Starity

A legjobb sorozatok 2011-ben

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 16. 16:26 #21
- törölt felhasználó -    
Nekem most az Eva Luna nagyon bejön. biggrin.gif Illetve a Titkos kör lányai.
2011. december 22. 19:24 #22
eva tarko
eva tarko
єxpєc†o pα†ronum™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2133
Csatolások: 7196
Azonosító: 114770
Számomra a Shake It Up és a The Vampire Diaries a befutó wub.gif
2011. december 24. 09:50 #23
- törölt felhasználó -    
Az igazság az,hogy fogalmam sincsen róla.Sok sorozatot néztem ebben az évben,volt olyan amiből 1-2 részt láttam és vége.Viszont amit mindig néztem vagy az interneten vagy akár a tévében az a The Vampire Diaries volt.Nem igazán bírom az ilyen misztikus lénykkel teli filmeket/sorozatokat,de ebbe valahogy bele szerettem.Az elején nem érdekelt,mivel úgy gondoltam,hog biztosan olyan szőrnyű lesz,mint az Alkonyat,de mégsem kellemeset csalódtam benne és állandóan ott ültem a tévé előtt,hogy mikor kezdődik vagy ha lemaradtam volna bármely részről nem érdekelt megnéztem interneten.No igen,nekem nagyon megtetszett a története leginkább a sorozatban Bonnie és Katherina karaktere fogott meg leginkább.A másik sorozat amelyről sokat hallottam,de csak nyáron kezdtem el nézni az a Gossip Girl volt.Egyszerűen nem bírom megunni.Legszívesebben egésznap a tévé előtt ülnék vagy a gép előtt és csak ezt nézném.A története nagyon tetszik.Na és számomra van egy sorozat amit imádok szó szerint nézni és már az első évadjától kezdve néztem/nézem folyamatosan és az nem más,mint a Két pasi meg egy kicsi.Imádom!Annyit nevetek rajtuk,soha nem tudom megunni minden hétköznap nézem hiszen azért az emberre is ráfér egy elég rossz nap után a nevetés és erre ez asorozat a legmegfelelőbb.Jak karakterétől egyszerűen rám jön a nevető görcs,már akkor mikor meglátom és ne hagyjam ki Charlie-t sem.A negyedik sorozat amelyt egy itteni tagon keresztül ismertem meg az a True Blood.Nem régiben kezdtem el nézni olyan 4 részt láttam belőle,de nekem tetszettek,monduk az elején kicsit megijedtem egy pár jelenettől,de végül belenyugodtam. laugh.gif
2011. december 24. 11:20 #24
Bütyi92
Bütyi92
visszatérő vendég
Hozzászólás: 263
Csatolások: 0
Azonosító: 132181
Nálam első helyen a The Vampire Diaries áll, őt követi a The Secret Circle. A harmadik helyet pedig A mentalista foglalja el, amit idén kezdtem el nézni, és a kedvencem lett. smileeee.gif
2011. december 24. 11:44 #25
- törölt felhasználó -    
Egyik sem volt olyan nagy durranás. A Glee-t szeretem, imádom, de amit a 3. évaddal összeszerencsétlenkednek blink.gif A karaktereket rossz irányba viszik, a sztori lapos, a dalok laposak. Nem lehet elhinni a történetet. Ettől függetlenül a színészek eszméletlenek, de nem pipálja le az első és a második évadot ez a szezon.
Új sorozat a The Secret Circle, amit első pillanattól kezdve imádok. Jó - és egyedi - a történet, vannak benne izgalmas, váratlan fordulatok, és egész jó bagázst tudtak összeszedni. Britt Robertsonnak és Phoebe Tonkinnak külön örültem. Misztikus, jó sorozat, és hiába kivesézett a boszorkányok, vámpírok téma, ezt nem lehet megunni.
A harmadik amit idén szerettem meg/kezdtem el nézni az a Mentalista. Jó kis sztori, poénokkal, érdekes, furcsa gyilkosságokkal megspékelve. Külön tetszik, ahogy a pasi megoldja az ügyeket.
Számomra egyik sorozat sem volt olyan átütő, talán ebben az évben a legnagyobb meglepetést a TSC okozta.
1 felhasználónak tetszik: SelenaGirl
2011. december 24. 12:40 #26
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
Bones & Castle heart.gif
2012. február 17. 18:52 #27
ABBAMania
ABBAMania
European

StátuszBuilding Bridges
Hozzászólás: 2126
Csatolások: 85
Azonosító: 159879
EZEL a legjobb 2011-es sorozat a világon!!!
2012. február 17. 19:32 #28
viritrend
viritrend
❀Mrs. Efron❀

StátuszIt's over... :/ ♥
Hozzászólás: 1205
Csatolások: 161
Azonosító: 159676
Gossip Girl wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
El Barco wub.gif wub.gif wub.gif
The Secret Circle wub.gif