Tarány Tamás távozott az X-Faktorból
2011. december 11. 09:53
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Sajnálom nem neki kelett volna kiesnie :S
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 11. 09:57
Egyátalán nem volt igazságos, hogy Enikő és Tamás párbajozott. Szegény Tamás! :'(
selena_taylor_fan
2011. december 11. 09:58
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Sajnálom
én azt akartam h Tibor essen ki de már mind1 :'( Hajrá Gergő
2011. december 11. 10:02
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Tegnap azt hittem,hogy rosszul hallok. o_O Nekem is ő volt az első számú kedvencem. Mondanom se kell,hogyha nem Tibor nyeri akkor végképp bunda az egész!
Egyértelmű,hogy Gergőre fél Erdély szavazott,meg még drága Vera fanok is. A hab a tortán már csak az,hogy dúl a szerelem köztük Verával...:|
Egyértelmű,hogy Gergőre fél Erdély szavazott,meg még drága Vera fanok is. A hab a tortán már csak az,hogy dúl a szerelem köztük Verával...:|
selena_taylor_fan
2011. december 11. 10:06
|
|
Esy55új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 129540 offline
|
Sajnálom... mért nem az a gergő esett ki???
selena_taylor_fan
2011. december 11. 10:08
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Murit kidobtam volna a fenébe, mert tud énekelni, de semmi különleges nincs a hangjában (és ez egyébként az összes többi X-Faktorosra is igaz). Tarány sokkal jobb volt. Utálom a műsort, de Gergőt megkedveltem, mert bejön az egyénisége (nem az arca, nem bukom a szőke, világos szemű fiúkra), meg a hangja is. Kocsis Tibi meg meggyalázta Brunot, úgy nyomta el a számot, mintha mulatóst énekelne...
janet7
2011. december 11. 10:08
|
|
Ashley Iiloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 164324 offline
|
Tegnap azt hittem,hogy rosszul hallok. o_O Nekem is ő volt az első számú kedvencem. Mondanom se kell,hogyha nem Tibor nyeri akkor végképp bunda az egész!
2011. december 11. 10:13
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
nagyon meglepődtem. Muri Enikőnek kellett volna hazamennie, vagy Gergőnek, de semmi esetre sem Tamásnak. Neki, és Tibinek van a legjobb hangja a mezőben, úgyhogy most már szívből kívánom, hogy Tibi nyerjen!
2011. december 11. 10:14
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Kész vége mostantól nem nézek X Faktort ,ennyi. Ő volt az utolsó reményem
Muri Enikőnek kellett volna kiesnie.
ophely88
2011. december 11. 10:16
|
|
szaszi02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 153630 offline
|
Tegnap majdnem hanyatt estem mikor mondták hogy ő esik ki...:S Ment volna haza Muri mint hogy az egyik legjobb énekes.
Egyébként is Keresztes miatt esett ki de csakis azért mert tudja hogy Tamás 100-szor jobb mint Gergő és nem akarja hogy kiesen..Már itt is taktikáznak..:S Nekem akkor is ő marad a kedvencem..De remélem nem Muri nyeri meg a versenyt!
2011. december 11. 10:16
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Hát igaz nem nagyon bírtam a pasit, de azt hittem, hogy ő fogja megnyerni, erre Muri Enikővel szemben kiesik.. azért nem kicsit lepődtem meg
2011. december 11. 10:18
|
|
Heeniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.10. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 161916 offline
|
Neeeeeeeee!!!
Tomi nagyon tehetséges volt. Remélem Gergő végre kiesik mert már nagyon idegesít...
selena_taylor_fan
2011. december 11. 10:19
Egyszerűen kész vagyok!!!Távozott az egyetlen valamirevaló énekes!! Tamás fantasztikus tehetség, ellenben a Baricz Gergő nem tud énekelni, borzalmas a hangja, de jókor jött ez a szerelmi szál, minden romantikus lelkületű rá szavazott. Remélem, a Malek világsztárt farag Tomiból, mert megérdemelné!! Szerény véleményem szerint Lukács Laci után Tarány Tamás lehet a magyar rockzene ikonikus alakja!!!Én mindenesetre nem nézem tovább azt a szennyet, de remélem, hogy a Malek Miki másik mentoráltja nyeri a szériát (Kocsis Tibi), akár jó, akár nem!!! Miki ennyi elégtételt megérdemel, bár én nem értettem Ildikó véleményét: imádja Tamást, jobban mint Enikőt...Legalábbis idáig mindig ezt hangoztatta. Most akkor mivan?!
2011. december 11. 10:20
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
ezt a palit se bírom, de az a Baricz sokkal rémesebb nála.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.