Baricz Gergő és Kováts Vera nem titkolóznak tovább
2011. december 11. 14:39
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Annyira gondoltam h együtt vannak, már amikor a közös duettet énekelték és ők együtt
xD nagyon látszott h vibrál köztük a levegő
És letagadták, azt azért gondolhatták volna h a sztárvilágban mindenki nagyon kiványcsi lesz és nem hagyják nyugodni a dolgot x"D
kül összeillenek (egyik se szimpi
2011. december 11. 14:41
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Amúgy is látszott rajtuk, hogy van köztük valami.
2011. december 11. 14:43
Egyik sem a kedvencem, de attól még szurkolok nekik <3 Legyenek boldogak (:
És látszik, hogy ki az irigy és ki a nem,Drága Kommentelők
És látszik, hogy ki az irigy és ki a nem,Drága Kommentelők
2011. december 11. 14:46
|
blaircarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 164348 offline
|
szerintem meg nem illenek össze :S Verácskához más fiú illik,Gergő érettebb lányt érdemelne...de ők tudják -.-
2011. december 11. 14:52
Sok boldogságot nekik.. Amíg Demes Tamásra nem nyomul senki addig nekem minden jó xD
2011. december 11. 15:13
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
"Nekem soha nem voltak udvarlóim..."
még jó, hogy ismerem a azt a srácot, akit Baricz miatt ejtett...
még jó, hogy ismerem a azt a srácot, akit Baricz miatt ejtett...
2011. december 11. 15:13
|
|
Emily257visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 231 Csatolások: 9 Azonosító: 125017 offline
|
Jézusom. Nem szeretem egyikőjüket sem nagyon, főleg a Baricz Gergőt. Csúnya, még énekelni sem tud. Mindenki oda van érte meg vissza, hogy egy őstehetség, meg minden. KÖNYÖRGÖK, kapcsoljátok le a monitort és úgy hallgassátok meg valamelyik X- Faktor- beli produkcióját...Borzalmas, erőltetett a hangja.
A "románccal" kapcsolatosan pedig szerintem ez egy megjátszott dolog. Legalábbis nagyon úgy néz ki,hogy a tévé miatt csinálják ezt az egészet.:|| bár nem tudom. Ha meg nem,akkor legyenek boldogak.
A "románccal" kapcsolatosan pedig szerintem ez egy megjátszott dolog. Legalábbis nagyon úgy néz ki,hogy a tévé miatt csinálják ezt az egészet.:|| bár nem tudom. Ha meg nem,akkor legyenek boldogak.
2011. december 11. 15:24
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Hát nem megbántás képpen de nem illenek össze..........
2011. december 11. 15:28
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
Hát szerintem nagyon nem illenek egymáshoz... Nem bírom Kovács Verát
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: