Hatalmas meglepetésben volt része tegnap Másának – a kétgyermekes anyuka közel három hónap után először találkozhatott csemetéivel, akiket a nagymamájuk vitt be az ÖsszeEsküvők Rezidenciájára, egyenesen Moszkvából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mása magához ölelhette gyermekeit
2011. december 14. 13:31
Na igen: ha Balekosz elveszi Mását, akk már gyerekei is lesznek, még ha nem is a sajátjai!
Remélem, Másának van annyi esze, h nem áll össze ezzel a félkegyelművel, és nem fogja bűntetni ezzel a gyerekeit.
Az meg, h vki megnyeri a főnyereményt, meg nem biztosítja azt, h az igaz szerelmet is megkapja ezáltal. Én azért drukkolok Csengének és Petinek.
Remélem, Másának van annyi esze, h nem áll össze ezzel a félkegyelművel, és nem fogja bűntetni ezzel a gyerekeit.
Az meg, h vki megnyeri a főnyereményt, meg nem biztosítja azt, h az igaz szerelmet is megkapja ezáltal. Én azért drukkolok Csengének és Petinek.
2011. december 14. 13:47
|
|
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline
|
devilrose egyetértek, bár gondolom jobb körülményeket akart a gyerekeinek, valami ilyesmire gondolok.
Nem hiszem, hogy Mása összeállna Alekosszal, bár a pénz nagy úr.
Sajnos a megérzéseim szerint Niko-ék fognak győzni, de ne legyen igazam.
Nem hiszem, hogy Mása összeállna Alekosszal, bár a pénz nagy úr.
Sajnos a megérzéseim szerint Niko-ék fognak győzni, de ne legyen igazam.
2011. december 14. 14:15
Nagyon aranyosak a gyerekei, bár én nem ezt a műsort. Ahogy olvastam ő az aki most Alekosszal kavar, szegény gyerekek!
2011. december 14. 14:49
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nagyon aranyosak így együtt:) jó lenne ha a Mása megnyerné..
csak az a baj,hogy nincsen még neki partnere de szerintem összejön az Alekosszal... vagy nem... majd kiderül..
2011. december 14. 17:07
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Úgyis nemsokára vége lesz a játéknak...
2011. december 14. 17:21
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Én már város Mása a kedvencem...
2011. december 14. 19:36
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Nagyon aranyosak a Mása gyerekei:)
2011. december 14. 19:57
Nagyon aranyosak. De azon rettentően meglepődtem hogy Mása folyékonyan beszél oroszul.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: