Idézet (devilrose @ 2011.12.10. 18:19)
Van még egy Gustav Skarsgard is ám, aki szintén sikeres a skandináv országokban. Mindenesetre Bill nagyon szimpatikus nézeteket vall, mint a reality-s sztárocskákról, mint Hollywood-ról. Addig mondhatja ezt, míg tényleg nem indul el oda, mert ha már ott lesz, akkor el kell fogadnia azt a felszínes világot, amit megvet. Szerintem vonzó a külleme, Alexander is hasonlóan kisfiús vonásokkal rendelkezik.
Gustaf, igen, ő is sikeres
Idézet (ophely88 @ 2011.12.10. 18:37)
Ezelőtt is fordítottál interjút és az egyikben azt volt írva, hogy nehéznek érzi a dolgot, mivel az anyanyelve nem brit és hogy szerinte kevesebb esélye van a castingok alkalmával. Vagy valami hasonlót írtál. Nem?
Igen, erről beszéltem. Nem akarja nagyon a dolgot, ha akarná, be tudnák tenni valahová, mert vannak híres rokonai.
Megy vagy nem, a véleménye a lényeg, ha más nem, abból tudhatja, amit a bátyjától és apjától tud, nyilván nem a levegő beszél ha meg alaptalanul állítja, nos, akkor sincs semmi, nem szép dolog de szerintem joggal mondja, amit mond.
Igen, erről beszéltem. Nem akarja nagyon a dolgot, ha akarná, be tudnák tenni valahová, mert vannak híres rokonai.
Megy vagy nem, a véleménye a lényeg, ha más nem, abból tudhatja, amit a bátyjától és apjától tud, nyilván nem a levegő beszél ha meg alaptalanul állítja, nos, akkor sincs semmi, nem szép dolog de szerintem joggal mondja, amit mond.
A nyelvtudásáról kérdezték akkor, meg az esélyeiről, arra mondta hogy akcentusa van, habár sokszor volt már az USA-ban

1 felhasználónak tetszik: