Miley Cyrus kiáll a melleiért
2011. december 15. 13:42
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
engem valamiért nem izgat.. -.-
2011. december 15. 14:08
Biztos, hogy eredeti.
Én Miley-ból nem tudnám kinézni.De lehet mások sajnos igen. -.-"
Én Miley-ból nem tudnám kinézni.De lehet mások sajnos igen. -.-"
2011. december 15. 14:15
Miley minidg is ilyen szép volt...nincs szüksége és nem is volt mellnagyobbításra
2011. december 15. 14:16
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem csak sima trükk.szimplán jól választ ruhát,ami megemeli a melleit.énnekem is van nemegy olyan idősebb ismerősöm,aki folyton ilyen ruhákat hord,és mindenki mindig azzal jön neki elsőre,hogy tuti mű.nagyot néznek,amikor őszintén bevallja nekik,hogy csak a ruha miatt néz ki úgy.szerintem 1-2 helyzetben el kell ismerni,hogy nem kell kés alá feküdni ahhoz,hogy valakinek nagyobbak legyenek a "csöppségei".
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2011. december 15. 14:30
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
ugyanmár... Miley nem egy deszka, egyébként is jó cicije volt, nem mintha azt néztem volna, de sztem eddig is ekkora volt. Én is kiállok mellete!
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2011. december 15. 14:55
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Én Miley mellett vok!! Ilyet nem is értem milyen megbetegedett talált ki...az orvost meg bizonyára lefizették!!
2011. december 15. 15:04
Hát szerintem is eredetiek... de most ha meg is lenne csináltatva összedőlne a világ vagy mi? : O
2011. december 15. 15:10
|
|
Anne-AnneMoi...Lolita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 150 Azonosító: 159809 offline
|
Azért kicsit ciki,hogy már ebbe is belekötnek.Mi közük van hozzá? Azt csinál,amit akar,ráadásul nem kisgyerek már,úgyhogy nincs min felháborodniuk.Ha így érzi jól magát,akkor nem zaklassák.Főleg,hogy nem is biztos,hogy igazuk van...
2011. december 15. 15:21
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Nem igaz, hogy nem lehet leszállni Mileyról! Most komolyan, ártott ő bárkinek is, hogy ennyien piszkálják, és ennyi rosszindulatú pletyka kering róla?? Felnőtt, fogja már fel minden jelenlegi és ex-rajongó, na meg az utálkozók is! Az a sebész meg jó pénzért azt mond, amit kérnek tőle. Amúgy meg egyedül Mileyra tartozik, hogy a mellei igaziak-e vagy sem!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.