Rihanna meglovagolta Gáspár Evelynt budapesti koncertjén
2011. december 10. 11:23
Sosem gondoltam volna hogy Győzikét és Ririt egy cikbe látom...:nevet.
Egyébként tényleg pár héttel ezelött az volt hogy Evelin lebénul???!!!
Minden esetre Rihanna undi volt....
Egyébként tényleg pár héttel ezelött az volt hogy Evelin lebénul???!!!
Minden esetre Rihanna undi volt....
2011. december 10. 11:24
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
jajj omg tök véletlen pont Evelint kapta ki több ezer ember közül mérget merek rá venni , hogy fizettek azért h felmehessena szinpadra Rihannahoz . szánalom a köbön.
2011. december 10. 11:36
|
|
diamond-angelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.04. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 163258 offline
|
biztos nagyon jó volt, szívesen elmentem volna, de tényleg olyan véletlen, hogy az Evelinkét hívta fel, naháááát.... nem is gondoltam volna
2011. december 10. 11:38
Nem tudom a cikkben miért kell felhozni Britney-t, Rihanna túl van futtatva ezzel a Budapesti fellépéssel, még hogy annyira klassz volt, ezt nem tudom elhinni se énekelni se táncolni nem tud és még kisugárzása sincs.
Evelinnek meg az apukája kicsengette a lóvét és ezért mehetett fel hozzá.
Evelinnek meg az apukája kicsengette a lóvét és ezért mehetett fel hozzá.
2011. december 10. 11:46
kér,hogy én nem mehettem el,pedig biztosan szuper koncert volt...
2011. december 10. 11:50
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Ez a világ már csak a pénzről szól?! :S
2011. december 10. 11:53
micsoda véletlen, hogy pont annak a majomnak a lányát hívtál föl a színpadra és nem engem
de most a viccet félretéve ez nem volt igazságos
de most a viccet félretéve ez nem volt igazságos
2011. december 10. 11:53
Szívesen ott lettem volna Riri koncertjén... de ez a jelenet kicsit erős volt...
Győzike pénztárcája bánta a dolgot
2011. december 10. 11:56
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Már elnézést,de ez oltári nagy hülyeség volt.
2011. december 10. 11:56
|
|
tigris310visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.11. Hozzászólás: 469 Csatolások: 4 Azonosító: 49151 offline
|
NiceandCute
Forrás: http://starity.hu/magazin/22756-rihanna-meglovagolta-gaspar-evelynt-budapesti-koncertjen/#ixzz1g80JSift
egyetértek veled...
itt télleg minden a pénzről szól 
de amugy kb 1-2 hónapja szenvedett súlyos balesetet (evelin), aztán azt monsták lehet h lebénul, most meg egy Rihanna koncertre is eltudott menni??? o_O azért ez érdekes....
Forrás: http://starity.hu/magazin/22756-rihanna-meglovagolta-gaspar-evelynt-budapesti-koncertjen/#ixzz1g80JSift
egyetértek veled...
de amugy kb 1-2 hónapja szenvedett súlyos balesetet (evelin), aztán azt monsták lehet h lebénul, most meg egy Rihanna koncertre is eltudott menni??? o_O azért ez érdekes....
1 felhasználónak tetszik:
NiceandCute
2011. december 10. 11:57
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
édes istenem...
2011. december 10. 12:02
|
liliboni4 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 935 Csatolások: 17072 Azonosító: 69870 offline
|
Aki írta ezt a cikket JÓ LETT VOLNA HA ELŐBB EGY KIS KUTATÓMUNKÁT VÉGEZETT VOLNA, MINDKÉT koncerten ott voltam előszöris: BRITNEY KONCERTJE TELTHÁZAS VOLT!!! és alig volt benne playback . Míg Rihanna végig szenvedte a koncertet és bárcsak végig playback-elt volna! Mert borzalmas a hangja élőben!! És Rihhanna koncertjén a látványvilágban iis nagyot csalódtam ahogy sokan mások is. Eddíg csak negatív kritikát olvastam Rihanna koncertjéről. És akármennyire is kedvelem tény hogy nincs túl jó hangja (kivéve ha kitisztítják a stúdiókban). Britney showja CSODÁS volt és életre szóló élmény!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.