Idézet (Grace Benning @ 2011.12.12. 20:56)
Ó, ez már megint egy olyan téma amit lehetne boncolgatni évszázadokig.

Azért a szakma azt is mérlegeli sokszor, hogy kiben van több pénz és kibe érdemes még belefektetni. Végül Charlie Sheent is kidobták, végül Lindsay Lohant is kiutálták, vagy Mickey Rourke-ot, aki csak nagy küzdelmek árán volt képes visszamászni valamennyire a ranglétrára. Sokan vannak a sztárvilágban, akiktől végül ugyanúgy elfordultak, ahogy Amytől. Erre is van példa, meg arra is. Ezt mi innen nem tudjuk megítélni. Én nem meggyőzni akartalak, ilyen eszembe se volt, csak azt nem értettem, miért baj itt egyeseknek, hogy foglalkoznak vele, hogy kiadják a lemezét satöbbi. Elveszi a helyet az ő kedvenceiktől, vagy mi? Mi ezzel a baj? Nekem ugyan nem fáj, nem is igazán törődöm vele. Egy kis tisztelet, halottakról jót vagy semmit, és máris szebb a világ. (Remélem érted, hogy ez utóbbi megjegyzésem nem neked szólt!)
A többiek nevében nem tudok nyilatkozni. Engem meggyőztél, akár akartad akár nem

Mostmár elmondom mi nyomta a lelkem, aztán le lehet szólni ezért, ha így kívánja kedved. Mint írtam, több Amy interjút láttam még régebben, és azokban párszor azt mondta, végzett azokkal az emberekkel, akik nem álltak mellé, mikor szükségük lett volna rá (no comment) és visszatér a gyökerekhez, nem keres magának új stúdiót mert nem látják szívesen (no comment). Ami most még megjelenik, az jelenjen meg és díjazzák persze, nekem az böki a csőröm, hogy ahol Amy dolgozott fél napot/1-et, felvett egy fél dalt stb, azok toporzékolnak Amy apjának háza előtt, hogy csinálhassanak albumot. Valakinek az emékét tovább vinni szép dolog, de ha valahol felvett egy fél számot (mert volt ilyen) akkor azt hogy akarják albummá kibővíteni? Remixekkel meg tribute dalokkal? Nos, ha jól emlékszem anno Aaliyah halála után is úgy volt, hogy sztárok összedobták az 'I don't know what to tell ya' című számot (azt hiszem ez volt a címe) meg megjelent egy best of (ebben újfent nem vagyok biztos), de azt tudom, hogy az ő halála után nem volt ekkora felhajtás. Te tudod a legjobban, hogy a Daily Failnek azt sem hiszem el, amit kérdez, de Amy apjával készítettek egy videóinterjút, amiben azt nyilatkozta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy lánya tehetségét az utókor is elismerje, olyan kiadók hevernek a lábai előtt, akik anno kidobták a stúdióból, félanyagokkal rendelkeznek de albumokat akarnak kiadni. Nem tudja ki, melyik kiadó legyen, mert több is van, de mindenki csak abból tud dolgozni, amit Amy addig felnénekelt, míg ki nem dobták. Nem halála előtt mentek Amy ajtajához, hanem a halála után, aminek igencsak 'halottból húzzunk ki pénzt' szaga van. Na ez tiszteletlenség, mikor Amy azt nyilatkozta, hogy nem kér belőle. Meghalt, már nem tud mit tenni. A kedves apuka pedig filmet is akar, Lady Gaga főszereplésével. Ha ezekkel a tribute és remix lemezekkel jelölést kap, akkor kapjon, de az én szívem akkor sincs teljesen 'helyén', mert Amy nem akart foglalkozni ezzel, újat akart alkotni, az más dolog, hogy nem jött neki össze. Értem miért volt az a megjegyzés, ez az én meglátásom. Én egyébként a filmbe is bele tudnék törődni, de akkor rendesen castingoljanak már

. A könyv is lehet jó, rendesen megírva bár a franchise termékek ötlete továbbra sem a szívem csücske. Amys partedli? Mindegy. Én mindenre hajlok, csak jól legyen megcsinálva.