Ismét támadják Kardashianékat
2011. december 15. 15:08
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
egyetértek bakocsengével, és az ezért elég gáz, hogy többen tudják, hogy mi folyik a való világban mint a mondjuk a kontinensek nevét (bieberre utalva)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 15. 17:13
Idézet (ophely88 @ 2011.12.14. 23:55)
Vannak és visszaütnek a dolgok. Kardashian anyuka éterben üzent Daniel Craignek, aki múltkor ugyanezt mondta, hogy szálljon le a magas lóról és legyen gentleman, kérjen bocsánatot az egész famíliától és külön külön a családtagoktól, amiért megbántotta őket
Állítólag fontolgatja az anyuka, hogy jogi útra fordul ..

Ugye ez most nem komoly? Craig max röhögve fog elnézését kérni, és ez a tényen mit sem fog változtatni. Már nagyon várom, hogy végre eltűnjenek, és Hillnek igaza van. A társadalommal van probléma részben, hogy erre a retekre van igény, nem pedig színvonalasabb műsorokra. Kim is azért tart ott, ahol, mert az emberek kíváncsiak rá, csak tudnám, hogy miért. Remélem, hogy Craig és Hill után több Hollywood-i csillag is lehúzza őket, mert a tehetségük a béka feneke alatt van jóval.
2011. december 15. 17:52
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Ennyi támadás után már kicsit meg kellene gondolniuk miket csinálnak.
Nem?
Nem?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 15. 18:25
Én szeretem a műsort, és a családdal sincs bajom , nekem szimpiek , de nem vagyok hú de fanatikus . Hát.. erre mit mondjak , ízlések és pofonok
2011. december 15. 19:24
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.12.15. 17:13)
Ugye ez most nem komoly? Craig max röhögve fog elnézését kérni, és ez a tényen mit sem fog változtatni. Már nagyon várom, hogy végre eltűnjenek, és Hillnek igaza van. A társadalommal van probléma részben, hogy erre a retekre van igény, nem pedig színvonalasabb műsorokra. Kim is azért tart ott, ahol, mert az emberek kíváncsiak rá, csak tudnám, hogy miért. Remélem, hogy Craig és Hill után több Hollywood-i csillag is lehúzza őket, mert a tehetségük a béka feneke alatt van jóval.
Ezt olvastam egy nem magyar nyelvű oldalon néhány napja. Nem tudom mi igaz belőle. Hirtelen ezt találtam, bár én nem ezen az oldalon olvastam.
2011. december 15. 21:43
Hát nem tudom! Végül is igaza van Jonah-nak és Daniel-nek! De én szeretem a K, mint Kardashian-t!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.