Starity

Bill Skarsgård: „Hollywood annyira felszínes”

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 10. 14:51 #1
- törölt felhasználó -    
Új filmje, a Simon och ekarna kapcsán osztott meg néhány gondolatot Bill az Arbetarbladet munkatársával.
A teljes cikkhez kattints ide!
2 felhasználónak tetszik: ophely88, joe_r
2011. december 10. 14:52 #2
- törölt felhasználó -    
Sverige, inte besviken på dig. happy.gif

Úgy megnézném moziban a filmet, ahh, szemétség hogy ide biztos nem jön...

Amúgy igen igen igen, maradjon csak Európában, itt tökéletes neki pompom.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. december 10. 15:03 #3
- törölt felhasználó -    
Egyetértek vele. smileeee.gif
2011. december 10. 15:05 #4
detty.95
detty.95
| Jeongminné |

Státusz'you’re cute when you’re mad’ ‘well, I’m about to get adorable'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 888
Csatolások: 533
Azonosító: 132737
@Cynthia Sverige är inte besviken på dig. :3
Am, én a barátnõmmel fogom megnézni és már alig várom *-*
Imádom Bill-t. <3
2011. december 10. 15:07 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (detty.95 @ 2011.12.10. 15:05)
@Cynthia Sverige är inte besviken på dig. :3 
Am, én a barátnõmmel fogom megnézni és már alig várom *-*
Imádom Bill-t. <3

Gondoltam, olyan mázlista vagy rolleyes.gif
2011. december 10. 15:30 #6
Olcsi
Olcsi

StátuszFejlődésben lévő otaku :3
Hozzászólás: 897
Csatolások: 0
Azonosító: 160661
én valahogy Alexander-t sokkal jobban szeretem, ő olyan férfias <33
2011. december 10. 15:47 #7
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Úgy látom Bill tesz magasról arra, amire másnak is kellene. Soha nem voltam még ennyire büszke rá. Attól függetlenül, az örökös (igaz) de negatív véleménye nem zárja ki annak ellenkezőjét. Láthatjuk még olyan filmben, amit később megbánhat. Ne legyen igazam, de hasonlóan jár Sean Bean is, aki mindennek lehordja a hollyweird tvt és filmeket, mégis sorra kérik fel, ő pedig elfogadja, mert nincs más, ami érthető, a válság mindenkinek válság. Kívánom Billnek, hogy ne jusson Sean sorsára és hogy az élet soha ne kényszerítse arra, hogy az elvei ellen kelljen döntenie smileeee.gif Bátor dolog egyébként részéről ily fiatalon így nyilatkozni, Sean már egy ideje belekerült a gépezetbe, ő ott pedig még új. Tetszik, nagyon tetszik az őszintesége és hozzáállása a dolgokhoz, ezzel együtt viszont meg kell írnom, az elmondottak alapján úgy tűnik, hogy kényszerből keresgélne ott melót vagy a kíváncsiság hajtja avagy a pénz .. Nem lehet könnyű neki, mert a rokonai már úgymond befutottak, talán lökdösnék előbbre a gyereket, hogy próbálja be ő is egyszer .. rolleyes.gif
2011. december 10. 16:09 #8
- törölt felhasználó -    
Végre valaki, aki kimondja az igazat. Hollywoodba manapság már csak meggazdagodni és s'gget nyalni jár az ember - már pardon.
2011. december 10. 16:53 #9
- törölt felhasználó -    
Szerintem igaza van, olyan helyé lett tongue.gif
.:Team Delena
2011. december 10. 16:57 #10
Doory
Doory
visszatérő vendég
Hozzászólás: 224
Csatolások: 174
Azonosító: 160874
Majd jön ide Ő is Pestre biggrin.gif
2011. december 10. 17:00 #11
- törölt felhasználó -    
Ő már csak tudja, egy percre be nem tette a lábát oda.

Beszarás
2011. december 10. 17:04 #12
- törölt felhasználó -    
Érdekes...Van benne egy kis igazság...
2011. december 10. 17:07 #13
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Van benne igazság az biztos..
2011. december 10. 17:07 #14
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Solarian @ 2011.12.10. 17:00)
Ő már csak tudja, egy percre be nem tette a lábát oda.
Beszarás

Hová? Projektet keresni volt már kint. Annyiról tud nyilatkozni, amit a látogatások és esetleges castingok alatt megtapasztalt. Más színész is gondolja így, csak nem merik kimondani vagy itt nem lesz belőle cikk. Nem kell ahhoz híressé vállni ott, hogy meglásd, megtapasztald. Ő így látja a dolgokat, amik még változhatnak -ahogyan énis mondtam-.
2011. december 10. 17:52 #15
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (ophely88 @ 2011.12.10. 17:07)
Hová? Projektet keresni volt már kint.

