Idézet (Dorkaaa+S @ 2011.12.11. 16:14)
ott voltam a koncerten, és iszonyatosan jó volt. rihanna fergeteges show-t nyomott, a tánc is fantasztikus volt, a hangja pedig kifogástalan..és egyáltalán nem volt hamis, pont olyan volt, mint a felvett számok.eszméletlen volt, ahogy a telt stadion egy emebrként énekli vele együtt a dalait. ami a kihívó show-elemeket illeti, tény, hogy tőle ezt szoktuk meg..én egyébként sem nevezném ezt orgiának, meg erotika nem tudom minek, kitudja mit hordtak össze a napi bulvárlapok.. egyébként is egy ilyen előadást nem a hétköznapi életben kell hasznosítani, el kell különíteni a kis 13-14 éveseknek is, hogy van a színpad, ahol az emberek eljátszanak egy szerepet...Riri ilyen vadóc és kész

D attól még a kis tiniknek, nem kell felvenni ezt a szerepet a valóéletben

)
Tudod, az a szomorú, hogy manapság az a jó show, ami tele van szexuális jellegű dolgokkal és erotikával. Szerintem ezek nélkül Rihanna menne a süllyesztőbe és a kutya sem foglalkozna vele, mert az a tehetsége amilye van, az kevés. Bőven elég szét nézni a világ zenei palettáján, hogy hány és hány olyan énekesnő van, akikért egy világ rajong, elismertek, mégsem mutogattak nunit, cicit, nem tűzdelték tele mindenféle erotikus jellegű dolgokkal a koncertjeiket, és mégis milliószor különb showt csináltak. De hát látszik, hogy manapság mire van igény.