Rihanna meglovagolta Gáspár Evelynt budapesti koncertjén
2011. december 10. 13:14
|
|
waroftherosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 162169 offline
|
annyi idióta kisgyerek van starityn, hogy az nem igaz ...
2011. december 10. 13:28
|
|
Kamy97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 128087 offline
|
Mint sokak,én is azt hiszem hogy ez az Evelinke nem véletlen ment fel a színpadra.Biztos Győzőke barátunk fizette le, hogy a lányáról beszéljen a sajtó.Szánalmas.
2011. december 10. 14:24
van egy olyan érzésem, hogy lefizették RiRi-t, hogy Evelynkét húzza fel a színpadra..
2011. december 10. 14:34
fújj... na arra kííváncsi lennék. remélem előkerül egy felvétel...O.o
2011. december 10. 14:44
hát nem is tudom már mindenki csak ezzel bírja eladni magát hogy ilyeneket csinál ez ismét undortó volt köszönjük ririkeee
2011. december 10. 15:08
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Néztem videókat, és egyszerűen felháborítónak tartom, hogy a fiatal korosztálynak (ugyebár ez a célközönség) ILYEN showt nyomott le. Alig énekelt, sokszor hamiskás volt, inkább a látványra építettek meg a ribi-RiRis vonaglásra. Tudom, hogy ez a imidzse, a szex, de ezt egyszerűen nem engedhetnék meg. A sok kislány meg olyan akar majd lenni, mint Rihanna, és özönlenek az utcára a neccharisnya+forrónaci kombók. A majdnai gyerekem a büdös életbe nem mehetne ilyen koncertre, inkább bezárom a szekrénybe...
2011. december 10. 16:11
Csak hatvanezerbe kerül letapizni Rihannát?
Kétszázezerért már szexelni is hajlandó?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: