Szerelem a villán kívül: Shadi és Dya együtt!
2011. december 19. 13:07
Szerintem tuti reklámfogás, csak azért kellett "összejönniük", hogy róluk beszéljenek!
2011. december 19. 14:11
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Hát erre nem gondoltam volna
2011. december 19. 19:00
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Na és ha komolyan együtt vannak? Ki a halált érdekel?? Nekem aztán olyan mindegy, hogy külön járatják-e le magukat ezek a szerencsétlenek, vagy együtt!! És ez az ÖSSZES VV-sre igaz!!
2011. december 19. 19:45
szerintem nagyon aranyosak bár én nem szeretem shadit de dya-t imádom<3 és a vv-t is nézem de attól még hogy nekem nem tetszik legyenek boldogok
2011. december 20. 15:02
|
|
krisztina9711visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.01. Hozzászólás: 170 Csatolások: 47 Azonosító: 163035 offline
|
Úristen már csak ez hiányzott!
shadi+ dya ? csak a médiáért jöttek össz esztem mert a vilábban dya-ának nem kellet . Azt mondta h neki nem jönnek be a Shadi-hoz hasonló figurák .. szal.. xD
shadi+ dya ? csak a médiáért jöttek össz esztem mert a vilábban dya-ának nem kellet . Azt mondta h neki nem jönnek be a Shadi-hoz hasonló figurák .. szal.. xD
2012. január 23. 19:24
|
|
magdycaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.05. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 140152 offline
|
csodálatosak.x'ddd
Dya abba a videóba , ahogy teszi magát és vigyorog , vigyorog csak vigyorog....ő semmit nem tud komolyan venni.[ meglátásaim szerint] XD ... Shadi meg egy szemetes kuka. XDDDDDD
Dya abba a videóba , ahogy teszi magát és vigyorog , vigyorog csak vigyorog....ő semmit nem tud komolyan venni.[ meglátásaim szerint] XD ... Shadi meg egy szemetes kuka. XDDDDDD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: