A nyáron elhunyt Amy Winehouse ismét az angol eladási listák élére tört nemrég megjelent albumával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Amy Winehouse vezeti az angol eladási listákat
2011. december 12. 15:33
2011. december 12. 15:35
Valami posztumusz Grammy-díjat nem akarnak már neki ítélni, hogy még jobban ő folyjon a csapból?
2011. december 12. 16:18
Perszee... most meg ő folyik a csapból mert meghalt!
Szánalom amit művelnek egyes emberek! Tekintettel vagyok arra, hogy meghalt! Bevallom azelőtt se hallgattam és azután sem fogom! Nem sértésnek akarom mondani de csakis ő tehet arról, hogy már nincs közöttünk!
2011. december 12. 16:20
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
hagyjuk már ezt az "életében senki sem törődött vele" dumát. Csak egy lemeze kapott összesen 5 grammy-t, akkor is a slágerlisták élén volt, csak aztán lecsúszott, nem adott ki több lemezt, és ha nincs mit értékelni, akkor nem is fogják. Az előző albumát az egekbe dicsérték, még a saját idejében, de azóta már több év eltelt, és foglalkoztak az új előadókkal.
Szerintem mindegyik lemeze remek, személy szerint, nekem a back to black tetszik a legjobban, de ezen is fantasztikus számok vannak, csakúgy mint a frank-en!
<3
Szerintem mindegyik lemeze remek, személy szerint, nekem a back to black tetszik a legjobban, de ezen is fantasztikus számok vannak, csakúgy mint a frank-en!
2011. december 12. 16:25
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.12.12. 15:35)
Valami posztumusz Grammy-díjat nem akarnak már neki ítélni, hogy még jobban ő folyjon a csapból? 
Remélhetőleg nem. Elég volt már ebből, meghalt, hagyjuk békén nyugodni. Grammyt pedig ne kapjon.
2011. december 12. 16:26
Imádom a hangját! És sajnálom hogy már nincs közöttünk!
2011. december 12. 17:46
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Soha nem voltam rajongója Amynek, de azért ismertem és kedveltem pár dalát, és így, hónapokkal a halála után is annyi cikk jelenik meg róla, ráadásul itt van ez a lemez is. Fura érzés, de mintha még köztünk lenne, élőként, nem?
2011. december 12. 18:04
Nem voltam a rajongója de, sajnáltam, hogy meghalt, mert volt pár száma ami tetszett
2011. december 12. 18:06
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.12.12. 15:35)
Idén jelölve van, és 100%, hogy megkapja. (Mint Heath Ledgert az Oscart.)
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. december 12. 19:00
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Jajj már megint ezek a jól hangzó "hagyják már békében nyugodni szegényt" kommentek. Az miért "nem békénhagyás", ha kiadnak egy albumot halála után, amin Ő énekel, amit VELE vettek fel, hogy ezzel is minnél inkább életben tartsák a művészetét? A lehúzó cikkek, meg mindenféle hazugsággal teli szenzációhajhász könyvek, azok igen, de ez? Gondolkodjatok is, mielőtt leírjátok a sablonokat. Életében is kapott Grammyt, szóval miről is beszélünk? Istenem...
Grace Benning
2011. december 12. 19:05
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Amy Winehouse évekkel ezelőtt kiadott két albumot, ezek közül az egyikkel olyan sikereket aratott, amit nagyon kevesek. 5 Grammy-díjat kapott. Aztán lecsúszott. Sokat ivott, sokat drogozott, képtelen volt dolgozni. Nem volt mit megbecsülni rajta, nem volt miért jelölni. Most újra megjelent egy lemeze, sajnos már csak a halála után. Ha élne, akkor is sikere lenne a lemeznek, maradjunk ennyiben. Nem kell békében hagyni, hiszen alkotott életében és ha az jó, akkor azt díjazni kell, még akkor is, ha ő már nem él. Az elismerést a munkájáért megérdemli. Nem azért törődnek vele, mert meghalt, hanem azért, mert stílusos és egyedi előadó volt. A rosszindulatból meg elegem van, de most már tényleg.
janet7
2011. december 12. 19:08
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.12.12. 19:05)
Ha élne, akkor is sikere lenne a lemeznek, maradjunk ennyiben.
Szerintem nem, mert Amerika pont lesz_rná őt. De ebbe most ne menjünk bele.
ophely88
2011. december 12. 19:12
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.12.12. 19:00)
Jajj már megint ezek a jól hangzó "hagyják már békében nyugodni szegényt" kommentek. Az miért "nem békénhagyás", ha kiadnak egy albumot halála után, amin Ő énekel, amit VELE vettek fel, hogy ezzel is minnél inkább életben tartsák a művészetét? A lehúzó cikkek, meg mindenféle hazugsággal teli szenzációhajhász könyvek, azok igen, de ez? Gondolkodjatok is, mielőtt leírjátok a sablonokat. Életében is kapott Grammyt, szóval miről is beszélünk? Istenem...
Egyébként nekem a Frank jobban tetszik, de a kedvenc dalom meg pont a Back To Blacken van.
-És ez remek, már nem az első alkalom, hogy szerkesztés helyett válaszolok magamnak
2011. december 12. 19:26
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Remélem még sokáig emlékezni fognak rá, és továbbra is elismerik a munkáját. Hiába nem volt valami okos, hogy rászokott ezekre a káros cuccokra, tehetsége az volt rendesen, azt meg kell hagyni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.