Starity

Tarány Tamás távozott az X-Faktorból

15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 10. 23:23 #81
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (fashionbébíí @ 2011.12.10. 23:19)
Meg ugye ha mondjuk Muri Enikő elénekli a Edge Of Glory -t Gagától azt ugye mindenki ismeri így nyilvánvaló, hogy pl. a litölmánsztörök küldik rá a szavazatokat, és persze Enci csak is ilyen sikerszámokat énekelt szinte eddig. Aki pedig fel meri vállalni, hogy mit szeret és mi áll közel a szívéhez az ejtve van pardon.gif

Korrekt. A dalválasztás nagyon fontos lépés és ha nem tucatszámot ad valaki elő, már nem is jó. mellow.gif Szégyen. 110.gif

Idézet (fashionbébíí @ 2011.12.10. 23:19)
Nade várjunk csak még jön egy sor szépfijúú, hisz mindjárt itt a  csillag születik  w00t.gif Na az aztán még az igényes zenék és előadások tárháza  rohog.gif

Ej, de jó. Ennek alapján annyi helyes pasi van és leszen Magyarországon, hogy hihetetlen rohog.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: fashionbébíí
2011. december 10. 23:23 #82
thenorbrt19
thenorbrt19
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 141600
viszont az igazi kommentem egy jó hosszú sípszóból állna.....pfffff
2 felhasználónak tetszik: fashionbébíí, ophely88
2011. december 10. 23:24 #83
- törölt felhasználó -    
Nincs igazság a Földön!!!Gergőnek kellett volna kiesni.Semmi bajom sincs vele, de tényleg ő a leggyengébb!Tominak kellett volna megnyerniea versenyt!Nem baj!Tibi, most már alázz le mindenkit, a három közül te vagy a legjobb!!!
2 felhasználónak tetszik: ophely88, selena_taylor_fan
2011. december 10. 23:25 #84
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
szerintem most esett ki az X-factor smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Kelsey, ophely88, selena_taylor_fan
2011. december 10. 23:25 #85
- törölt felhasználó -    
hátt őőőő..... igen. én nagyon bírom a tarány Tomit. nagyon szimpi, és nem neki kellett volna ki esnie. hanemm a kis barickának. na Ő egy nagy sz@r. nem ér semmit. ja és nem a bohóckodásra megy ez az egész hanem az éneklésre nem? akkor mért a jk esnek ki? modjuk nem mint ha most a kocsis tibi, és a muri enci nem lenne jó de én úgy kjépzeltem el az első hármat hogy: Muri Enikő, Kocsis Tibor, Tarány Tamás. de nem igy lett.
ui.: sajnálom hogy ő esett ki de neki még lessz jövője, mert beindult a karrierje, és rajta kívül egyedül a baricnak nem lessz semmijen karrierje.
1 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan
2011. december 10. 23:26 #86
- törölt felhasználó -    
Idézet (thenorbrt19 @ 2011.12.10. 23:23)
viszont az igazi kommentem egy jó hosszú sípszóból állna..pff

Nekem is nehéz volt visszafognom magam az első kommentemnél, és még így is kicsit idegbetegre sikerült.. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. december 10. 23:28 #87
- törölt felhasználó -    
FUUCK reklamalo.gif Tamás volt a legjobb! Enikő meg annyira irritáló, hogy az nem igaz... -.- de már biztos hogy ő fogja megnyerni dry.gif
3 felhasználónak tetszik: fashionbébíí, Kelsey, ophely88
2011. december 10. 23:28 #88
- törölt felhasználó -    
Békés állatfajnak tartom magam, de most legszívesebben behúztam volna tévének reklamalo.gif . Én elismerem Enikő tudását, de nekem olyan "jöttem, láttam, megbosszultam" - szaga van a visszatérésének. A technikája rendben, de az érzelem az eléggé hiányzott az előadásaiból (egyszer győzött meg, amikor a Magányos csónakot énekelte a múltheti adásban, oszt ennyi).

Tamásról inkább nem írok semmit (na jó, mégis), mert az olyan Keresztes Ildikó-féle ömlengésnek tűnhet. Nem tagadom, neki szurkoltam, és rohadtul nem érdekelt a kinézete. Hány olyan énekes van Magyarországon, vagy épp a világ más pontján, aki annak ellenére lett sikeres, hogy nem volt se jóképű/csinos/szexis/kockahasú/babaarcú/stb.? Nem kevés. Ellentétben Enikővel (előre is elnézést a rajongóktól, nem azért írom ezeket, mert notórius nőgyűlölő vagyok), ő nem csak elénekelte a dalokat, hanem beleadta szívét-lelkét, emellett olyan dalokat is bevállalt, amik nem tartoztak a "húdetrendi" kategóriába, amiket kevésbé ismer a nép (Foo Fighters, 30STM, most a Vad Fruttik, vagy az első párbajdala a Shinedowntól).

Ildi nénire mérges vagyok amiért az ő nevét mondta, de azért valamilyen szinten megértem, hiszen védi Gergőt (akinek a második dala nagyon tetszett, és most azért se fogom fikázni meg szidni). Amelyik mentor nem ezt csinálná a helyében, az vagy hazudik, vagy festi magát.
2011. december 10. 23:32 #89
Somewhere Someone
Somewhere Someone
visszatérő vendég
Hozzászólás: 106
Azonosító: 152345
'hát én úgy gondolom hogy Baricz Gergő olyan mint Király L. Norbi...egyiknek sincs sok hangja de csinálják a bulit

Forrás: http://starity.hu/magazin/22777-tarany-tamas-tavozott-az-x-faktorbol/#comment#ixzz1gAof2oG2'

Én is pont ezt magyaráztam a még a monitor előtti széket koptató ismerőseimnek. Viszont a hozzászólásod többi részét nem tudom osztani.
2011. december 10. 23:40 #90
- törölt felhasználó -    
Sosem tudtam megérteni, hogy egy tehetségkutató műsorban miért nem lehet nemes egyszerűséggel a tehetséget kutatni, és persze támogatni...?ohmy.gif
3 felhasználónak tetszik: Kelsey, ophely88, selena_taylor_fan
2011. december 10. 23:55 #91
- törölt felhasználó -    
Emberek! Nem az számít hogy most Tomi kiesett, hanem hogy ez után mi lesz vele. Gyanítom hogy eléggé felkapott lesz, és kereslet is lesz rá, ergó sokat hallunk majd róla.

A szépfiúk meg a nyálgépek hova jutottak? Sehova. Egy-két dal mert győztes meg tesó meg izékém, de például Wolf Kati nem nyerte meg - mégis szerintem a tavalyi széria nyertese. Hogy miért? Mert nyilván ő több mint a győztes, akire a kislánykák szavaztak plusz a reteklubb nem nyomatta, mert ő "csak egy jól éneklő anyuka". Amire rácáfolt.

Én nem vagyok elkeseredve, bunda az egész mint ahogy már tudhatjuk, örülök hogy nem Tomi nyert, mert az ilyen tehetségkutatók győztesei általában elég hamar elfelejtődnek smileeee.gif

