2011.12.15. 15:00)
Elnézést a rajongóktól,nem akarok megbántani senkit.De szerintem hatalmas szégyen lenne,ha a Baricz nyerné meg.
Teljesen egyetértek veled és Ferónak is igaza van
selena_taylor_fan
2011. december 15. 15:48
Tök jó, hogy így kiáll mellette... amúgy szerintem hülyeség, amit Geszti mondott, hiszen Enikőnek csodálatos hangja van.... abban hogy bekerüljön lehet hogy segített, hogy tavaly is itt volt, de az hogy idáig eljutott ahhoz annak semmi köze... Ráadásul szerintem Feró nagyszerűen felkészítette Enikőt, miatta fejlődött ennyit, szóval részben az ő érdeme is hogy bent van még!!
2011. december 15. 15:50
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ennyire ne erőlködj Feró
Nem mondták még hogy szánalmas vagy? Na akkor én kimondom
Nem mondták még hogy szánalmas vagy? Na akkor én kimondom
selena_taylor_fan
2011. december 15. 15:54
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Mennyire aranyos már.
Ez a Geszti kinek képzeli magát?Olyan véleményeket mond mostanában,hogy a hátamon a nemlétező szőr feláll...
Enikő egyáltalán nem köszönhet neki semmit.Haza küldte ezt a csodálatos hangú lányt,és helyette bent maradt Fannika...
Ez a Geszti kinek képzeli magát?Olyan véleményeket mond mostanában,hogy a hátamon a nemlétező szőr feláll...
Enikő egyáltalán nem köszönhet neki semmit.Haza küldte ezt a csodálatos hangú lányt,és helyette bent maradt Fannika...
selena_taylor_fan
2011. december 15. 15:58
|
|
selena_taylor_fan |
|
Idézet (SmileyZ @ 2011.12.15. 15:54)
Mennyire aranyos már.
Abban igazad van,hogy tavaly Gesztinek inkább Enikőt,Németh Katicát vagy Szirota Dzsenifert kellett volna választania Domokos Fanni helyett
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.