Tarány Tamás távozott az X-Faktorból
2011. december 10. 22:20
Enikő az utóbbi adásokban már egy kicsit gyenge volt de sajnos várható volt, hogy Tamás fog kiesni.
De nem baj Tamás úgy is sokkal jobb és Miki szerintem úgy is kezd Tamással valamit.
De amúgy tényleg Baritz még mit keres ott?
De nem baj Tamás úgy is sokkal jobb és Miki szerintem úgy is kezd Tamással valamit.
De amúgy tényleg Baritz még mit keres ott?
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 10. 22:22
NA EZ AZ AMI GUSZTUSTALAN!
Hihetetlenül, kimondhatatlanul mérges vagyok, mert hazaküldték az egyetlen embert aki ezt úgy istenigazából megérdemelte volna a fantasztikus hangjával és személyiségével az elismerést! AZ EGYETLEN EMBERT! Sírok és káromkodok egyszerre, mert egyszerűen annyira, de annyira ostobák az emberek, hogy nem ismerik fel ha valakinek a feszes seggen és a szép arcon kívül más is van amit TEHETSÉGNEK hívnak.
És tényleg, a többi versenyző is nagyon-nagyon jó volt, ne támadjatok le, csak most egy kicsit elfogult vagyok és nagyon mérges...
És innentől sajna már nem tud érdekelni, hogy ki nyeri meg a versenyt.
Amúgy meg Kocsis Tibi előadása is csodás volt, sírtam is rajta és ha visszanézem most is könnyeket csal a szemembe
De az igazi győztes Tarány Tamás és ezt senki sem veszi el tőle
bocsánat ha kicsit durva voltam, ideges vagyok
Hihetetlenül, kimondhatatlanul mérges vagyok, mert hazaküldték az egyetlen embert aki ezt úgy istenigazából megérdemelte volna a fantasztikus hangjával és személyiségével az elismerést! AZ EGYETLEN EMBERT! Sírok és káromkodok egyszerre, mert egyszerűen annyira, de annyira ostobák az emberek, hogy nem ismerik fel ha valakinek a feszes seggen és a szép arcon kívül más is van amit TEHETSÉGNEK hívnak.
És tényleg, a többi versenyző is nagyon-nagyon jó volt, ne támadjatok le, csak most egy kicsit elfogult vagyok és nagyon mérges...
És innentől sajna már nem tud érdekelni, hogy ki nyeri meg a versenyt.
Amúgy meg Kocsis Tibi előadása is csodás volt, sírtam is rajta és ha visszanézem most is könnyeket csal a szemembe
bocsánat ha kicsit durva voltam, ideges vagyok
2011. december 10. 22:25
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
Tomi
♥
Nagyon szerettem volna ha ő nyeri meg, szerintem ő volt a legtehetségesebb. Neki kellett volna továbbjutnia ://
Enikőt soha nem szerettem, nem tetszik a hangja és nem is szimpatikus.
Remélem Kocsis Tibi nyeri meg a versenyt, mert ő a másik nagy kedvencem és nagyon megérdemelné. ^^
Nagyon szerettem volna ha ő nyeri meg, szerintem ő volt a legtehetségesebb. Neki kellett volna továbbjutnia ://
Enikőt soha nem szerettem, nem tetszik a hangja és nem is szimpatikus.
Remélem Kocsis Tibi nyeri meg a versenyt, mert ő a másik nagy kedvencem és nagyon megérdemelné. ^^
2011. december 10. 22:26
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
2011. december 10. 22:27
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Idézet (Cascadaa @ 2011.12.10. 22:20)
BARIC HAZA!! Nagyképű vagy és nem tudsz énekelni!! Neked itt semmi keresnivalód!!

Szívemből beszélsz!
2011. december 10. 22:31
|
|
Somewhere Someonevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 152345 offline
|
Szívem szerint én is Bariczot repítettem volna, bizonyos szempontból azonosítható Király L. Norbival - sokkal inkább az előadásmódja, mintsem a nem egy vaszizdasz tehetsége miatt jutott el idáig. Csak remélni tudom, hogy csak bronzérmes lesz, mélységesen felháborítana, ha másképp alakulna.
2011. december 10. 22:41
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Idézet (evelyn125 @ 2011.12.10. 22:34)
Suketek vagytok?? Baricz a legjobb 3-ban?? Remélem szombaton kiesik!!
Hát igen! Úgy tűnik, hogy a szavazók nagy része vagy hallás problémával küzd vagy nem azt a műsort nézik amit mi!
2011. december 10. 22:42
Szerintem tökéletes döntés volt, hogy neki kellett távoznia. Nekem a Gergő a kedvencem szóval nagyon örülök, hogy ő tovább jutott.
Jó volt a hangja meg minden, csak egyszerűen ez a világ szerintem nem illik rá. Inkább legyen még tovább biztonsági őr, viszont az biztos, hogy róla fogunk még hallani a zene terén.
2011. december 10. 22:42
|
|
Punkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 415 Csatolások: 1 Azonosító: 139694 offline
|
azt hittem leszurom magam, mikor kimondták baricz nevét... már akkor tudtam, hogy ennek nem lesz jó vége...
fashionbébíí
2011. december 10. 22:44
|
|
BogeccoBonbon Baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 1596 Csatolások: 1604 Azonosító: 132038 offline
|
Hát nagyon sajnálom,hogy ki esett
,szerintem annak a Gergő gyereknek már rég el volna húznia,meg iszonyatosan irritál a stílusa is és nincs valami különleges hangja...
selena_taylor_fan
2011. december 10. 22:44
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
Kedves tinilányok...!gratulálok,elértétek a célotokat.a Tarány ment haza,azért mert "kövér".és hát ciki rá szavazni..a gergőkét meg képesek vagytok továbbjuttatni mert jóképű..na menjetek a *****ba!!!!:@@@ én a műsor elejétől úgy gondoltam neki kell nyerni!!ő itt a legtehetségesebb,és ha a baricz nyeri,engem az se érdekel mert messze nem lesz olyan sikeres mint Tamás!!!!
2011. december 10. 22:46
Lily17 amúgy nem azért küldték haza mert Dagadt hanem mert nekik nem szimpi mindenki mást szeret.Mondjuk én is utálom a Gergőt...://
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.