Baricz Gergőt okolják Tarány kiesése miatt
2011. december 13. 15:20
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Ja és nem ártana, ha nem osztanátok itt az észt meg minden, mivel fogadni merek, h olyan kappan hangotok van h az... na hagyjuk, majd ha úgy énekeltek, mint az X-esek, majd dumálhattok h ki milyen jó-.- Mellesleg rengeteg munka van mindenki színpadi munkájába, sokkal több annál, hogy itt ti sokan szapuljátok =P
1 felhasználónak tetszik:
fashionbébíí
2011. december 13. 15:23
|
|
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline
|
Itt az egyedüli "bűnbakok" azok, akik nem szavaztak Tomira, most pedig jár a szájuk, hogy nem így kellett volna lennie.
2011. december 13. 15:27
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én nem írtam a rajongói oldalára, de abban teljesen egyetértek, hogy semmi keresnivalója a döntőben. Tominak sokkal jobban ott lenne a helye, mint neki. Ez persze nem az ő hibája, de nagyon tehetségtelen, és már rég ki kellett volna esnie.
selena_taylor_fan
2011. december 13. 15:40
|
|
lilbiebzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 1 Azonosító: 144682 offline
|
Taránynak jó hangja van,de (nem azért,hogy leszóljam) ő nem tudná úgy eladni magát,mint Gergő például,fiatalos jó a megjelenése(alakja),szeretik a fiatal lányok..ezért szavaztak rá és Enikőre többen,mivel több a rajongó. Tarány is nagyon jó,jó hangja van..meg is érdemelte,volna de egyszer úgyis kiesett volna.
2011. december 13. 15:41
Egyetértek azokkal a hozzászólásokkal, hogy inkább szavazni kellett volna Tamásra, nem utána ócsárolni valakit.. Egyébként miért pont Gergőt fogták ki? Szerintem igen is tehetséges, ezért izgultam, hogy minél tovább jusson, hogy minél többször halhassam.
2011. december 13. 15:58
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (Elody @ 2011.12.13. 15:20)
Ja és nem ártana, ha nem osztanátok itt az észt meg minden, mivel fogadni merek, h olyan kappan hangotok van h az... na hagyjuk, majd ha úgy énekeltek, mint az X-esek, majd dumálhattok h ki milyen jó-.- Mellesleg rengeteg munka van mindenki színpadi munkájába, sokkal több annál, hogy itt ti sokan szapuljátok =P
Én ezerszer jobban énekelek Gergőnél!
2011. december 13. 16:04
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Idézet (Cassie3 @ 2011.12.13. 15:58)
Én ezerszer jobban énekelek Gergőnél!
Nem vagyok egoista, de ha valamiben jó vagyok azt elismerem és én igazán jól énekelek. Gergőt úgy leénekelném a színpadról mint a sicc.. 
Akkor miért nem jelentkeztél az X-Faktorba? Mondani mindent lehet, bizonyítani is kell.
2011. december 13. 16:35
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
hát én neki szurkolok... nem szerttem tarány tomit...
2011. december 13. 16:43
|
|
bidókavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 358 Csatolások: 238 Azonosító: 144733 offline
|
az igaz hogy lehet hogy többet kellett volna szavazni a Tomira..de nem Irigységből"..de ez a csávó nulla...nem is helye és hangja se túl jó és nem is szimpatikus ...nekem..
selena_taylor_fan
2011. december 13. 16:58
|
|
Pattus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 599 Csatolások: 0 Azonosító: 131163 offline
|
tény h igaza van abban h ha nem tetszik akkor miért nyomják a lájkokat és oltogatják meg az is h többett kellett volna szavazni de azért az is tény h egy katasztrófa amit a színpadon bemutatt az artikulálatlan orditáson kivül másra nem futja neki...
ezekbe a tehetségkutató műsorokba nagy szégyen h a tehetséges emberek kiesnek mint tarány tamás vagy demes tamás de az ilyenek mint a baricz gergő vagy lil c meg tovább jutnak mondjuk hálistennek lil c nincs már képben de attól független...
ezekbe a tehetségkutató műsorokba nagy szégyen h a tehetséges emberek kiesnek mint tarány tamás vagy demes tamás de az ilyenek mint a baricz gergő vagy lil c meg tovább jutnak mondjuk hálistennek lil c nincs már képben de attól független...
2011. december 13. 17:02
|
|
SanomaOh, wow, lovely ▼ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 995 Csatolások: 1 Azonosító: 137780 offline
|
Aha, jó... csak azt nem értem mit keres ez a senki az X-faktorban... Simán leénekelte Tomit. Látszik, hogy minden kislány a cicafiút imádja... szánalmas
Akárcsak Justin Bíbör...
selena_taylor_fan
2011. december 13. 17:08
Idézet (Elody @ 2011.12.13. 15:18)
Ha annyira Tarényt akartátok meg istenítitek akkor mi a f@sznak nem szavaztatok rá b+! Veritek itt a nyálatokat, sokan, sok fan, de hát istenem, nem smucigolni kell, aztán meg szidjátok itt azt, aki olyan szerencsés, hogy sok jó és elszánt rajongója van és sokat küldenek neki-.- Nem mondom Tarány is jó volt, de most mi ez a krva nagy antizás itt? Nem gondoljátok, hogy Gergőnek rohadt sok rajongója van és ez sértő? Gondolom nem-.-
HAJRÁ GERGŐ <3 ♥ <3
HAJRÁ GERGŐ <3 ♥ <3
Szerintem a véleményedet normális hangnemben is ki lehet nyilvánítani, de látom azon a szinten vannak itt sokan, hogy röpködnek a "bémegek" és a "f*sz", meg egyéb fincsi szavak. Előre gratulálok a szinthez egyébként. Megjegyzem, ez az egész nem a szavazások alapján megy! Már az elején tudták a retekklubbnál, hogy ki lesz bent az utolsó döntőben, és, hogy ki fogja megnyerni. Annyira szeretem, mikor itt sokan olyan okosnak képzelik magukat. Sem neked, sem másnak nem volt beleszólása abba, hogy ki az, aki nyer és ki az, aki kiesik. Tarány Tamás talán a legtehetségesebb volt az összes közül. Láttam tőle pár előadást így a neten, és a pasi tud valamit. Ne haragudj, de, ha racionálisan gondolkodsz, akkor rájössz, hogy ugyanolyan kamu műsor, mint amilyen az előző volt. Kováts Vera meddig jutott el, és a hangjával Al-kaida terroristát lehetne vallatni. Ha meg nem így gondolod, kéretik szépen megválogatni a szavaidat és normális hangnemben, valamint stílusban fogalmazni. Én se bémegezek, hogy milyen süket vagy, mert szerény véleményem szerint ennek a gyereknek olyan hangja van, mintha herélnék az előadás közben.
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.