Az izmos akciósztár megdöbbentő dolgot vallott be: szabadidejében szívesen vesz részt balettórákon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Balettozni tanul Ryan Gosling
2011. december 15. 08:07
2011. december 15. 08:56
Idézet (ophely88 @ 2011.12.15. 08:08)
Ryan, soha nem szerettelek még ennyire 
miéért?
2011. december 15. 09:45
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.12.15. 08:56)
miéért?
a külföldi webszájtokon is azt írják, hogy nők milliói fogják még jobban imádni. Kérdem én, miért? Ez nem gáz? 
Kétesélyes. Sokak szerint férfiatlan a balett, mások meg imádják nézni a szűk gatyákban ugráló, hajlékony pasikat, szexi.
A jobb kérdés, hogy miért mondják sokan, hogy a balett gáz lehet? Szerintem nem az, ha valaki fejleszti magát és olyat csinál, amit szeret.
2011. december 15. 10:05
Háát megnézném tánc közben, biztos itt is remekel.
2011. december 15. 10:23
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.12.15. 08:56)
miéért?
a külföldi webszájtokon is azt írják, hogy nők milliói fogják még jobban imádni. Kérdem én, miért? Ez nem gáz? 
Nem.
Idézet (Domcicc @ 2011.12.15. 09:45)
Kétesélyes. Sokak szerint férfiatlan a balett, mások meg imádják nézni a szűk gatyákban ugráló, hajlékony pasikat, szexi.
A jobb kérdés, hogy miért mondják sokan, hogy a balett gáz lehet? Szerintem nem az, ha valaki fejleszti magát és olyat csinál, amit szeret.
Engem konkrétan hidegen hagy ez a része dolognak, mert jobban preferálom a koptatott farmer, ruhátlan felsőtest hajlongást és ugrálást
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2011. december 15. 14:32
Aranyos, hogy ilyen őszinte, nagyon jó, hogy fel meri ezt vállalni!!<3 És egyébként már csak azért sem kéne olyanokkal traktálni, hogy "a balett nem túl férfias", mert egy iszonyatosan nehéz és megterhelő tánc!!!Minden elismerésem a balett táncosoknak!!!!
2011. december 16. 16:17
Ez kicsit furcsa...de ha ő ezt szeretné, akkor csinálja csak nyugodtan. Teljes szívemből sok sikert kívánok neki!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.