A legjobb sorozatok 2011-ben
2011. december 16. 16:26
Nekem most az Eva Luna nagyon bejön.
Illetve a Titkos kör lányai.
2011. december 24. 09:50
Az igazság az,hogy fogalmam sincsen róla.Sok sorozatot néztem ebben az évben,volt olyan amiből 1-2 részt láttam és vége.Viszont amit mindig néztem vagy az interneten vagy akár a tévében az a The Vampire Diaries volt.Nem igazán bírom az ilyen misztikus lénykkel teli filmeket/sorozatokat,de ebbe valahogy bele szerettem.Az elején nem érdekelt,mivel úgy gondoltam,hog biztosan olyan szőrnyű lesz,mint az Alkonyat,de mégsem kellemeset csalódtam benne és állandóan ott ültem a tévé előtt,hogy mikor kezdődik vagy ha lemaradtam volna bármely részről nem érdekelt megnéztem interneten.No igen,nekem nagyon megtetszett a története leginkább a sorozatban Bonnie és Katherina karaktere fogott meg leginkább.A másik sorozat amelyről sokat hallottam,de csak nyáron kezdtem el nézni az a Gossip Girl volt.Egyszerűen nem bírom megunni.Legszívesebben egésznap a tévé előtt ülnék vagy a gép előtt és csak ezt nézném.A története nagyon tetszik.Na és számomra van egy sorozat amit imádok szó szerint nézni és már az első évadjától kezdve néztem/nézem folyamatosan és az nem más,mint a Két pasi meg egy kicsi.Imádom!Annyit nevetek rajtuk,soha nem tudom megunni minden hétköznap nézem hiszen azért az emberre is ráfér egy elég rossz nap után a nevetés és erre ez asorozat a legmegfelelőbb.Jak karakterétől egyszerűen rám jön a nevető görcs,már akkor mikor meglátom és ne hagyjam ki Charlie-t sem.A negyedik sorozat amelyt egy itteni tagon keresztül ismertem meg az a True Blood.Nem régiben kezdtem el nézni olyan 4 részt láttam belőle,de nekem tetszettek,monduk az elején kicsit megijedtem egy pár jelenettől,de végül belenyugodtam.
2011. december 24. 11:20
|
|
Bütyi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 132181 offline
|
Nálam első helyen a The Vampire Diaries áll, őt követi a The Secret Circle. A harmadik helyet pedig A mentalista foglalja el, amit idén kezdtem el nézni, és a kedvencem lett.
2011. december 24. 11:44
Egyik sem volt olyan nagy durranás. A Glee-t szeretem, imádom, de amit a 3. évaddal összeszerencsétlenkednek
A karaktereket rossz irányba viszik, a sztori lapos, a dalok laposak. Nem lehet elhinni a történetet. Ettől függetlenül a színészek eszméletlenek, de nem pipálja le az első és a második évadot ez a szezon.
Új sorozat a The Secret Circle, amit első pillanattól kezdve imádok. Jó - és egyedi - a történet, vannak benne izgalmas, váratlan fordulatok, és egész jó bagázst tudtak összeszedni. Britt Robertsonnak és Phoebe Tonkinnak külön örültem. Misztikus, jó sorozat, és hiába kivesézett a boszorkányok, vámpírok téma, ezt nem lehet megunni.
A harmadik amit idén szerettem meg/kezdtem el nézni az a Mentalista. Jó kis sztori, poénokkal, érdekes, furcsa gyilkosságokkal megspékelve. Külön tetszik, ahogy a pasi megoldja az ügyeket.
Számomra egyik sorozat sem volt olyan átütő, talán ebben az évben a legnagyobb meglepetést a TSC okozta.
Új sorozat a The Secret Circle, amit első pillanattól kezdve imádok. Jó - és egyedi - a történet, vannak benne izgalmas, váratlan fordulatok, és egész jó bagázst tudtak összeszedni. Britt Robertsonnak és Phoebe Tonkinnak külön örültem. Misztikus, jó sorozat, és hiába kivesézett a boszorkányok, vámpírok téma, ezt nem lehet megunni.
A harmadik amit idén szerettem meg/kezdtem el nézni az a Mentalista. Jó kis sztori, poénokkal, érdekes, furcsa gyilkosságokkal megspékelve. Külön tetszik, ahogy a pasi megoldja az ügyeket.
Számomra egyik sorozat sem volt olyan átütő, talán ebben az évben a legnagyobb meglepetést a TSC okozta.
1 felhasználónak tetszik:
SelenaGirl
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.