Sok sikert neki a továbbiakban meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Running Fool, ophely88, selena_taylor_fan
2011. december 11. 00:03 #92
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Azért az kemény, hogy egyesek mennyire képben vannak azt illetően, hogy Gergőre kik és miért szavaznak. 1: Messze nem csak tinilányok a rajongói, de korántsem. 2: Persze, hogy vannak olyanok, akik a kinézete miatt szavaznak, de ilyenek mindig vannak és ez nem jelenti azt, hogy csak olyanok vannak. Én például nem tartom különösebben jóképűnek, de ha annak tartnám, az akkorsem lenne elég. Mégis ő a kedvencem. Pedig ha valaki, én aztán nem amiatt szeretek valakit, mert jól néz ki és mert tinisztár jelleg. Nem kell általánosítani, meg kivetkőzni magatokból csak mert idegesek vagytok. Azt pedig végre figyelembe kéne venni (mert nem kell hozzá nagy ész), hogy nem Gergő hibája, hogy Tarány kiesett, hanem a szavazóké.
1 felhasználónak tetszik: Running Fool
2011. december 11. 00:13 #93
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.12.11. 00:03)
Azért az kemény, hogy egyesek mennyire képben vannak azt illetően, hogy Gergőre kik és miért szavaznak. 1: Messze nem csak tinilányok a rajongói, de korántsem. 2: Persze, hogy vannak olyanok, akik a kinézete miatt szavaznak, de ilyenek mindig vannak és ez nem jelenti azt, hogy csak olyanok vannak. Én például nem tartom különösebben jóképűnek, de ha annak tartnám, az akkorsem lenne elég. Mégis ő a kedvencem. Pedig ha valaki, én aztán nem amiatt szeretek valakit, mert jól néz ki és mert tinisztár jelleg. Nem kell általánosítani, meg kivetkőzni magatokból csak mert idegesek vagytok. Azt pedig végre figyelembe kéne venni (mert nem kell hozzá nagy ész), hogy nem Gergő hibája, hogy Tarány kiesett, hanem a szavazóké.

Ott a pont.

Egyébként most ugyanaz műsor megy, mint a Apollo 23 vs. Rocktenors esetében. Akkor mindenki az ún. "egérkórust" (meg még mit tudom én milyen nevekkel illették őket) szidta, holott egyáltalán nem ők döntöttek afelől, hogy párbajozni szeretnének, ráadáasul épp a másik fiúbandával. Most dettó ugyanez a helyzet.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. december 11. 00:17 #94
elcsike
elcsike

StátuszI love Summer
Hozzászólás: 588
Csatolások: 66
Azonosító: 138140
Így tovább Enci! Kár hogy Tomi eset ki.!
2011. december 11. 00:25 #95
Ronnie95
Ronnie95

StátuszWhat is this place? The Maze.
Hozzászólás: 715
Csatolások: 59
Azonosító: 133924
BARICZ! HÚÚÚÚÚZZ HAZA!smileeee.gif))))))
2011. december 11. 00:44 #96
MeaNO1
MeaNO1
visszatérő vendég

StátuszDavid Drum is God!!!:))
Hozzászólás: 244
Azonosító: 145184
janet7,egyetértek:)....Gergő egy igazi megosztó személyiség...és én imádom az ilyen típusú embereket..A mai műsorban pedig a Zorán dal...Úristen..kimagaslóan a legcsodásabb volt ebben a szériában:)
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. december 11. 02:37 #97
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Ennél nagyobb hibát még nem csináltak! Neki kellett volna megnyernie! Annyi erő van a hangjában. Tökéletes! A HANG! Enikőt bent tartani... pf. -.-
2011. december 11. 02:40 #98
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Idézet (Candies @ 2011.12.10. 23:28)
FUUCK  reklamalo.gif Tamás volt a legjobb! Enikő meg annyira irritáló, hogy az nem igaz... -.- de már biztos hogy ő fogja megnyerni dry.gif

Na az kéne csak ohmy.gif Nehogy próféta szóljon belőled, mert akkor kardomba dőlök...
2011. december 11. 02:55 #99
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Sajnálom Tomit. Annyira jó hangja van! Remélem hallunk még felőle smileeee.gif
2011. december 11. 07:08 #100
- törölt felhasználó -    
Sajnálom Tomit. Ez a párbaj elég rosszra sikerült, jobban örültem volna egy Baricz-Muri párbajnak, akkor tényleg a legjobbak maradtak volna bent. Nincs semmi bajom Gergővel, félre ne értsétek, de sztem a másik három emberkének jobb a hangja.
Remélem, Enikő vagy Tibi nyer meg... és azt is, h Tomi nem tűnik el a süllyesztőben biggrin.gif
15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!