A The All-American Rejects bejelentette, hogy jövő tavasszal különleges lemezzel örvendezteti meg rajongóit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tavasszal új lemezzel hódít a The All-American Rejects
2011. december 12. 19:12
2011. december 12. 19:29
Idézet (prézli @ 2011.12.12. 19:16)
Nem tudom, hogy fogom-e hallgatni vagy sem, mert a Gives You Hell óta nem alkottak semmi maradandót és megváltót. És a Someday's Gone sem tetszik.
Az utolsó albumukon volt rajta a Gives You Hell, azóta nem jelentkeztek lemezzel, viszont szerintem nem az a legkiemelkedőbb daluk. Én személy szerint az It Ends Tonightot, a The Wind Blows-t, a Dirty, Little Secretet és a Swing, Swing című dalukat is jobban szeretem.
Nagyon várom az új lemezüket, kíváncsi vagyok milyen újdonságokkal tudnak előállni 4 év után.
2011. december 12. 22:01
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
láttam pár napja Tubeon nekem nem jött be.
2011. december 13. 22:38
|
blaircarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 164348 offline
|
én szeretem őket!várom az albumot
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: