Tarány Tamás távozott az X-Faktorból
2011. december 10. 22:10
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
sajnálom tarányt, de nem értem ezt a nagy felháborodást...esetleg szavazni kellett volna, és akkor nem lenne ez [vagy ha bunda, akkor meg eleve felesleges mindenkinek felhúznia saját magát]
1 felhasználónak tetszik:
KathPierce.
2011. december 10. 22:11
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet
Victorie
Most nem akarom a Muri Enikő fanokat megbántani, Se a Vastag Csaba fanokat, hisz ez egy magán vélemény. Ma pont egy éve, hogy kiesett Veca, Vastag Csabával szemben. Azért a hangjukat hasonlítsuk össze, és tudjuk meg ki a jobb. Ma pedig egy olyan tehetséges embertől búcsúztunk, mint Tamás. Ilyen hangja nincs még egy a világon SENKINEK. Tény, hogy Enikő is tehetséges, de sokakkal (sokszor) egyet kell értenem, amikor azt mondják, hogy néha kiabál és erőltetetten énekel. Úgy tűnik ez a 9. élő adás számomra mindig balszerencsés. Természetesen ismétlem, senkit sem akartam megbántani, hisz ez csak az ÉN véleményem.
Most nem akarom a Muri Enikő fanokat megbántani, Se a Vastag Csaba fanokat, hisz ez egy magán vélemény. Ma pont egy éve, hogy kiesett Veca, Vastag Csabával szemben. Azért a hangjukat hasonlítsuk össze, és tudjuk meg ki a jobb. Ma pedig egy olyan tehetséges embertől búcsúztunk, mint Tamás. Ilyen hangja nincs még egy a világon SENKINEK. Tény, hogy Enikő is tehetséges, de sokakkal (sokszor) egyet kell értenem, amikor azt mondják, hogy néha kiabál és erőltetetten énekel. Úgy tűnik ez a 9. élő adás számomra mindig balszerencsés. Természetesen ismétlem, senkit sem akartam megbántani, hisz ez csak az ÉN véleményem.
ezt jól kifejtetted, és egyet kell értenem.
2011. december 10. 22:11
Hát valakinek muszáj volt kiesnie... és inkább enikőnek kellet maradnia. legyen már egy csaj a 3 ban
2011. december 10. 22:12
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Végeztem a magyar X-Faktorral, de nem csak erre az évadra, hanem örökre.
Neki kellett volna nyernie. Tud énekelni, tele van érzelmekkel, remek előadó, de nekünk mégis Enikő kell. Pft. Megyek, nézem is a brit változatot, ott legalább azokat tartják bent, akik megérdemlik, nem azt, aki nagyon szexi meg nagyon jól néz ki.
2011. december 10. 22:12
|
|
ConfigKTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.18. Hozzászólás: 257 Csatolások: 610 Azonosító: 55203 offline
|
Az X-Faktor idei győztese esett most ki...szánalmas, nagyon hasonlít a tavalyira a műsor, amikor azt a semmirekellő Király L. Norbit nyomták...most meg ezt a Baritz "nem tudok énekelni" Gergőt...
2011. december 10. 22:14
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Nagyon örülök neki, hogy Enikő továbbjutott. 
Szerintem a két legjobb párbalyozott, Tarány Tamás is nagyon jó volt, Kocsis Tibinek kellett volna mennie, lehet, hogy a hangja nagyon jó, de amúgy elég unalmas. Igazából mondjuk annyira a legjobb 4-5 körül már nem számít a helyezés, elég megnézni a tavalyi nyertest mondjuk, egyáltalán nem ő a legsikeresebb. Jó lett volna ha Tamás vagy Enikő nyeri meg, de szerintem Enikőnek lányként nincs olyan sok esélye a győzelemre, de azért drukkolok neki.
Szerintem a két legjobb párbalyozott, Tarány Tamás is nagyon jó volt, Kocsis Tibinek kellett volna mennie, lehet, hogy a hangja nagyon jó, de amúgy elég unalmas. Igazából mondjuk annyira a legjobb 4-5 körül már nem számít a helyezés, elég megnézni a tavalyi nyertest mondjuk, egyáltalán nem ő a legsikeresebb. Jó lett volna ha Tamás vagy Enikő nyeri meg, de szerintem Enikőnek lányként nincs olyan sok esélye a győzelemre, de azért drukkolok neki.
2011. december 10. 22:15
|
|
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline
|
Nagyon jó hangja van Tominak, de én az elejétől kezdve Enikőnek szurkoltam, szóval én nagyon örültem,hogy továbbjutott, de azért sajnálom Tomit,mert jó a hangja..
|
|
Somewhere Someonevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 152345 offline
|
Mikor bemondták a párbajozók nevét, egyértelművé vált számomra, hogy az este csak rossz kimenetelű lehet, ugyanis Murit és Tarányt tartottam számon "kedvenc" címszó alatt. Azt kell mondjam, a párbajban Tamás magasan überelte Enikőt, pedig nem erre számítottam. Nagyon sajnálom a kiesését, besz*rás, hogy tavaly is a kedvencemet (Vecát) küldték el pont a döntő előtt. Ilyen az én mákom.
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Sajnos várható volt..
De én ezt akkor is igazságtalannak érzem. Tamásnak ez a dala csodás volt, számomra nagyon szívszorító volt hallgatni, mert tudtam, hogy énekelhet ő tökéletesen egy alapból is gyönyörű dalt, úgyis Enikő jut tovább. Enikő dala őszintén szólva egy nagy rakás f*s volt. Szeretem Enikőt, mert szép hangja van, de ez.. Bezzeg Tamásnak. Leírhatatlanul jó volt, nem tudom mit pattogott az Ildikó.
Remélem Tamás viszi majd valamire, mert csodálatos énekes, különleges és erőteljes hanggal. Óriási baromság lenne veszni hagyni őt.
Remélem Tamás viszi majd valamire, mert csodálatos énekes, különleges és erőteljes hanggal. Óriási baromság lenne veszni hagyni őt.
2011. december 10. 22:16
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Megnyugtató, hogy ezúttal sem xy xy xy esett ki
Muri rém gyenge volt az elmúlt 2-3 műsorban, de különösen ma - neki kellett volna kiesni.
Mint mindig, most is van rtl-es összeesküvés elméletem. Így jobban fest, hogy a 4 mentornak 1-1-1-0 versenyzője van, mint hogy 2-1-0-0
Muri rém gyenge volt az elmúlt 2-3 műsorban, de különösen ma - neki kellett volna kiesni.
Mint mindig, most is van rtl-es összeesküvés elméletem. Így jobban fest, hogy a 4 mentornak 1-1-1-0 versenyzője van, mint hogy 2-1-0-0
|
|
Renesmee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 241 Csatolások: 50 Azonosító: 149194 offline
|
Én sajnálom hogy ő esett ki mert szerintem nagyon jó volt,de Muri Enikő se semmi,de mégis csak ő volt a legjobb!
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nincs igazság.
Neki kellett volna megnyerni a versenyt, erre meg csak negyedik lett? Komolyan gondolják, hogy egy Baricz jobb nála?
Tamás.
2011. december 10. 22:17
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Baricz Gergő miért van a legjobb 3-ba?Szánalom inkább ő vele párbajozott volna Enikő vagy Tamás mert,már megbocsásanak de most is nem a tehetséget nézik hanem azt,hogy milyen az ember.Tarány Tomi megérdemelte volna,hogy bejusson a legjobb 3-ba.Az igazi X a legjobb 3-ba meg van méghozzá Tarány Tomiba,Muri Enikőbe és Kocsis Tiborba!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.