Kiesése első hetén már három randin túl van, ráadásul az egyikkel még alakulhat is valami. Viszont elárulta, hogy minimum egy hónapos együtt járás kell ahhoz, hogy eljusson vele az ágyig.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Annamarit szétszedik a férfiak
2011. december 15. 11:04
nekem 10 év is kevés lenne, hogy eljussak vele az ágyig...addig tolnám halasztanám amíg csak lehet.Feltéve ha ő lenne az utolsó nő a földön.Egyébként elnézve ezt az alaktalan, érdektelen, rondaságot, el tudom képzelni kik randizhatnak vele..1. A totál lúzerek, az abszolút szüzek akik nőt eddig csak max neten láttak pucéron,és otthon köpülik a vajat naphosszat.2.Akik machok, napbarnított piperkőc üresfejű k******k,akik Annamari hátán akarnak felkapaszkodni a hírnév felé.....Több ötletem nincs.Ugyanis szerintem a többi típus tartozik azok közzé akik magasról és jó sokat tesznek a csaj fejére.Mint mondjuk én is ! :-D
2011. december 15. 13:20
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Azt mondja meg érzi.Szerintem azért bírják Annamáriát ezek a pasik hogy népszerűbbek legyenek mert gondolom eddig nem volt ilyen...
2011. december 15. 13:34
Na,mert azt hiszik,hogy rajta keresztül hírnévhez juthatnak,meg pénzhez?
Ez a senki se lesz sehol 1 év múlva,fogadjunk olyan csóró lesz,mint a templom egere és majd rinyálni fog 1-1 'véletlen' balesetről,hogy pénzhez jusson.
Erre a nőre 1 tökéletes szó van,ahogy a többi VV-sre is:SZÁNALMAS.
Ez a senki se lesz sehol 1 év múlva,fogadjunk olyan csóró lesz,mint a templom egere és majd rinyálni fog 1-1 'véletlen' balesetről,hogy pénzhez jusson.
Erre a nőre 1 tökéletes szó van,ahogy a többi VV-sre is:SZÁNALMAS.
2011. december 15. 14:22
Gondolom akkor azok a férfiak is olyan bénító arcon néznek rá, mint ő.
2011. december 15. 14:26
Ja igen hírnevet szerzett,már egyből gyülekeznek a férfiak az ajtaja elött...!
2011. december 15. 14:32
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem mintha gonoszkodni akarnék,mert szerintem mindenkinek joga van a szerelemhez,de azért annamari meg a pasik...csak én sírok a nevetéstől,miközben már majdnem a földön fetrengek?
2011. december 15. 14:36
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
elképzeltem hogynézhetnek ki -.-"
2011. december 15. 15:25
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Én örülök annak, hogy vannak, akik érdeklődnek iránta. Az már más, hogy ezek igazak vagy sem.
2011. december 15. 16:31
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Na képzelem... Kíváncsi lennék ezekre a férfikra.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: