Anahí a Gente interjújában beszámolt arról, miért gondolja azt, hogy a sajtó okozta az anorexiáját.
A teljes cikkhez kattints ide!
A sajtót hibáztatja a mexikói énekesnő
2011. december 11. 11:07
2011. december 11. 11:22
"a 163 cm-es magasságomhoz lefogytam 38 kg-ra"
Jézusom, az már tényleg a halál küszöbe, ez nagyon beteges!!
2011. december 11. 11:32
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Anahí sosem volt kövér, szóval ez egy kamu indok, hogy a sajtó kövérnek titulálta. 16 évesen is így nézett ki, mint most, csak nem voltak műmellei. Na, akkor látszott igazán, hogy anorexiás. Az anyja meg szégyellje magát...2 évig nem észrevenni, hogy baj van...kb Dina Lohan színvonal.
2011. december 11. 11:35
Ez nem csak a sajtó hibája, szerintem. Hiszen Ő is elhitette magával azt, hogy kövér, ezért nem lehet viszont mást hibáztatni. De azért örülünk, hogy már jobban van...
2011. december 11. 12:28
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Hát...a sajtónak ez a mániája,h mindenki kövér..
2011. december 11. 13:54
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
SpankyTheKing azért ne mondjuk azt, hogy de ő is elhitette magával. Ha egy rakat embertől ezt hallja nem lehet nem foglalkozni vele.
Mindenesetre sajnálom, hogy ez történt vele, de örülök, hogy már meggyógyult. Szoktam nézni RBD-s koncertfelvételeket és neki többnyire mindig kint volt a hasa a ruhából. Nekem kb. az az egyetlen testrész rajta, ami tetszik. Amúgy szőkén szerintem jobb volt. Az RBD La Familia ideji külső kéne neki újra szerintem.
Mindenesetre sajnálom, hogy ez történt vele, de örülök, hogy már meggyógyult. Szoktam nézni RBD-s koncertfelvételeket és neki többnyire mindig kint volt a hasa a ruhából. Nekem kb. az az egyetlen testrész rajta, ami tetszik. Amúgy szőkén szerintem jobb volt. Az RBD La Familia ideji külső kéne neki újra szerintem.
2011. december 11. 14:10
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
„A sajtó a hibás, mert folyton azt mondták, hogy túlsúlyos vagyok. Ha nem hitetik el velem, talán sosem kellett volna átélnem azokat a szörnyű perceket”
Ilyen alapon akkor Fluor és SP hamarosan az elmeosztályra kerül majd
Ilyen alapon akkor Fluor és SP hamarosan az elmeosztályra kerül majd
2011. december 11. 17:03
Anahí nem volt kövér soha. Szerintem a sajtóra egyáltalán nem kell hallgatni. Nagyon sajnálom, hogy ez megtörtént Any-vel, de örülök neki, hogy már jól van. Biztos nagyon rossz volt neki. Any<3
2011. december 12. 11:24
Szerintem teljessen igaza van, mindenről a sajtó tehet....
...ellandóan követik a hírességeket, és nincsen szegényeknek magánéletük
Sajnálom őket
...ellandóan követik a hírességeket, és nincsen szegényeknek magánéletük
Sajnálom őket
2011. december 12. 11:42
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Sajnos a sajtó manipulatív hatalommal bír. Nem csak az adott hírességre képes hatással lenni, főleg ha az még szó szerint egy gyermek, hanem a közvéleményre is.
Lehet mondani, hogy hülyeség az indoka, de egy GYEREKRŐL beszélünk, nem pedig egy felnőtt emberről, aki sokkal könnyebben képes elengedni a füle mellett az ilyesmit.
Én annyira nem ismerem Anahít, a munkásságáról inkább tudok dolgokat, de tényleg szomorú, ha ez igaz. Sajnálatos, hogy a saját anyukájának sem tűnt fel, hogy valami nem stimmel vele.
Lehet mondani, hogy hülyeség az indoka, de egy GYEREKRŐL beszélünk, nem pedig egy felnőtt emberről, aki sokkal könnyebben képes elengedni a füle mellett az ilyesmit.
Én annyira nem ismerem Anahít, a munkásságáról inkább tudok dolgokat, de tényleg szomorú, ha ez igaz. Sajnálatos, hogy a saját anyukájának sem tűnt fel, hogy valami nem stimmel vele.
2011. december 30. 21:49
Lambika azért ne mondjuk hogy csak magát okolhatja. Attól még hogy te nem szereted nem lesz rögtön az ő hibája -.-"
Amúgy meg én nagyon sajnálom hogy ez megtörtént vele. De a lényeg hogy most már jól van
Amúgy meg én nagyon sajnálom hogy ez megtörtént vele. De a lényeg hogy most már jól van
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: