Baricz Gergőt okolják Tarány kiesése miatt
2011. december 13. 13:12
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Már nem azért,de csak azok szidják akik féltékenyek arra,hogy milyen nagy tehetség is a Gergő. Egyébként elég sok embert nem szerettem az X Faktorból de azért én sem sértegetem őket! Gergő
2011. december 13. 13:28
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
iannina: egyetértek. Mindig csak a fikázás-fikázás, már baromira unalmasak vagytok-.- Szerintem igenis MEGÉRDEMLI hogy bent van még, ha lenne egy pici eszetek és gondolkoznátok, akkor talán feltűnne, hogy minden bizonnyal ő a legszimpatikusabb a nézőknek, mert ha szarul énekelne nem szavazna rá senki, nem gondoljátok-.- Az antizósok is csak pofázni tudnak-.-
2011. december 13. 13:33
|
maybe0330visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 153217 offline
|
Hát ha Magyarországnak ilyen csicsska ,tehetségtelen nagyképű gyökér tetszik akkor egészégükre..!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 13. 13:34
|
maybe0330visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 153217 offline
|
nem tudom ,hogy hányan fogják megvenni a lemezét :DDD De az már csak a Baricka hurka problémája...
selena_taylor_fan
2011. december 13. 13:46
Igazából nekem csak az a furcsa, hogy az utóbbi időben majdnem csak negatív "kritikákat" olvasok a neten Gergőről, szóval akkor mégis ki szavaz rá?
Nekem mondjuk személy szerint mindegy, hogy ki esik ki és ki megy tovább, mert idén nem nézem, csak azért ez olyan szembetűnő.
Persze rajongói is biztosan vannak, csak ő tőlük nem olvasni annyi véleményt, mert sokan nem szeretik a vitákat és inkább nem szólnak, ezzel szó nélkül hagyva, hogy kedvencüket szidják. (Persze tisztelet a kivételnek.
)
2011. december 13. 13:47
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
maybe0330
Hát ha Magyarországnak ilyen csicsska ,tehetségtelen nagyképű gyökér tetszik akkor egészégükre..!!nem tudom ,hogy hányan fogják megvenni a lemezét :DDD De az már csak a Baricka hurka problémája...
Már ne is haragudj én sem kedvelem Gergőt,de ilyet azért,hogy írhatsz??
Szerintem sem jó a hangja,de egyáltalán nem nagyképű.Nagyon aranyos fiú.Azért kicsit gondolkozz már el,hogy milyen szavakat írsz le.
Hát ha Magyarországnak ilyen csicsska ,tehetségtelen nagyképű gyökér tetszik akkor egészégükre..!!nem tudom ,hogy hányan fogják megvenni a lemezét :DDD De az már csak a Baricka hurka problémája...
Már ne is haragudj én sem kedvelem Gergőt,de ilyet azért,hogy írhatsz??
ophely88
2011. december 13. 13:57
|
|
Csaszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 395 Csatolások: 70 Azonosító: 129727 offline
|
Mielőtt mindenkit elhordtok mindennek, csak annyi, hogy mindenkinek van kedvence, és nem a másét kéne azért okolni, mert a "rajongó" nem volt képes megmozdítani a seggét egy sms-ért, és csak utólag itt nagy a szája. Én drukkolok Gergőnek
2011. december 13. 13:58
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Nekem Tomi volt a kedvencem de hiába mondjátok hogy rossz hangja van Gergőnek de ti is tudjátok hogy nincs így és kérdezem tőletek gyűlölködőket ti szavaztatok Tomira?-gondolom nem akkor ne legyetek ennyire felháborodva
2011. december 13. 13:58
Emberek, szavazzatok, és bent marad a kedvenc énekesetek. Ez ennyire egyszerű. Ami pedig Gergőt illeti, szerintem nagyon tehetséges srác, és szerény is. Amikor kilép a színpadra, van valami kisugárzása, valami varázsa a lényének, ami magával sodor. És ezt nem lehet tanulni. Szóval, ha már kritizálni szeretnétek Baricz Gergőt, akkor legalább ne a dedós szint legalján kezdjétek, hanem esetleg támasszátok alá normális érvekkel.
2011. december 13. 14:09
|
nickecellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.13. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 165232 offline
|
Kedves Ildikó!
Talán épkézláb kritikának nevezhető Malek Miklós véleménye, aki már korábban megmondta, hogy Gergőnek már nincs itt a helye, nem tud olyan jól énekelni, mint a többiek. Nem gonoszkodásról van szó, csak az emberek érzik, hogy itt valami nincs rendben, itt valahol elveszett az igazság, s minél többen érzik, annál inkább így van. Nem tudom, pontosan, mi folyhat a háttérben, de valami furcsa. Azt hiszem, a szülők is elfogultak a gyermekeikkel, mint a mentorok, de azért igyekszik mindenki mértéket tartani, hogy ne váljon nevetségessé.
Talán épkézláb kritikának nevezhető Malek Miklós véleménye, aki már korábban megmondta, hogy Gergőnek már nincs itt a helye, nem tud olyan jól énekelni, mint a többiek. Nem gonoszkodásról van szó, csak az emberek érzik, hogy itt valami nincs rendben, itt valahol elveszett az igazság, s minél többen érzik, annál inkább így van. Nem tudom, pontosan, mi folyhat a háttérben, de valami furcsa. Azt hiszem, a szülők is elfogultak a gyermekeikkel, mint a mentorok, de azért igyekszik mindenki mértéket tartani, hogy ne váljon nevetségessé.
2011. december 13. 14:10
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Hát igen inkább Gergőnek kellett volna kiesni...mert Tamásnak 100x jobb hangja van
de a nézők döntöttek úgy hogy ez van! Szavazni kellett volna.
selena_taylor_fan
2011. december 13. 14:18
Én nagyon szeretem Gergőt, a kedvencem , de bekell hogy valljam , neki kellett volna kiesnie, ige , tőlem furcsa , hiszen a kedvencem , de azért Tamás sokkal tehetségesebb ... de minden esetre hajrá !
selena_taylor_fan
2011. december 13. 14:22
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Heh jó vicc.én nem irigy vagyok hanem rühelelm és szerintem közel sincs olyan jó hangja mint taránynak vagy kocsisnak.a sok szavazat meg azért ment rá mert(akinek nem inge ne vegye magára) de a tizenéves csitrik ott nyálaznak a tv elött hogy huh jó pasi nyomok egy smst..csak itt az énekhangot kéne nézni..!
selena_taylor_fan
2011. december 13. 14:32
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
Mandy Violet,mindent elmondtál helyettem...
2011. december 13. 14:36
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Nekem Gergő a kedvencem...
És az, hogy Tarány Tomi (a másik kedvencem..) kiesett, az 0%-ban a Gergő hibája! A TIÉTEK, vagy a MIÉNK, mert nem küldtünk, vagy nem küldtünk elég szavazatot Tominak....
maybe0330: Egy óriási nagy hülyeség az amit leírtál, és az egy dolog, hogy nem szereted, de nem kell azt mondani rá, hogy nagyképű, "csicska" majom..
Ő azon kevés személyek csoportjába tartozik, akik SOHA nem lesznek nagyképűek. (És a "csicska" szó jelentéséről valószínűleg semmit sem tudhatsz......
)
És az, hogy Tarány Tomi (a másik kedvencem..) kiesett, az 0%-ban a Gergő hibája! A TIÉTEK, vagy a MIÉNK, mert nem küldtünk, vagy nem küldtünk elég szavazatot Tominak....
maybe0330: Egy óriási nagy hülyeség az amit leírtál, és az egy dolog, hogy nem szereted, de nem kell azt mondani rá, hogy nagyképű, "csicska" majom..
Ő azon kevés személyek csoportjába tartozik, akik SOHA nem lesznek nagyképűek. (És a "csicska" szó jelentéséről valószínűleg semmit sem tudhatsz......
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.