A Little Mixes lányok aranyosak, viszont ez az X Factor évad nagyon gyenge volt, ezt be kell vallani.
Egyébként a vége fele teljesen egyértelmű lett, hogy nekik kell nyerniük. Mert Simonnak ez éri meg. Angliában jelenleg ugyanis hiány van igazi sikeres lánybandában. A Girls Aloud szünetel, a Sugababes ezzel a felállással nem lesz sikeres sosem. Aztán még ott van a The Saturdays, azért mondjuk ők tudnak top5-ös kislemezeket produkálni, de azért nem olyan acélosak, főleg az utóbbi albumukkal, ami szépen megbukott.
Meg akkor gondolom a One Direction fanok ezerrel nyomták a szavazatokat a LM-re, miután eléggé nyomták őket twitteren.
Simon örülhet, van egy tuti-cuki-tini fiúbandája, most meg lett egy tuti-cuki-tini lánybandája. Mindenki boldog.
Viszont hogy ki az X Factor igazi nyertese, azt csak az idő fogja eldönteni...
Lánybanda nyerte az idei brit tehetségkutatót
2011. december 12. 19:06
|
|
Orsy0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 573 Csatolások: 28 Azonosító: 132119 offline
|
Gratulálok nekik,tényleg nagyon jól énekelnek,szerintem jobban mint a magyar X Faktorban bárki.Mondjuk fura hogy itt Magyarországon tavaly is és idén is a csapatok nagyon hamar kiestek,ott meg rájuk szavaznak a legtöbben.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 12. 21:24
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Lányok teljesen megérdemelten nyertek.
Amúgy a szavazások eredményeit minden évben nyilvánosságra hozzák az angoloknál, ahogy idén is. Ők nem titkolnak semmit sem.
http://xfactor.itv.com/2011/news/story/read_the-x-factor-voting-numbers-revealed_item_100293.htm
Amúgy a szavazások eredményeit minden évben nyilvánosságra hozzák az angoloknál, ahogy idén is. Ők nem titkolnak semmit sem.
http://xfactor.itv.com/2011/news/story/read_the-x-factor-voting-numbers-revealed_item_100293.htm
2011. december 13. 14:24
örülök,hogy ők nyertek bár én Janetnek szurkoltam de ő sajnos kiesett
2011. december 13. 17:14
örülök, hogy ők nyertek!
(bár sokat köszönhetnek a One Directionnak is
) egyébként nekik is szurkoltam
2011. december 23. 11:53
|
|
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline
|
Gratulálok nekik én is
2012. július 27. 20:16
|
|
SelenaBabaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 54 Csatolások: 1 Azonosító: 164837 offline
|
Nagyon úgyesek!Én A One Direction nak szurkoltam de ők is nagyon jók
)
2012. július 31. 21:54
|
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline
|
Nagyon ügyesek csak így tovább kár hogy 2 éve nem az One Direction tette meg ezt :/
2012. augusztus 23. 16:09
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
keysii amúgy igazad van, de hadd mondjak valamit: szerintem egy szép sincs közöttük, és a vastag sminkrétegtől csak 6 évvel néznek ki idősebbnek a koruknál, ami szánalmas ha így akarnak felnőttnek látszani... de mindegy. És nem érdekel ha emiatt mindenki le fog szólni, hát rajta, ez a véleményem és kész.
2012. augusztus 27. 17:18
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
Hát van néhány jó számuk de amúgy nem valami nagy durr :/ és ladygagafun-nal részben egyetértek,mert Perrie is úgy néz ki mint valami boszorkány ezzel a rengeteg festékkel pedig szép lenne ... :$
2012. augusztus 27. 22:18
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Smink nélkül, természetesen, vagy csak kevés sminkkel szebbnek néz ki Perrie, de nekem amúgy sem szimpatikus. Nem mondom, hogy ők lesznek az évszázad legjobb bandája, van egy-két jó számuk, de a csapattagok sem túl szimpatikusak! Ez van.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.