Kristin Bauer van Straten leginkább Pam, a Fangtasia bár társtulajdonos vámpírja szerepében vált ismertté az HBO True Blood: Inni és élni hagyni című sorozatában. Az Improper vele beszélgetett vámpírokról, rajongókról és a True Blood csapatáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristin Bauer ellenségeit harapdálná
2011. december 11. 15:32
2011. december 11. 16:06
Ahh, leírhatatlanul & elmondhatatlanul imádom ezt a nőt
)))
2011. december 11. 17:10
Annyira imádom Kristin-t és a karakterét, Pam-et!!!Alig várom a köv. évadot%%%
2011. december 11. 17:41
Chris Bauer a stáb szívtiprója? Ez komoly?
Mindenki megvakult 
Amúgy jó cikk lett
Amúgy jó cikk lett
2011. december 11. 19:55
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Imádom ezt a csajt, bár az a tetkó hatalmas tévedés volt. Chris Bauer?? Szerintem is cuki pasi, tény, hogy nem egy fotómodell. Viszont ritka, ha egy külsőleg vonzó pasi nincs elszállva és még vicces is..szóval a pont többnyire a kevésbé vonzó pasiknak jár
2011. december 11. 20:12
devilrose
Szerintem gyönyörűséges ez a tetkó, bár én tetkób*zi vagyok. Viszont amit "elfedetett" ezzel, azt tényleg nem kellett volna felvarratnia mert nagyon lámán mutatott :"D Egy szív volt körbecsavarva ilyen szögesdrótszerű lánccal. Szerintem ez gyönyörű, a színe is tetszik, és nagyon nőies, illik hozzá
Chris meg tényleg elég fura választás, de szerintem ő is Asgardot választaná csak próbált diplomatikus lenni... Bauersgard

Szerintem gyönyörűséges ez a tetkó, bár én tetkób*zi vagyok. Viszont amit "elfedetett" ezzel, azt tényleg nem kellett volna felvarratnia mert nagyon lámán mutatott :"D Egy szív volt körbecsavarva ilyen szögesdrótszerű lánccal. Szerintem ez gyönyörű, a színe is tetszik, és nagyon nőies, illik hozzá
Chris meg tényleg elég fura választás, de szerintem ő is Asgardot választaná csak próbált diplomatikus lenni... Bauersgard
2011. december 12. 12:22
Most akarom előröl nézni a sorozatot, ez a cikk pedig egy újabb lökés! Kőszike
2011. december 14. 17:56
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: