Baricz Gergely pedig egyenesen bántja a fülem.Annak viszont örülök, hogy Kocsis Tibor továbbjutott
Tarány Tamás távozott az X-Faktorból
2011. december 11. 08:17
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Nem kellett volna kiesnie.De sajnos ez várható volt.Nincs elég testi adottsága mint a srágaságos Enikőnek :S
Baricz Gergely pedig egyenesen bántja a fülem.Annak viszont örülök, hogy Kocsis Tibor továbbjutott
2011. december 11. 08:34
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2011.12.10. 23:55)
Emberek! Nem az számít hogy most Tomi kiesett, hanem hogy ez után mi lesz vele. Gyanítom hogy eléggé felkapott lesz, és kereslet is lesz rá, ergó sokat hallunk majd róla.
A szépfiúk meg a nyálgépek hova jutottak? Sehova. Egy-két dal mert győztes meg tesó meg izékém, de például Wolf Kati nem nyerte meg - mégis szerintem a tavalyi széria nyertese. Hogy miért? Mert nyilván ő több mint a győztes, akire a kislánykák szavaztak plusz a reteklubb nem nyomatta, mert ő "csak egy jól éneklő anyuka". Amire rácáfolt.
Én nem vagyok elkeseredve, bunda az egész mint ahogy már tudhatjuk, örülök hogy nem Tomi nyert, mert az ilyen tehetségkutatók győztesei általában elég hamar elfelejtődnek
Sok sikert neki a továbbiakban
A szépfiúk meg a nyálgépek hova jutottak? Sehova. Egy-két dal mert győztes meg tesó meg izékém, de például Wolf Kati nem nyerte meg - mégis szerintem a tavalyi széria nyertese. Hogy miért? Mert nyilván ő több mint a győztes, akire a kislánykák szavaztak plusz a reteklubb nem nyomatta, mert ő "csak egy jól éneklő anyuka". Amire rácáfolt.
Én nem vagyok elkeseredve, bunda az egész mint ahogy már tudhatjuk, örülök hogy nem Tomi nyert, mert az ilyen tehetségkutatók győztesei általában elég hamar elfelejtődnek
Sok sikert neki a továbbiakban
Én attól tartok, hogy ezekután elveszik a süllyesztőben. A Retek Klub az első 3 helyezettet fogja sztárolni, a többit egy darabig, aztán hagyják őket a fenébe. Tomi lelkének ez amúgy nagy csalódás lehet, azon se csodálkoznék, ha nehezére esne folytatni, miután a Retek Klub leveszi róla a mancsát. Érezheti magát nagy nullának szegény és gondolhatja, hogy minek ez nekem, ha ez sem elég jó a népnek (ami persze nem így van).
Én pedig azért 'aggódom' a sorsáért, mert egyike azon magyar előadóknak, akiket szeretek és nagyon tehetséges. Nem igazán hallgatok magyar zenéket, az ő dalait viszont hallgatnám de Retek Klub nélkül nem igazán menne neki a szekér (szerintem).
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 11. 08:41
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Tiszta dejavum- volt...Egy évvel ezelőtt Veca esett ki negyedikként, úgy h Keresztes f*szkodott...Most szintén ez volt.És most sem a kiejtő személyt hibáztatják leginkább, vagyis nem Enikőt (vagy Csabit tavaly), hanem egy másikat, Bariczot, csak úgy mint tavaly Norbit...Tamásról így is többet fogunk hallani, mint Muriról vagy Bariczról!
selena_taylor_fan
2011. december 11. 08:57
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
nem neki kellett volna..
2011. december 11. 08:57
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Na,szóval nekem Enikő a legnagyobb kedvencem,nem értem,mit kritizáljátok.Tamás volt a második kedvencem,sajnálom,hogy kiesett.
2011. december 11. 09:00
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
kár érte mert tehetséges volt,de h kiesett ez a tény nem oszt nem szoroz mert már befutott énekes
2011. december 11. 09:01
Baricznak kellett volna kiesnie.Nincs semmi hangja.Sajnálom Tomit,remek hangja van!Csak azt tudom ajánlani,hogy ne adja fel.
selena_taylor_fan
2011. december 11. 09:18
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
ez nem igazság,neki volt a legjobb hangja,o kellett volna megnyerje,remélem nagy karriert fog meg befutni,mert nagyon nagyon jó hangja van,o a legjobb
ophely88
2011. december 11. 09:24
|
|
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 offline
|
Nagyon sajnálom Tamást, ő volt az egyik kedvencem.
Szerintem nem neki kellett volna kiesnie, a párbajdala, és az eddigi előadásai is sokkal jobbak voltak mint Enikőé.
De szerintem Baricz Gergőnek kellett volna kiesnie. Semmi hangja, de az ilyen 10-13 éves kislányok beszavazzák, mert jól néz ki.
De annak örülök, hogy Tibi továbbjutott, remélem ő nyeri meg.
Szerintem nem neki kellett volna kiesnie, a párbajdala, és az eddigi előadásai is sokkal jobbak voltak mint Enikőé.
De szerintem Baricz Gergőnek kellett volna kiesnie. Semmi hangja, de az ilyen 10-13 éves kislányok beszavazzák, mert jól néz ki.
De annak örülök, hogy Tibi továbbjutott, remélem ő nyeri meg.
selena_taylor_fan
2011. december 11. 09:37
|
|
starxxxlive your life• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.10. Hozzászólás: 1453 Csatolások: 12 Azonosító: 152674 offline
|
Nem értem hogy Baricz Gergő mit keres a döntőben.De ez csak az én személyes véleményem.Sajnálom hogy a kettő legjobb párbajozott.Én Enikő győzelmének örülnék!Hajrá!
selena_taylor_fan
2011. december 11. 09:38
Ő volt A LEGJOBB HANGÚ!!! Ezek a féleszűek...képesek voltak kiejteni őt. Ezentúl nem is fogom nézni.
selena_taylor_fan
2011. december 11. 09:39
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Ezt nem hiszem el
. Annyira tehetséges és szimpatikus volt Tomi :3. Nem neki kellett volna kiesni hanem Enikőnek. Szerintem Tomi volt a legtehetségesebb mind közül. Megsirattam amikor kiesett.Remélem nem fog eltűnni bár ilyen tehetséges ember szerintem nem lehet hogy eltűnik. Annyira aranyosak voltak a többiek is mind megsiratták. Malek Miki is :3
selena_taylor_fan
2011. december 11. 09:49
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Óóóó öcsém! ez ténleg nem igazság! Először az Apollo 23,utánna Lil C. és végül Tarány Tamás esett ki!! Na ezentúl nem is nézem!!!
Minek nézzem,ha úgyis Muri Enikőcske nyeri?!
2011. december 11. 09:52
Hát én ezt nem értem, neki volt a legjobb hangja, erre hazaküldik.
Eleve nem neki kellett volna párbajozni..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.