Tehát akkor mégis elmondható, hogy vágyik erre a mindenkit csak kihasználó, pénzcsináló hálivúdra, annak ellenére, hogy lépten-nyomon felszínesnek nevezi. Mintha csak a savanyú szóló beszélne belőle, mert nem vevők rá a hálivúdi fejesek. Csak a dolgok mögé kéne látni, nem pedig rögtön "jaj de jó, hogy ő nem hagyja magát beszippantani a gépezetbe". Ha nem akarna ottani moziban szerepelni, akkor nem menne oda projektet és bármi mást keresni, max a már befutott testvérét meglátogatni. Ez nem csak az ő látszólagos nemérdeklődésen múlik Hollywood iránt...
1 felhasználónak tetszik: dave095
2011. december 10. 18:01 #16
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (szavy @ 2011.12.10. 17:48)
Tehát akkor mégis elmondható, hogy vágyik erre a mindenkit csak kihasználó, pénzcsináló hálivúdra, annak ellenére, hogy lépten-nyomon felszínesnek nevezi. Mintha csak a savanyú szóló beszélne belőle, mert nem vevők rá a hálivúdi fejesek. Csak a dolgok mögé kéne látni, nem pedig rögtön "jaj de jó, hogy ő nem hagyja magát beszippantani a gépezetbe". Ha nem akarna ottani moziban szerepelni, akkor nem menne oda projektet és bármi mást keresni, max a már befutott testvérét meglátogatni. Ez nem csak az ő nemérdeklődésen múlik Hollywood iránt...

Lehet. Az eddig adott nyilatkozatai alapján nekem úgy esett le, hogy nem akarja szíve legmélyén a dolgot. Sok sztár megy ki oda, mert csak ott van munka vagy mert szeretnének valami újba belefogni, hogy ne skatulyázzák be őket. Gondoltam ez állhat a dolgok hátterében, de biztosra nem tudhatjuk, annyi a biztos, hogy nem nyilatkozgat pozitívan, ami nem jelent semmit, mert akar vagy nem, a jövőben talán szerepel majd olyan filmben, amit megbán, ahogyan Sean Bean is teszi. Róla sem tudjuk, hogy miért teszi, csak negatívan nyilatkozik és mégis csinálja. Néha Sean sem tudja megindokolni, hogy miért csinálja a sok popcorn filmet és sorozatot. Sok negatív visszajelzést kapott már és talán az is benne van, hogy nem tetszik neki, de nekem úgy jön le, hogy belátja és elfogadja ezt. pardon.gif Úgy van vele, hogy haza mindig mehet. Ez az én meglátásom, talán nem jó szemszögből látom a dolgokat. Színész nem nagyon dicsekszik a bukott castingokkal sem, tehát szerintem azt sem fogja mondani soha sem, hogy 'megpróbáltam, de csúnyát buktam', ami mellesleg elég furcsa lenne Hollyweird-ben, hiszen felkapott a família.
2011. december 10. 18:08 #17
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem szerepek miatt járkál Hollywoodba vagy Amerikába, max a svéd filmjeit népszerűsíti, vagy a családjával találkozik.

Én úgy gondolom hogy ha nagyon akarna egy-egy amerikai filmben szerepelni akkor összejönne neki, mert mint tudjuk minden protekció alapján megy, az meg van neki.
2011. december 10. 18:12 #18
iannina
iannina
focus on the good
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
Hát én is egyetértek vele smileeee.gif
2011. december 10. 18:19 #19
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Van még egy Gustav Skarsgard is ám, aki szintén sikeres a skandináv országokban. Mindenesetre Bill nagyon szimpatikus nézeteket vall, mint a reality-s sztárocskákról, mint Hollywood-ról. Addig mondhatja ezt, míg tényleg nem indul el oda, mert ha már ott lesz, akkor el kell fogadnia azt a felszínes világot, amit megvet. Szerintem vonzó a külleme, Alexander is hasonlóan kisfiús vonásokkal rendelkezik.
2011. december 10. 18:37 #20
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Cynthia @ 2011.12.10. 18:08)
Szerintem nem szerepek miatt járkál Hollywoodba vagy Amerikába, max a svéd filmjeit népszerűsíti, vagy a családjával találkozik.

Ezelőtt is fordítottál interjút és az egyikben azt volt írva, hogy nehéznek érzi a dolgot, mivel az anyanyelve nem brit és hogy szerinte kevesebb esélye van a castingok alkalmával. Vagy valami hasonlót írtál. Nem? think.gif

Idézet (Cynthia @ 2011.12.10. 18:08)
Én úgy gondolom hogy ha nagyon akarna egy-egy amerikai filmben szerepelni akkor összejönne neki, mert mint tudjuk minden protekció alapján megy, az meg van neki.

Igen, erről beszéltem. Nem akarja nagyon a dolgot, ha akarná, be tudnák tenni valahová, mert vannak híres rokonai.
Megy vagy nem, a véleménye a lényeg, ha más nem, abból tudhatja, amit a bátyjától és apjától tud, nyilván nem a levegő beszél ha meg alaptalanul állítja, nos, akkor sincs semmi, nem szép dolog de szerintem joggal mondja, amit mond.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!