Starity

Amy Winehouse vezeti az angol eladási listákat

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 12. 19:34 #21
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Kramisha @ 2011.12.12. 19:26)
Remélem még sokáig emlékezni fognak rá, és továbbra is elismerik a munkáját. Hiába nem volt valami okos, hogy rászokott ezekre a káros cuccokra, tehetsége az volt rendesen, azt meg kell hagyni.

Én attól tartok hamar elfelejtik. Most kiadnak egy két albumot, nyer egy két díjat, film meg könyv, aztán feledésbe merül. Amy tehetséges énekesnő volt de nem hinném, hogyha élne, jobban megbecsülnék. Halála előtt másról sem tudott cikkezni a média csak arról, hogy esik szét szegényke. Amyt nem ismerték el eléggé, a saját hazájában sem, sokkal több odafigyelést és elismerést megérdemelt volna, de így .. hogy kapja a díjakat meg megjelennek az albumai (ami egyébként jó), félő sok ember meg fogja utálni és akik eddig nem ismerték, úgy fognak rá emlékezni, mint aki 'csinált x albumot, nyert y grammyt, meghalt, híresebb lett mint bármikor' és úgy fogják utálni, mint Adelet, aki szintén a csapból folyik .. Ez az én véleményem. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: prézli
2011. december 12. 19:40 #22
iannina
iannina
focus on the good
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
Én is remélem,hogy még sokáig emlékezni fogunk rá! sad.gif
2011. december 12. 19:46 #23
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.12.12. 19:34)
Én attól tartok hamar elfelejtik. Most kiadnak egy két albumot, nyer egy két díjat, film meg könyv, aztán feledésbe merül. Amy tehetséges énekesnő volt de nem hinném, hogyha élne, jobban megbecsülnék. Halála előtt másról sem tudott cikkezni a média csak arról, hogy esik szét szegényke. Amyt nem ismerték el eléggé, a saját hazájában sem, sokkal több odafigyelést és elismerést megérdemelt volna, de így .. hogy kapja a díjakat meg megjelennek az albumai (ami egyébként jó), félő sok ember meg fogja utálni és akik eddig nem ismerték, úgy fognak rá emlékezni, mint aki 'csinált x albumot, nyert y grammyt, meghalt, híresebb lett mint bármikor' és úgy fogják utálni, mint Adelet, aki szintén a csapból folyik .. Ez az én véleményem.  rolleyes.gif

Ez szerintem nem egészen így van. A halála előtt nem is volt miről cikkezni, csak arról, hogy szét van csúszva. Érdekes, amikor kijött a Back to Black mindenki figyelt rá, a munkája miatt. Amy kapott figyelmet, mert tehetséges volt, de ez már többször kifejtettem. 5 Grammyvel nem lehet azt mondani, hogy a szakma mellőzte. Senki nem mellőzte Amyt. Amy mellőzte saját magát és elcseszerintette az egész életét. A figyelmet a munkájáért megérdemli, akkor is, ha halott. Az már más tészta, hogy mindent eldobott magától, amiről nála kevésbé szerencsések, csak álmodoznak, és ezért nem tudok nem haragudni rá. Aki meg azért utál valakit, mert az folyik a csapból is, az a divatutálat csapdájába esik. Ez ugyanolyan, mint azért szeretni valakit, mert mindenki szereti. Azért ne szeresd, mert nem szereted, ne azért, mert folyik a csapból is. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Kokonuth
2011. december 12. 19:53 #24
Fridee
Fridee
visszatérő vendég

Státusz~ No matter how hard it is, I always smile like an Idiot ~ - Park ChanYeol ♥
Hozzászólás: 164
Azonosító: 165099
Remélem hogy attól hogy meghalt még a zenei listák elején lesz biggrin.gif
2011. december 12. 19:57 #25
TbRéku
TbRéku
új tag

StátuszTell the devil I said "Hey" when you get back to where you're from
Hozzászólás: 2106
Csatolások: 62
Azonosító: 157537
Nem azért de meghalt....nem lehet ezt elfogadni?Mért kell még albumokat kiadni meg díjakat nyerni..max eltemetik vele!? Mi értelme?Ezek amik díjakat kap az Ő elismerései, de Ő már meghalt és gondolom máshova kerül a díj.Pedig bárkinél is köt ki nem az övé.Mért hallottaknak díjakat osztogatni, nem lehet elfogadni, hogy nincs többé?Azért mert listákat vezet, albumokat ad ki és díjakat nyer, attól nem fog újra éledni, hogy megköszönje.
2011. december 12. 20:00 #26
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.12.12. 19:46)
Ez szerintem nem egészen így van. A halála előtt nem is volt miről cikkezni, csak arról, hogy szét van csúszva. Érdekes, amikor kijött a Black to Black mindenki figyelt rá, a munkája miatt. Amy kapott figyelmet, mert tehetséges volt, de ez már többször kifejtettem. 5 Grammyvel nem lehet azt mondani, hogy a szakma mellőzte. Senki nem mellőzte Amyt. Amy mellőzte saját magát és elcseszerintette az egész életét. A figyelmet a munkájáért megérdemli, akkor is, ha halott. Az már más tészta, hogy mindent eldobott magától, amiről nála kevésbé szerencsések, csak álmodoznak, és ezért nem tudok nem haragudni rá. Aki meg azért utál valakit, mert az folyik a csapból is, az a divatutálat csapdájába esik. Ez ugyanolyan, mint azért szeretni valakit, mert mindenki szereti. Azért ne szeresd, mert nem szereted, ne azért, mert folyik a csapból is.  dry.gif

Én abból indulok ki, amit az egyik műsorban mondott évekkel ezelőtt. Azt mondta, hogy a Back to Black előtt sorba kopogtatott a stúdiók ajtaja előtt, mert szerette volna építgetni a karrierjét, ahová beengedték, onnan is kidobták, mert annyira részeg volt, hogy a lábán sem tudott megállni. Azelőtt is voltak neki próbálkozásai de ez az album hozta számára az áttörést. Láss csodát, most ott kuporognak Amy apja háza előtt, hogy kiadhasák a lemezeit, most, hogy meghalt. Igen, valamennyi figyelmet és elismerést kapott, de nem eleget. A halála előtt is lett volna miről cikkezni, ha jobban elismerték volna, elhívták volna mindenféle rendezvényre stb arról is szólhattak volna a címlapok, nem többségében csak arról, hogy szét van csúszva.
Én pedig így gondolom. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, prézli
2011. december 12. 20:01 #27
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (TbRéku @ 2011.12.12. 19:57)
Nem azért de meghalt..nem lehet ezt elfogadni?Mért kell még albumokat kiadni meg díjakat nyerni..max eltemetik vele!? Mi értelme?Ezek amik díjakat kap az Ő elismerései, de Ő már meghalt és gondolom máshova kerül a díj.Pedig bárkinél is köt ki nem az övé.Mért hallottaknak díjakat osztogatni, nem lehet elfogadni, hogy nincs többé?Azért mert listákat vezet, albumokat ad ki és díjakat nyer, attól nem fog újra éledni, hogy megköszönje.

Szigorú, logikus, lélektelen szempontból valóban semmi értelme. De talán azoknak, akik hatalmas veszteségként élték meg Amy halálát, nyújthat egy kis vigaszt. Nem sokat, de ilyenkor a kevés jó is jó. Ez már valóban nem neki szól, hanem az emlékének. Ezzel mi a baj? Az emberek néha olyan lelketlenek tudnak lenni. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7
2011. december 12. 20:03 #28
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.12.12. 20:00)
Én abból indulok ki, amit az egyik műsorban mondott évekkel ezelőtt. Azt mondta, hogy a Back to Black előtt sorba kopogtatott a stúdiók ajtaja előtt, mert szerette volna építgetni a karrierjét, ahová beengedték, onnan is kidobták, mert annyira részeg volt, hogy a lábán sem tudott megállni. Azelőtt is voltak neki próbálkozásai de ez az album hozta számára az áttörést. Láss csodát, most ott kuporognak Amy apja háza előtt, hogy kiadhasák a lemezeit, most, hogy meghalt. Igen, valamennyi figyelmet és elismerést kapott, de nem eleget. A halála előtt is lett volna miről cikkezni, ha jobban elismerték volna, elhívták volna mindenféle rendezvényre stb arról is szólhattak volna a címlapok, nem többségében csak arról, hogy szét van csúszva.
Én pedig így gondolom. pardon.gif

De ez nem a világ vagy a szakma hibája volt, hanem Amyé. A világ, a szakma tárt karokkal várta volna, ha nem folyton részeg, betépett ésatöbbi. Ha nem kapott elég elismerést, az csakis az ő hibája volt. Most van miért elismerni, új lemeze van. Hogy ő már halott? Hát istenem, senkit nem lehet ezért hibáztatni, csakis Amyt, de a munkáját még élvezhetjük és díjazhatjuk.
2011. december 12. 20:24 #29
- törölt felhasználó -    
Grace Benning egyetértek
2011. december 12. 20:32 #30
Anne-Anne
Anne-Anne
Moi...Lolita

StátuszEveryone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.
Hozzászólás: 1020
Csatolások: 150
Azonosító: 159809
Ebben csak az a fura,hogy kezd népszerűbb lenni miután már meghalt....
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. december 12. 20:50 #31
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.12.12. 20:03)
De ez nem a világ vagy a szakma hibája volt, hanem Amyé. A világ, a szakma tárt karokkal várta volna, ha nem folyton részeg, betépett ésatöbbi. Ha nem kapott elég elismerést, az csakis az ő hibája volt. Most van miért elismerni, új lemeze van. Hogy ő már halott? Hát istenem, senkit nem lehet ezért hibáztatni, csakis Amyt, de a munkáját még élvezhetjük és díjazhatjuk.

Oké, Amy gyengesége. Erre csak azt tudom mondani, hogy miután kiderült, hogy drogozik, úgymond nem nagyon akartak vele dolgozni. Ott van Charlie Sheen, aki sokkal híresebb, mint ő, vele most is dolgoznak, őt nem utasították vissza. Ez szerintem nem csak Amy hibája. Kate Moss stb akikről köztudott, hogy drogoztak, mégsem dobták ki őket mindenhonnan, hogy soha többé nem foglalkoztatunk. Sajnos meghalt, ami anyagot felvett, megjelent albumon, akkor adjuk ki és kapjon érte elismerést, meggyőztél csak ne legyen igazam abban, hogy nem tart sokáig míg elfelejtik ...
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, janet7
2011. december 12. 20:56 #32
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.12.12. 20:50)
Oké, Amy gyengesége. Erre csak azt tudom mondani, hogy miután kiderült, hogy drogozik, úgymond nem nagyon akartak vele dolgozni. Ott van Charlie Sheen, aki sokkal híresebb, mint ő, vele most is dolgoznak, őt nem utasították vissza. Ez szerintem nem csak Amy hibája. Kate Moss stb akikről köztudott, hogy drogoztak, mégsem dobták ki őket mindenhonnan, hogy soha többé nem foglalkoztatunk. Sajnos meghalt, ami anyagot felvett, megjelent albumon, akkor adjuk ki és kapjon érte elismerést, meggyőztél csak ne legyen igazam abban, hogy nem tart sokáig míg elfelejtik ...

Ó, ez már megint egy olyan téma amit lehetne boncolgatni évszázadokig. biggrin.gif Azért a szakma azt is mérlegeli sokszor, hogy kiben van több pénz és kibe érdemes még belefektetni. Végül Charlie Sheent is kidobták, végül Lindsay Lohant is kiutálták, vagy Mickey Rourke-ot, aki csak nagy küzdelmek árán volt képes visszamászni valamennyire a ranglétrára. Sokan vannak a sztárvilágban, akiktől végül ugyanúgy elfordultak, ahogy Amytől. Erre is van példa, meg arra is. Ezt mi innen nem tudjuk megítélni. Én nem meggyőzni akartalak, ilyen eszembe se volt, csak azt nem értettem, miért baj itt egyeseknek, hogy foglalkoznak vele, hogy kiadják a lemezét satöbbi. Elveszi a helyet az ő kedvenceiktől, vagy mi? Mi ezzel a baj? Nekem ugyan nem fáj, nem is igazán törődöm vele. Egy kis tisztelet, halottakról jót vagy semmit, és máris szebb a világ. (Remélem érted, hogy ez utóbbi megjegyzésem nem neked szólt!)
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. december 12. 22:34 #33
Panini
Panini
új tag

StátuszA tetteink elindítanak dolgokat, de ezzel együtt kell élnünk.
Hozzászólás: 31
Azonosító: 163221
Megérdemli! biggrin.gif Azok után amiken keresztülment. Most már fentről mosolyog le ránk :') (biztos örül neki, hogy vezeti az eladási listákat, de sajnos ebből már nem ő fog jót kaszálni...)
2011. december 12. 22:53 #34
Kokonuth
Kokonuth
visszatérő vendég

Státusz~Aoi, aoi ano sora...~
Hozzászólás: 190
Csatolások: 12
Azonosító: 146549
Idézet (TbRéku @ 2011.12.12. 19:57)
Nem azért de meghalt..nem lehet ezt elfogadni?Mért kell még albumokat kiadni meg díjakat nyerni..max eltemetik vele!? Mi értelme?Ezek amik díjakat kap az Ő elismerései, de Ő már meghalt és gondolom máshova kerül a díj.Pedig bárkinél is köt ki nem az övé.Mért hallottaknak díjakat osztogatni, nem lehet elfogadni, hogy nincs többé?Azért mert listákat vezet, albumokat ad ki és díjakat nyer, attól nem fog újra éledni, hogy megköszönje.

Ennyi erővel feltehetnénk azt a kérdést is, hogy minek eltemetni a halottat, már úgyis halott, mit oszt vagy szoroz az már neki. smileeee.gif
A díj valószínűleg eszmei értékkel fog bírni valamennyi élő rajongójának, rokonának, barátjának, és őrzi az emlékét még jó sokáig. De igazad van, nem fog feltámadni egy-két Grammy díjtól, legalábbis nagyon remélem. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88
2011. december 13. 08:16 #35
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.12.12. 20:56)
Ó, ez már megint egy olyan téma amit lehetne boncolgatni évszázadokig.  biggrin.gif Azért a szakma azt is mérlegeli sokszor, hogy kiben van több pénz és kibe érdemes még belefektetni. Végül Charlie Sheent is kidobták, végül Lindsay Lohant is kiutálták, vagy Mickey Rourke-ot, aki csak nagy küzdelmek árán volt képes visszamászni valamennyire a ranglétrára. Sokan vannak a sztárvilágban, akiktől végül ugyanúgy elfordultak, ahogy Amytől. Erre is van példa, meg arra is. Ezt mi innen nem tudjuk megítélni. Én nem meggyőzni akartalak, ilyen eszembe se volt, csak azt nem értettem, miért baj itt egyeseknek, hogy foglalkoznak vele, hogy kiadják a lemezét satöbbi. Elveszi a helyet az ő kedvenceiktől, vagy mi? Mi ezzel a baj? Nekem ugyan nem fáj, nem is igazán törődöm vele. Egy kis tisztelet, halottakról jót vagy semmit, és máris szebb a világ. (Remélem érted, hogy ez utóbbi megjegyzésem nem neked szólt!)

A többiek nevében nem tudok nyilatkozni. Engem meggyőztél, akár akartad akár nem biggrin.gif Mostmár elmondom mi nyomta a lelkem, aztán le lehet szólni ezért, ha így kívánja kedved. Mint írtam, több Amy interjút láttam még régebben, és azokban párszor azt mondta, végzett azokkal az emberekkel, akik nem álltak mellé, mikor szükségük lett volna rá (no comment) és visszatér a gyökerekhez, nem keres magának új stúdiót mert nem látják szívesen (no comment). Ami most még megjelenik, az jelenjen meg és díjazzák persze, nekem az böki a csőröm, hogy ahol Amy dolgozott fél napot/1-et, felvett egy fél dalt stb, azok toporzékolnak Amy apjának háza előtt, hogy csinálhassanak albumot. Valakinek az emékét tovább vinni szép dolog, de ha valahol felvett egy fél számot (mert volt ilyen) akkor azt hogy akarják albummá kibővíteni? Remixekkel meg tribute dalokkal? Nos, ha jól emlékszem anno Aaliyah halála után is úgy volt, hogy sztárok összedobták az 'I don't know what to tell ya' című számot (azt hiszem ez volt a címe) meg megjelent egy best of (ebben újfent nem vagyok biztos), de azt tudom, hogy az ő halála után nem volt ekkora felhajtás. Te tudod a legjobban, hogy a Daily Failnek azt sem hiszem el, amit kérdez, de Amy apjával készítettek egy videóinterjút, amiben azt nyilatkozta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy lánya tehetségét az utókor is elismerje, olyan kiadók hevernek a lábai előtt, akik anno kidobták a stúdióból, félanyagokkal rendelkeznek de albumokat akarnak kiadni. Nem tudja ki, melyik kiadó legyen, mert több is van, de mindenki csak abból tud dolgozni, amit Amy addig felnénekelt, míg ki nem dobták. Nem halála előtt mentek Amy ajtajához, hanem a halála után, aminek igencsak 'halottból húzzunk ki pénzt' szaga van. Na ez tiszteletlenség, mikor Amy azt nyilatkozta, hogy nem kér belőle. Meghalt, már nem tud mit tenni. A kedves apuka pedig filmet is akar, Lady Gaga főszereplésével. Ha ezekkel a tribute és remix lemezekkel jelölést kap, akkor kapjon, de az én szívem akkor sincs teljesen 'helyén', mert Amy nem akart foglalkozni ezzel, újat akart alkotni, az más dolog, hogy nem jött neki össze. Értem miért volt az a megjegyzés, ez az én meglátásom. Én egyébként a filmbe is bele tudnék törődni, de akkor rendesen castingoljanak már fear.gif. A könyv is lehet jó, rendesen megírva bár a franchise termékek ötlete továbbra sem a szívem csücske. Amys partedli? Mindegy. Én mindenre hajlok, csak jól legyen megcsinálva.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. december 13. 13:34 #36
