Tarány Tamás távozott az X-Faktorból
2011. december 11. 07:26
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
Gratulálok!kiejtették azt a versenyzőt aki a legtöbbet ért ebben a versenyben.gergőnek kellett volna kiesnie!
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 11. 07:26
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Végre
!Továbra is hajrá Muri és Baricz!
2011. december 11. 07:33
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
ő volt a kedvencem:-(
2011. december 11. 07:38
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Sajnálom, hogy ő ment haza!
Bár a párbajon Enikőnek szurkoltam nem neki de különben se nekik kellett volna párbajozniuk...
Tegnap este kétségtelenül Gergő volt a legrosszabb csak hát most összeállt a két rajongótábor! ( Gergő, Vera )
Bár a párbajon Enikőnek szurkoltam nem neki de különben se nekik kellett volna párbajozniuk...
Tegnap este kétségtelenül Gergő volt a legrosszabb csak hát most összeállt a két rajongótábor! ( Gergő, Vera )
selena_taylor_fan
2011. december 11. 07:49
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Nekem kedvencem Baricz Gergő, és Tarány Tomi volt.... Enikőt nem szeretem már, mert nagyon unom. =/
Az biztos, hogy legalább ketten jobbak voltak tegnap, mint B.Gergő, de jobb dalokat is választhatna neki az Idikó. Tegnap az a szám, amit ő választott neki, nem sikerült túl fényesre...
Király L. Norbit akar belőle csinálni...
olsenfan..: A Kocsis Tibi és az Apollo 23, Gyurcsík Tibi táborok is (nagyjából) összeálltak...
(Sőt, a Tarány Tomi, és a Rocktenors is...
)
Az biztos, hogy legalább ketten jobbak voltak tegnap, mint B.Gergő, de jobb dalokat is választhatna neki az Idikó. Tegnap az a szám, amit ő választott neki, nem sikerült túl fényesre...
Király L. Norbit akar belőle csinálni...
olsenfan..: A Kocsis Tibi és az Apollo 23, Gyurcsík Tibi táborok is (nagyjából) összeálltak...
(Sőt, a Tarány Tomi, és a Rocktenors is...
2011. december 11. 08:07
|
|
Senhoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.12. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 34504 offline
|
Gergő haza! a legjobb 12be se szabadott volna beengedni!!
selena_taylor_fan
2011. december 11. 08:10
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Nem értem... hiszen Tarány olyan jó, mint ahogy mindig is az volt!!! De azért ha Muri Enikő esik ki... -.-
2011. december 11. 08:15
Én nagyon sajnálom őt. Kiejtették a legjobb énekest,aki meg is nyerhette volna.Szerintem ma Enikő sokkal rosszabb volt,és különben is nem nekik kellett volna párbajozniuk,hanem mondjuk Gergőnek és Enikőnek.De innen is látszik mekkora kamu ez az egész.Már rég meg van írva,hogy ki fogja megnyerni.Nem akarok megsérteni senkit,de szerintem Gergő az egész műsor alatt nem mutatott olyan színvonalat mint Tamás ma.Ő mindig kihozta magából a maximumot és szívét,lelkét beleadta a dalokba.Remélem még nagyon sokat hallunk róla.És nem fog eltűnni.Én sosem fogom elfelejteni.
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.