A Grammy-díjas énekesnő pár év szünetet tart. Adele olyan világsztárokat utasított maga mögé a slágerlistákon, mint Rihanna, Lady Gaga vagy akár Britney Spears.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adele visszavonul
2011. december 12. 14:24
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 12. 14:30
Istenem! Óriási veszteség:( Őszintén sajnálom, hiszen ő volt az, aki egy újabb és persze igényes perspektívát kínált a mai popokádékban. Ő anyum nagy kedvence és az enyém is (a nagyon kevés mai közül) aki manapság csillogtatja létező tehetségét. Sajnálom.
2011. december 12. 14:47
Nagyon tudom értékelni azért amit mondott:
"Pihenni szeretnék, és reméljük,, később újabb érzelmek gyűlnek össze bennem, amiket papírra vethetek. Nem szeretnék összecsapott munkát kiadni a kezeim közül”
Ha összecsapná az egészet, és nem szólnának semmiről, akkor nem biztos, hogy olyan jók lennének a zenéi..
"Pihenni szeretnék, és reméljük,, később újabb érzelmek gyűlnek össze bennem, amiket papírra vethetek. Nem szeretnék összecsapott munkát kiadni a kezeim közül”
Ha összecsapná az egészet, és nem szólnának semmiről, akkor nem biztos, hogy olyan jók lennének a zenéi..
2011. december 12. 15:06
Nagyon meg szerettem, de inkább pihenjen mikor a szükségét érzi, minthogy be kattanjon ő is.
2011. december 12. 15:13
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
huh... de jó...
2011. december 12. 15:16
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy már van annyi lóvéja hogy eltöltsön pár évet a trópusokon.
2011. december 12. 15:16
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
KÁR! pedig én nagyon szeretem...
2011. december 12. 15:29
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Van Isten
Adele hozott egy jó döntést. Nagyra becsülöm, amiért így gondolkozik. Egy jó lemezt összehozni idő, nem havonta kell kiadni a klipeket és félévente az albumokat, jól teszi, pihenjen csak és újult erővel térjen vissza. Egy ideje mondogatja, hogy pihenésre vágyik és szerintem unja már azt a felhajtást is, ami körülötte van.
2011. december 12. 15:35
Idézet (ophely88 @ 2011.12.12. 15:29)
Van Isten
Adele hozott egy jó döntést. Nagyra becsülöm, amiért így gondolkozik. Egy jó lemezt összehozni idő, nem havonta kell kiadni a klipeket és félévente az albumokat, jól teszi, pihenjen csak és újult erővel térjen vissza. Egy ideje mondogatja, hogy pihenésre vágyik és szerintem unja már azt a felhajtást is, ami körülötte van.
Persze. Ez is igaz! Jó és minőségi munkához idő kell! Pocsékhoz gyakran mégtöbb ld. Christina Aguilera Bionic c. bukásalbuma, de van olyan is, aki nem akar kikerülni a reflektorból. ld. Rihanna, aki csak úgy ontja magából a zenének jó inulattal sem nevezhető zajokat.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.