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.12.13. 08:16)
A többiek nevében nem tudok nyilatkozni. Engem meggyőztél, akár akartad akár nem  biggrin.gif Mostmár elmondom mi nyomta a lelkem, aztán le lehet szólni ezért, ha így kívánja kedved. Mint írtam, több Amy interjút láttam még régebben, és azokban párszor azt mondta, végzett azokkal az emberekkel, akik nem álltak mellé, mikor szükségük lett volna rá (no comment) és visszatér a gyökerekhez, nem keres magának új stúdiót mert nem látják szívesen (no comment). Ami most még megjelenik, az jelenjen meg és díjazzák persze, nekem az böki a csőröm, hogy ahol Amy dolgozott fél napot/1-et, felvett egy fél dalt stb, azok toporzékolnak Amy apjának háza előtt, hogy csinálhassanak albumot. Valakinek az emékét tovább vinni szép dolog, de ha valahol felvett egy fél számot (mert volt ilyen) akkor azt hogy akarják albummá kibővíteni? Remixekkel meg tribute dalokkal? Nos, ha jól emlékszem anno Aaliyah halála után is úgy volt, hogy sztárok összedobták az 'I don't know what to tell ya' című számot (azt hiszem ez volt a címe) meg megjelent egy best of (ebben újfent nem vagyok biztos), de azt tudom, hogy az ő halála után nem volt ekkora felhajtás. Te tudod a legjobban, hogy a Daily Failnek azt sem hiszem el, amit kérdez, de Amy apjával készítettek egy videóinterjút, amiben azt nyilatkozta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy lánya tehetségét az utókor is elismerje, olyan kiadók hevernek a lábai előtt, akik anno kidobták a stúdióból, félanyagokkal rendelkeznek de albumokat akarnak kiadni. Nem tudja ki, melyik kiadó legyen, mert több is van, de mindenki csak abból tud dolgozni, amit Amy addig felnénekelt, míg ki nem dobták. Nem halála előtt mentek Amy ajtajához, hanem a halála után, aminek igencsak 'halottból húzzunk ki pénzt' szaga van. Na ez tiszteletlenség, mikor Amy azt nyilatkozta, hogy nem kér belőle. Meghalt, már nem tud mit tenni. A kedves apuka pedig filmet is akar, Lady Gaga főszereplésével. Ha ezekkel a tribute és remix lemezekkel jelölést kap, akkor kapjon, de az én szívem akkor sincs teljesen 'helyén', mert Amy nem akart foglalkozni ezzel, újat akart alkotni, az más dolog, hogy nem jött neki össze. Értem miért volt az a megjegyzés, ez az én meglátásom. Én egyébként a filmbe is bele tudnék törődni, de akkor rendesen castingoljanak már fear.gif. A könyv is lehet jó, rendesen megírva bár a franchise termékek ötlete továbbra sem a szívem csücske. Amys partedli? Mindegy. Én mindenre hajlok, csak jól legyen megcsinálva.

Abszolút tudtam, hogy téged ez bánt és nem az, hogy Amy folyik a csapból is és már "unalmas". Engem igazán ezek a megjegyzések bántottak, mint a minek egy halottnak díj és a többi. Ez olyan érzéketlen. Az már más tészta, hogy tulajdonképpen igazad van, de annak is meg lehetett az oka, amiért kidobták Amyt a stúdiókból. Őszintén? Nagyon szerettem Amyt, szeretem most is, de nem hibáztatok senkit, aki az utóbbi években nem akart vele együtt dolgozni, mert nem lehetett könnyű. Most persze, hogy pénzt akarnak ezek a stúdiók, hiszen életében is tudták, milyen tehetséges Amy, csak éppen dolgozni nem lehetett vele. sad.gif Hiába tehetséges valaki, ha igazából veszteséges és fáradságos a vele való munka. Ó, a francba. Még a végén még az Amy rajongók is kiutálnak, mert megmondom, amit gondolok, úgyhogy befejezem. omg.gif (Ezt se rád értem!!!)
2011. december 13. 17:21 #37
Szamóca-8
Szamóca-8
Hozzászólás: 768
Azonosító: 160748
megérdemli, de azért elég rossz, hogy ez már az után van, hogy elhunyt sad.gif
2011. december 13. 17:36 #38
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (ophely88 @ 2011.12.13. 08:16)
A többiek nevében nem tudok nyilatkozni. Engem meggyőztél, akár akartad akár nem  biggrin.gif Mostmár elmondom mi nyomta a lelkem, aztán le lehet szólni ezért, ha így kívánja kedved. Mint írtam, több Amy interjút láttam még régebben, és azokban párszor azt mondta, végzett azokkal az emberekkel, akik nem álltak mellé, mikor szükségük lett volna rá (no comment) és visszatér a gyökerekhez, nem keres magának új stúdiót mert nem látják szívesen (no comment). Ami most még megjelenik, az jelenjen meg és díjazzák persze, nekem az böki a csőröm, hogy ahol Amy dolgozott fél napot/1-et, felvett egy fél dalt stb, azok toporzékolnak Amy apjának háza előtt, hogy csinálhassanak albumot. Valakinek az emékét tovább vinni szép dolog, de ha valahol felvett egy fél számot (mert volt ilyen) akkor azt hogy akarják albummá kibővíteni? Remixekkel meg tribute dalokkal? Nos, ha jól emlékszem anno Aaliyah halála után is úgy volt, hogy sztárok összedobták az 'I don't know what to tell ya' című számot (azt hiszem ez volt a címe) meg megjelent egy best of (ebben újfent nem vagyok biztos), de azt tudom, hogy az ő halála után nem volt ekkora felhajtás. Te tudod a legjobban, hogy a Daily Failnek azt sem hiszem el, amit kérdez, de Amy apjával készítettek egy videóinterjút, amiben azt nyilatkozta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy lánya tehetségét az utókor is elismerje, olyan kiadók hevernek a lábai előtt, akik anno kidobták a stúdióból, félanyagokkal rendelkeznek de albumokat akarnak kiadni. Nem tudja ki, melyik kiadó legyen, mert több is van, de mindenki csak abból tud dolgozni, amit Amy addig felnénekelt, míg ki nem dobták. Nem halála előtt mentek Amy ajtajához, hanem a halála után, aminek igencsak 'halottból húzzunk ki pénzt' szaga van. Na ez tiszteletlenség, mikor Amy azt nyilatkozta, hogy nem kér belőle. Meghalt, már nem tud mit tenni. A kedves apuka pedig filmet is akar, Lady Gaga főszereplésével. Ha ezekkel a tribute és remix lemezekkel jelölést kap, akkor kapjon, de az én szívem akkor sincs teljesen 'helyén', mert Amy nem akart foglalkozni ezzel, újat akart alkotni, az más dolog, hogy nem jött neki össze. Értem miért volt az a megjegyzés, ez az én meglátásom. Én egyébként a filmbe is bele tudnék törődni, de akkor rendesen castingoljanak már fear.gif. A könyv is lehet jó, rendesen megírva bár a franchise termékek ötlete továbbra sem a szívem csücske. Amys partedli? Mindegy. Én mindenre hajlok, csak jól legyen megcsinálva.

Az I Don't Know What To Tell Ya-t Liyah "dobta össze" még életében, csak ugye kiadatlan dal volt és így lett végül kiadva az I Care 4 U című Best Of lemezen még pár másik addig kiadatlan számmal együtt. Csak a klipje lett Liyah nélkül úgymond "összedobva".

Egyébként egyetértek a hozzászólásod nagy részével. Nekem is csak azzal volt bajom, amivel Grace Benningnek, szóval nem írom le újra én sem.
2011. december 13. 17:39 #39
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (janet7 @ 2011.12.13. 17:36)
Az I Don't Know What To Tell Ya-t Liyah "dobta össze" még életében, csak ugye kiadatlan dal volt és így lett végül kiadva az I Care 4 U című Best Of lemezen még pár másik addig kiadatlan számmal együtt. Csak a klipje lett Liyah nélkül úgymond "összedobva".

Nem tudtam hogy lett összehozva (vagy összedobva, ahogy tetszik biggrin.gif ). Jó tudni, kösz az infót.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. december 13. 19:18 #40
Doory
Doory
visszatérő vendég
Hozzászólás: 224
Csatolások: 174
Azonosító: 160874
Hát igen... így van általában...minden "elhunyt" sztár halála után lesz felkapott -.-"
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok