Megjelent a Madagaszkár 3 előzetese
2011. december 11. 10:25
én is nagyon várom már. De sokat kell várni a bemutatójáig XD. De legalább jövőre Jégkorszak 4 is lesz XD.
2011. december 11. 10:25
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Hűha!Én már nagyon várom.A sorozat,a Madagaszkár Pingvinjei nagy kedvencem,de már hiányoltam belőle a másik nagy négyest:Alexet,Martyt,Gloriat,és Melmant.
2011. december 11. 15:37
|
|
xXxNessyxXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 140483 offline
|
jujj már várom
D
2011. december 11. 15:50
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
jónak tűnik. de engem általában idegesít, és utálom, ha egy szimpla mesének ennyi része van. mert teljesen más, nem lehet annyi mindent kihozni belőle, mint egy kalandfilmből. szerintem. tehát pl ha valaki nekem azt mondja, hogy Jégkorszak vagy Táncoló talpak, esetleg Shrek, akkor automatikusan az első részük jut eszembe, a többi hanyagolható. még az Oroszlánkirállyal is így vagyok, bár annak a második része még jó is. a harmadik katasztrófa
de azért persze meg fogom nézni.
2011. december 11. 16:11
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
én nagyon várom már,nekem eddig mindkét rész elnyerte a tetszésem.viszont osztom heyitsamyMT véleményét.ha nekem azt mondják,hogy madagaszkár,mindig az a jelenet jut eszembe,amikor az első részben alex "ki akarja nyírni" martyt
"aztán kiáslak,klónozlak,és azt is kinyírom"
imádom
"aztán kiáslak,klónozlak,és azt is kinyírom"
2011. december 11. 16:12
*.* nagyon várom már,mert nagyon szeretem ezt a filmet
2011. december 11. 20:39
|
|
kriszty256új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 152891 offline
|
De jóó!
Már nagyon várom *.*
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: