A Men’s Health magazin egy felmérést végzett, melynek eredményeként Jennifer Anistont választották minden idők legszexibb nőjének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Aniston lett minden idők legszexibb nője
2011. december 13. 11:54
2011. december 13. 11:57
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hát...
Ízlések és pofonok.
Ízlések és pofonok.
2011. december 13. 12:04
A kedvencem Jennifer, és én nagyon örülök a végeredménynek.
2011. december 13. 12:07
|
|
micikeapicikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.13. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 165228 offline
|
Megérdemelte!!!!!
2011. december 13. 12:18
Britney bizony szexi és szép volt, míg el nem kezdte önpusztító életmódját, felborotválgatással tarkítva. 30 évesen teljesen leépült. Köszönőviszonyban sincs az egykori Britneyvel.
Madonna pedig fiatalon lepipálta a mostani műanyag kinézetű, futószalagon gyártott 0 egyéniséggel rendelkező, szilikon sztárocskákat. Nyílván nem a mai 53 éves, shamale kinézete miatt van a listán.
Pamelát sose tartottam szépnek. Olyan, mint egy felfújt guminő. Jane Fonda pedig istennő volt fiatalon, aki nem hiszi, annak ott a "gugli". Aniston számomra sose volt szimpi. Szerintem nem egy was ist. Mindenesetre dícséretet érdemel a plasztikai sebésze. Sokkal, de sokkal szebb és különlegesebb színésznők vannak nála. Pl. "Joli nénit" ha szponzorálna valamelyik gyorsétterem és visszahízná egykori hibátlan külsejét, nálam ő lenne a #1, mint korunk szexszimbóluma.
Madonna pedig fiatalon lepipálta a mostani műanyag kinézetű, futószalagon gyártott 0 egyéniséggel rendelkező, szilikon sztárocskákat. Nyílván nem a mai 53 éves, shamale kinézete miatt van a listán.
Pamelát sose tartottam szépnek. Olyan, mint egy felfújt guminő. Jane Fonda pedig istennő volt fiatalon, aki nem hiszi, annak ott a "gugli". Aniston számomra sose volt szimpi. Szerintem nem egy was ist. Mindenesetre dícséretet érdemel a plasztikai sebésze. Sokkal, de sokkal szebb és különlegesebb színésznők vannak nála. Pl. "Joli nénit" ha szponzorálna valamelyik gyorsétterem és visszahízná egykori hibátlan külsejét, nálam ő lenne a #1, mint korunk szexszimbóluma.
1 felhasználónak tetszik:
Alishon.
2011. december 13. 12:38
Szerintem Jennifer megérdemelte az első helyet, végre van egy olyan lista amire nem kerülnek fel a Disney sztárok...
Britney szerintem mehetett volna a második helyre, bár ahogyan az utóbbi időben kinéz, szerintem elég jó helyezést ért el...
Amikor megláttam a listát, épp azon csodálkoztam, hogy miért nem Madonna van az első helyen és rájöttem, hogy ő már nem a régi 53 évesen is jó helyezést ért el..
Most az egyszer Aniston rendesen lehagyta Angelinát, pedig ő sem a csunya nők táborába tartozik, legalább az első ötben benne kellett volna, hogy legyen...
Még az az egy dolog szúrja a szemem, hogy Pamela, hogyan is került fel erre a listára
Britney szerintem mehetett volna a második helyre, bár ahogyan az utóbbi időben kinéz, szerintem elég jó helyezést ért el...
Amikor megláttam a listát, épp azon csodálkoztam, hogy miért nem Madonna van az első helyen és rájöttem, hogy ő már nem a régi 53 évesen is jó helyezést ért el..
Most az egyszer Aniston rendesen lehagyta Angelinát, pedig ő sem a csunya nők táborába tartozik, legalább az első ötben benne kellett volna, hogy legyen...
Még az az egy dolog szúrja a szemem, hogy Pamela, hogyan is került fel erre a listára
1 felhasználónak tetszik:
Alishon.
2011. december 13. 13:32
Ha nekem is annyi pénzem lenne mint neki, valószínűleg én is eszméletlen szexi lennék.
2011. december 13. 14:29
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
teljesen egyetértek
megérdemli
2011. december 13. 14:56
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Hát... Jennifert még csak-csak megértem, amiért első helyre került, de Britney hogy a jóéletbe előzte meg Madonnát?
Vagy Angelinat?
És valóban, az agyonszilikonozott csoda, Pamela Anderson is elég dögös, de minden idők legszexibb tizesében tényleg ott volna a helye?
Érdekes lista...
És valóban, az agyonszilikonozott csoda, Pamela Anderson is elég dögös, de minden idők legszexibb tizesében tényleg ott volna a helye?
Érdekes lista...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.