Terhesen is iszik Szorcsik H. Viktória
2011. december 11. 12:38
Gyerekek, ti hallottatok már arról, hogy ugyanúgy vérképző a cékla, a torma, a máj és még több ezer dolog? Nem csak a vörösbornak van vérképző hatása, hanem más zöldségeknek, sőt, ha jól tudom a vörös húsok (marha, őz, vaddisznó stb.) is termelik a vörösvértesteket. Nem csak a vörösbor létezik a világon, de erre már külön készítmények is kaphatók. Mondhat nekem akárki akármit, jöhet nekem orvos is a diplomájával, nekem ne mondja, hogy egészségesebb egy kisbaba számára az alkohol, mint a vérképző zöldségek. Hiszi a piszi. A legtöbb orvos nem ért a munkájához, ezért sem bízok bennük túlzottan. De a cikkben leírt tények egyenesen nevetségesek, már nem azért.
2011. december 11. 12:41
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Tehát nem azért iszik, mert neki jól esik, hanem az orvos javaslatára. A doktor jobban ért a dolgokhoz, és akkor így valószínűleg nem lesz semmi baja a babának.
2011. december 11. 13:28
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Ez hülyeség.Egyetértek Holly Keller-rel abban hogy az alkoholon kívül sok más étel/ital (és nem alkoholos) van ami segít a vérszegénység ellen.Az pedig nem hiszem hogy a vérszegénység és a túl sok fogyás egy dolog miatt van.És még gyógyszert is szed rá? O.o Szegény leendő gyerek.. Nem minden orvos érti a dolgát,sokan pedig beveszik azt a sok marhaságot amit mondanak..
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee
2011. december 11. 15:24
Ha ettől nem lesz a babának rosszabb akkor hajrá..
2011. december 11. 15:25
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Igaza van Holly-nak,vannak zöldségek és más egyéb ételek amik segítik a vérképződést,de a csajszi a vörösbort választotta!Ez van!
Egyébként én is vérszegény vagyok,de nem szedek 9 gyógyszert,hanem csak egyet és azt eszem mint bárki más!
Egyébként én is vérszegény vagyok,de nem szedek 9 gyógyszert,hanem csak egyet és azt eszem mint bárki más!
2011. december 11. 18:25
20 évesen terhes? Hát már itt rossz a dolog.:S Gondolhatna a babaára is,megértem h vérszegény,de ezer más dolog van amivel lehetne pótolni a vérszegénységet...
2011. december 11. 21:15
|
|
kriszty256új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 152891 offline
|
Nem dolgozhat tovább, de alkoholt ihat...
2011. december 12. 11:36
Ennyi esze van szegénynek, alapból a mai világban ki vállal már ilyen fiatalon gyereket!
2011. december 12. 13:23
Hát szerintem az ő baja, ha fogyatékos gyereke fog születni.
Veszélyeztetett terhes, nem dolgozhat, de alkoholozik? Hát.
Ja és az sem valami sok észre vall, ha a mai világban 20 évesen terhes.
Veszélyeztetett terhes, nem dolgozhat, de alkoholozik? Hát.
Ja és az sem valami sok észre vall, ha a mai világban 20 évesen terhes.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.