Szorul a húrok: a legjobb négyből legjobb három lett. Szombat este Tarány Tamásnak kellett távoznia a versenyből.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tarány Tamás távozott az X-Faktorból
2011. december 10. 22:04
|
|
katalin1129új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 146632 offline
|
én annyira nem sajnálom
2011. december 10. 22:06
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Sajnálom, mert nagyon jó volt..de Enikőnek kellett ott lennie.:S
2011. december 10. 22:06
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Akkora bunda az egész. Most már biztos...
8 felhasználónak tetszik:
Sellycica,
ophely88,
pink_bunny,
fashionbébíí,
LULUPeas,
Twilight6,
dóóra,
eva tarko
2011. december 10. 22:07
Na végre... nagyon örülök főleg így, hogy az Enikő jutott tovább
2011. december 10. 22:08
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
valahogy sejtettem hogy ez lesz. tarány tamás nem tartozott a kedvenceim közé, de sajnálom mert tehetséges, de én is inkább enikőt engedtem volna tovább.
2011. december 10. 22:09
bunda az egész, már biztos, Tamás volt a legjobb, mégis kiesett...nevetséges...szerintem Gergőnek kellett volna kiesnie, semmi keresnivalója ott
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Nem nekik kellett volna párbajozniuk! Látszik hogy magyarország egy nagy nulla a zene iparban és persze mindenben. Baritz Gergő hogy a francba jutott tovább? Semmi nem ér az a gyerek!
szpetyi nem Enikő a fos ha nem Baritz Gergő!
szpetyi nem Enikő a fos ha nem Baritz Gergő!
Most nem akarom a Muri Enikő fanokat megbántani, Se a Vastag Csaba fanokat, hisz ez egy magán vélemény. Ma pont egy éve, hogy kiesett Veca, Vastag Csabával szemben. Azért a hangjukat hasonlítsuk össze, és tudjuk meg ki a jobb. Ma pedig egy olyan tehetséges embertől búcsúztunk, mint Tamás. Ilyen hangja nincs még egy a világon SENKINEK. Tény, hogy Enikő is tehetséges, de sokakkal (sokszor) egyet kell értenem, amikor azt mondják, hogy néha kiabál és erőltetetten énekel. Úgy tűnik ez a 9. élő adás számomra mindig balszerencsés. Természetesen ismétlem, senkit sem akartam megbántani, hisz ez csak az ÉN véleményem.
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
Pont a két legjobb párbajozik?? Ez milyen már? már biztos, hogy bunda az egész -.- szerintem a Gergőnek kellett volna távoznia, vagy a Kocsisnak, de mindenképpen nem a Tominak
|
|
Vuszmiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 162108 offline
|
Szerintem Gergőnek kellet volna kiesnie....De Enikőnek drukkolok....Hajrá Enikő
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.