A Tabu Tv stábja egy budapesti stúdióban találkozott Bécivel, Lolával és Brasch Bencével, akik egy igazán vagány tánccal készültek a Disney Channel vadonatúj műsorára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Együtt riszált Lola, Béci és Brash Bence
2011. december 14. 12:14
Azt megértem hogy Béci miért jó zsűrinek, hiszen ő már nagyon rég táncol. De Lola és Bence énekesek, szerintem nem éppen egy táncversenyben kellene zsűrizniük.
2011. december 14. 15:08
és tényleg a névbe köttök bele, hogy hogy írta? ;D pont a lényeget szúrtátok ki igen.
amugy énis egyetértek niko40-nel
amugy énis egyetértek niko40-nel
2011. december 14. 15:59
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
niko40 igazadvan
2011. december 14. 16:37
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
És ki fog egyáltalán erre jelentkezni?
2011. december 14. 17:44
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hát közülük sztem csak Béci ért ehhez !
2011. december 14. 19:17
ez komoy? őők fognak zsűrizni. ez de baromság....(amúgy én mér nem is nevezhetnékXD)
2011. december 15. 13:57
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Szerintem mind 3an jól táncolnak:) óó kár én már elmúltam 14 XD
2011. december 15. 14:30
|
|
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline
|
Bence biztos tud táncolni..ha megkapta az Operettszínházban Mercutio szerepét a Rómeó és Júliában, akkor muszáj a tánctudás.. csakmert láttam a darabot, természetesen akkor Bereczki Zoli játszotta Mercutio-t (ezerszer jobban,mint Bence), és az általa alakított karakternek rengeteget kell táncolnia. Az, hogy ki ért hozzá "szakmailag" az majd kiderül..de Lola nem hiszem...talán a Béci gyerek..
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: