Baricz Gergő és Kováts Vera nem titkolóznak tovább
2011. december 11. 17:28
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
Én megmondtam,hogy összejönnek.
2011. december 11. 17:55
Gergőt sosem bírtam, de aranyosak együtt. Sok boldogságot!
2011. december 11. 18:02
|
Frankó Orsolyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 163163 offline
|
ki érdekel!!! :/
2011. december 11. 18:20
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
nem tudom, gyerekek, nem tudom... biztos, hogy ez igaz? Biztos, hogy nem járszák meg...? Nem tudom... persze, logikus, hogy összejöjjenek. Lehet, hogy pont emiatt csinálják. Hogy fent maradjanak. Legyen róluk hír. Komolyan nem tudom, mit gondoljak...
2011. december 11. 18:40
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Nagyon aranyosak!A közös duett után ezt már lehetett érezni!
Egyébként a múlt héten egymás ellen párbajoztak.Mind a ketten nagyon bénák voltak.Hát a Gergő most valami oknál fogja jobb volt...hmm.Szerintem egymásért voltak bénábbak,és ez nagyon aranyos.
De én szurkolok a Gergőnek és az Enikőnek,de most nagyon nagyon harapok,mert Tarány kiesett!
Szerintem a megható dal miatt ment tovább Kocsis....
Egyébként a múlt héten egymás ellen párbajoztak.Mind a ketten nagyon bénák voltak.Hát a Gergő most valami oknál fogja jobb volt...hmm.Szerintem egymásért voltak bénábbak,és ez nagyon aranyos.
De én szurkolok a Gergőnek és az Enikőnek,de most nagyon nagyon harapok,mert Tarány kiesett!
Szerintem a megható dal miatt ment tovább Kocsis....
2011. december 11. 19:07
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Nagyon szeretem mind a kettőjüket. Örűlnék neki ha összejönnének, mert olyan aranyosak együtt.
Igazad van Trinda, a duettnél lehetett érezni. Gergő hajrá
Nyerd meg az X-faktort, és gyertek össze Verával
2011. december 11. 19:34
Nem akarok megbántani senkit, de szerintem nem illenek össze... Vera túl fiatal, igaz a kor általában nem számít, de mintha a lány még nem lenne olyan érett mint Gergő. De majd meglátjuk
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: